Dreambox 800 HD

προμηθευτηκα απο την δουλειά rs232 καλώδιο αλλα και crossover. μπορεί κάποιος να μου πει τι διαδικασία πρέπει να ακολουθησω για να αναστησω τον dreambox;

Είναι original dreambox ο δέκτης σου; Θα χρειαστείς κατά πάσα πιθανότητα τον τελευταίο bootloader.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορείς να πας στο site της dream multimedia. Έχει αναλυτικές οδηγίες αλλά στα αγγλικά και τα γερμανικά.

Δεν θυμάμαι ποιος είναι ο τελευταίος. Τον περνάς κανονικά σαν image. Απλά με rs232 θα πάρει αρκετό χρόνο, ειδικά όταν μετά από τον bootloader πας να περάσεις το image. Στο λέω για να μην ανησυχήσεις. Στην κατάσταση που είναι ο δέκτης σου όμως είναι μονόδρομος. Α, θέλει οπωσδήποτε crossover (null modem) καλώδιο για τη σύνδεση με το pc.

Όχι, μόνο το crossover. Αν βάλεις και το απλό δεν πειράζει. Απλά θα είναι σαν έβαλες επέκταση στο crossover.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD

Όχι, μόνο το crossover. Αν βάλεις και το απλό δεν πειράζει. Απλά θα είναι σαν έβαλες επέκταση στο crossover.
και κάνω την διαδικασία πατώντας το power και του δινω ρεύμα;

Δεν θυμάμαι Άγγελε. Θα διαβάσεις τις λεπτομέρειες στο site της εταιρίας. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα σ' αυτό, πες μου.

Πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο dreamup τώρα που το σκέφτηκα. Το εγκαθιστείς στο pc, το τρέχεις, συνδέεις τον δέκτη και ακολουθείς τις οδηγίες του dreamup.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD

Δεν θυμάμαι Άγγελε. Θα διαβάσεις τις λεπτομέρειες στο site της εταιρίας. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα σ' αυτό, πες μου.

Πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο dreamup τώρα που το σκέφτηκα. Το εγκαθιστείς στο pc, το τρέχεις, συνδέεις τον δέκτη και ακολουθείς τις οδηγίες του dreamup.
Οκ σε Ευχαριστώ.θα προσπαθήσω το απόγευμα μπας και καταφερω τίποτα.

Καλημέρα μια ερώτηση που απευθύνεται κυρίως στον Παναγίωτη (malakudi). Σταμάτησε η υποστηριξη του DM 800 από το Open PLi team? γιατί δεν υπάρχει άλλο version μετά τις 2014/05/10

Έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό, το τελευταίο OpenPLi για DM800 ήταν το 2.1 . Ναι μεν έβλεπες νεώτερα images αλλά δε περνούσαν όλες οι αλλαγές στο image για τον 800. Φαντάζομαι πως κάποια αλλαγή στο enigma2 έκανε πλέον αδύνατη την ολοκλήρωση της δημιουργίας image για DM800.

συνεχιζω να εχω προβλημα με τον dm800hd. κολαει και οταν παω να κανω restart μου βγαζει error. καποιες φορες βγαζει και το NO CA ERROR. καπου διαβασα οτι αυτη η εκδοση ηταν προβληματικη και διορθωθηκαν τα θεματα με τον SE. δηλαδη πουλαγαν αποκ. 450 (που τον αγορασα το 2010) και ηταν προβληματικος? πραγματικα εχω απελπιστει.

Εχεις δοκιμασει αυτο εδω; Διαφορετικα κατεβασε τον secondstage bootloader απο εδω και φλασαρε τον με το dreamup απο εδω. Επειτα κανε επανεκκινηση με πατημενο το powerbutton και φλασαρε το image κανονικα μεσα απο τον browser. Δοκιμασε ενα απλο και ασφαλες image (πχ openpli 2.1).

Ποιο θεωρείται το πιο γρήγορο σύγχρονο image για 800hd; Σκέφτομαι το openatv. Τώρα έχει gemini 5.1. Επίσης κάποια μηνύματα tuner failed σε sd καναλια ποσο ανησυχητικά είναι; Αν μόλις τα έχω κατεβάσει δεν θα έπρεπε να δείχνουν;

Συγκεκριμένα τα μηνύματα είναι με μετάφραση " Η Υπηρεσια δεν Βρεθηκε! (το SID δεν βρεθηκε στο PAT) ". Είναι ανησυχητικό γιατρέ μου; :bigcry:

Οι γιατροί μάλλον είναι σε άδεια. Τελικά του φόρτωσα τον bootloader 84 με dreamup (είχε τον 76 και δεν μπορουσα να περάσω κανένα image απο web). Μετά του έβαλα το τελευταίο image από satdream.gr βασισμένο σε openpli 3.0 και βελτιώθηκε. Μάλλον λόγω του αρχαίου image όλες οι συχνότητες και τρανσποντερς ηταν λάθος και ο δέκτης σφυριζε αδιάφορα. Πάντως δεν με εντυπωσιάζει η ταχύτητα του. Φύκια.

Ψαχνεις για συγχρονο λειτουργικο σε εναν δεκτη 8ετιας... Και blackhole και openvix εχουν κανει port αλλα ολες εχουν προβληματα και ειναι πιο αργες και τον Μητρογλου. Σταματησα να τον δουλευω εδω και περιπου 3 χρονια σαν κυριο δεκτη. Υπαρχει ακομη στην Ελλαδα καπου για τα digea οπου και τρεχει openpli 2.1, το καλυτερο image για εμενα. Οσο για το sid ειναι θεμα satellite.xml.

Καλησπερα προσφατα εβαλα open pli σε ενα dm 800HD κλωνο και ενω εχω εξωτερικο δισκο συνδεμενο και τον βλεπει στις ρυθμισεις δεν μπορω να βαλω τις συντομευσεις εγγραφης δλδ δεν τον βλεπει καθολου εκει παρα μονο τους φακελους του δεκτη για να μπορω να γραφω σε αυτον..Δεν ξερω αν θελει format ο δισκος και δεν θελω να το κανω γιατι εχει μεσα ηδη εγγεγραμμενα προγγραματα απο το προηγουμενο pli που ειχα.
Τι μπορω να κανω?