Αν δεν πάρεις spaun, καλύτερα να είναι DiSEqC 1.0.Παίζει ρόλο αν είναι Diseqc 1 η 2? (φυσικά για 4 θέσεις το θέλω)
Απο που το παρήγγειλες και πόσο είχε? Με ενδιαφέρει γιατί κι εμένα μου τα κάνει αυτά μερικές φορές και δεν είχα καταλάβει οτι φταίει το diseqc, το θεωρούσα "φυσιολογικό" ο βλαξ!
Καλησπέρα ! Για όσους ενδιαφέρονται για Spaun DiSEqC εγώ το αγόρασα πρόσφατα και είμαι πολύ ικανοποιημένος... :ernaehrung004:Τον παρήγγειλα από εδώ...
Παιδιά καλημέρα. Τον παράγγειλα τελικά από digitalo. Τον περιμένω Παρασκευή. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με 800άρη ξανά (έπαιζα με 500) μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το καλύτερο image για να κάτσει επάνω το ΒΑ και μετά να ανεβάζω ότι image θέλω. Επίσης βέβαια ποιο image προτείνετε για να βλέπω αρχικά Nova (με νόμιμη κάρτα) και μετά άλλα πακέτα.
Ξέρω ότι όλα κάπου είναι γραμμένα αλλά είναι ήδη τεράστιος ο όγκος και έχω χάσει την μπάλα.
Ευχαριστώ παιδιά. Μόλις τον πάρω αύριο θα ξεκινήσω. Μια τελευταία ερώτηση. Γιατί πρέπει το experimental να το κάνω συνέχεια update? Εάν δουλεύει γιατί να το πειράζω?
Υποθέτω τρόποι θα υπάρχουν πολλοί
Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο.
Thermaltake A1888 Mobile Fan II External USB Cooling Fan
![]()
Μπορεί να τροφοδοτηθεί από το εσωτερικό usb του 800 και διαθέτει manual fan control
Ας πουν και άλλοι την άποψη τους
Που θα το βρούμε αυτο το καταπληκτικό gadgetακι ?!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.