Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

To ιδιο θεμα το ποσταρισα και σε αλλο forum.
Επειδη βλεπω οτι πολλοι αντιμετωπιζεται προβληματα ληψης με τον 800αρη διαβασα καπου αλλου οτι ο 800αρης δεν υποστηριζει το Disecq 1.0 για εγκατασταση dual feed.
Για να γινει αυτο πρεπει να του περασουμε το file που το βρισκουμε εδω,
http://rapidshare.com/files/116033345/alps_bsbe2.rar
Μετα του κανουμε restart!!
Μην με ρωτατε περισσοτερα γιατι ακομη δεν τον εχω αγορασει !!!!
Αλλα επειδη διαβαζω διαφορα ...ειπα να βοηθησω.

Ετοιμα settings HB + ASTRA
http://rapidshare.com/files/119413813/setting_fly__13___19-new.rar.html

Το δοκίμασα και ειναι ετσι ακριβως. Διορθώθηκε το πρόβλημα!

Ξερει κανεις αν υποστηριζει ο Dreambox κινητο πιατο τελικα ?
Ο φιλος μου που τον πηρε δεν μπορει να πιασει καλα κανενα δορυφορο (εχει απλο μοτερ σε παιτο 1μ).
Πηρε και τον αντιπροσωπο στη Θεσσαλονικη και τοπυ ειπε οτι οντως εχει προβλημα!!!).
Ειναι οντως ετσι ?

Ξερει κανεις αν υποστηριζει ο Dreambox κινητο πιατο τελικα ?
Ο φιλος μου που τον πηρε δεν μπορει να πιασει καλα κανενα δορυφορο (εχει απλο μοτερ σε παιτο 1μ).
Πηρε και τον αντιπροσωπο στη Θεσσαλονικη και τοπυ ειπε οτι οντως εχει προβλημα!!!).
Ειναι οντως ετσι ?
Με positioner δουλευει κανονικα. Βαζεις diseqc 1.2 , κανεις το Usals Νο , και μετα βαζεις τον αριθμο του δορυφορου στο positioner. Δουλευει σιγουρα με ολα τα images που δοκιμασα ( με VBox II ).

επειση ειμαι ασχετος με αυτα, δεν νομιζω οτι εχει positioner... απλο κινητο πιατο εχει.
Τις εντολες δηλ. και το ρευμα τις παιρνει απο το δεκτη

Και με disecq1.2 χωρις Positioner το ιδιο κανεις....''Βαζεις diseqc 1.2 , κανεις το Usals Νο , και μετα βαζεις τον αριθμο του δορυφορου στο positioner.'' Μετα πας εκεί που λέει ρυθμίσεις positioner και πσαχνεις τον δορυφόρο που θες ΑΛΛΑ προσοχή τον αποθηκεύεις στην ίδια θεση που είχες ορισεις πριν

Το δοκίμασα και ειναι ετσι ακριβως. Διορθώθηκε το πρόβλημα!
ti akribos diorthothike file mou???
exigiste ligo sto euri koino mas

Εμένα πάλι μου κατεβαίνουν όλα (TF1HD κλπ) και τα βλέπω κανονικά, εκτός ... από το Eurosport HD

file gia to eurosport vale ta settings pou dinei o filos blackjim..exei mia fwto..k tha katevei.,.

Το eurosporty χειροκινητα ......
Hotbird 7A (13.0E) - 11278.36 V - Txp: 4 - Beam: Europe DVB-S2 (8PSK) - 27500 2/3 - NID:318 - TID:400

paidia ego exo 3 lnb se diseqc 4:1!iparxei mia keni thesi!thelo saytin tin thesi na balo kinito piato!prepei na balo kinito me kapoio moter(p.x moteck) i prepei na balo anagkastika actuator k positioner???
ti rythmiseis prepei na balo sto dreambox 800??
file dante32 mporeis na mou peis ti elises??

Και εγώ παιδιά εχω ενα diseqc 2.1 με 8/1 switch και εχω 6 lnm, πως θα το χρησιμοποιήσω?

Παιδια μια και εχετε πειρα σε dreambox πως μπορω να προσθεσω δορυφορους στον 800αρι ,δεν εχει τον intelsat 10-02 που ειναι το digi tv.Υπαρχει τροπος να κανει αυτοματα μεσω internet -νομιζω υπαρχει plugin για mgcam- update τις "κλειραδιες" ;Oπως βλεπετε ειμαι στην φαση παιζω και μαθαινω.

παιδια παιζει τπτ για ελληνικους υποτιτλους με pli η ειναι ακομα νωρις>>??

Hθελα να μαθω τον τυπο εξωτερικου σκληρου που παιρνει? ειναι σαν τους σκληρους που εχουν τα λαπτοπ?και η φυσα πυ εχει ο δεκτης ειναι για να συνδεσης τον εσωτερικο σκληρο? Και μεχρι ποσο μεγεθος αντεχει ο δεκτης?

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Οποιονδήποτε εξωτερικό sata δίσκο συνδεδεμένο στην e-sata θύρα, οποιασδήποτε χωρητικότητας.

Εσωτερικά παίρνει μόνο μικρό 2,5" (σαν αυτούς των laptop)

file gia to eurosport vale ta settings pou dinei o filos blackjim..exei mia fwto..k tha katevei.,.
Tnx Eki. Σε αυτό το thread είναι το post του blackjim που λες ή σε άλλο?

@ piato: Tnx για τις ρυθμίσεις. Το είχα προσπαθήσει βέβαια χειροκίνητα αλλά δεν το είχα καταφέρει (ίσως έβαζα κάτι λάθος). Θα ξαναδοκιμάσω με αυτά που μου δίνεις και θα σας πω.

Εγώ έκανα manual scan στη συχνότητα που είναι το Eurosport HD και κατέβηκε κανονικά.

Ρε παιδιά μιας και άσχετος απο δορυφορικά τελικά ο 800άρης μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα ένα κινητό πιάτο και ένα σταθερό;Αν ναι ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί;
Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος έχω ένα πιάτο στις 28.5 2,40 και σκοπεύω να βάλω ένα κινητό για τους λοιπούς δορυφόρους. Μπορούν να συνδιαστούν στον 800άρη;

οταν στο audio εχει να επιλεξεις ac3 english ειναι υποχρεωτικο οτι ειναι 5.1?γιατι εχω πετυχει να εχει να επιλεξεις ειτε ac3 deutsch ειτε ac3 english και μονο το γερμανικο να βγαζει 5.1..το αγγλικο απλο στερεο..ειναι προβλημα του δεκτη?η απλα τα αγγλικα δεν εκπεμπουν 5.1 παροτι λεει ac3?

Το ότι λέει ac3 δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι 5.1 υποχρεωτικά. Μπορεί να είναι Dolby Digital 2.0, που είναι κι αυτό AC3 μορφή.