Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Το ότι λέει ac3 δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι 5.1 υποχρεωτικά. Μπορεί να είναι Dolby Digital 2.0, που είναι κι αυτό AC3 μορφή.
Πολύ σωστά. :a0210:

Στα γερμανικά μόνο ο δικός τους ήχος είναι 5.1
Ολοι οι άλλοι, stereo ή 2.0
Είναι θέμα bitrate.

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Κε Τρυφωνίδη επειδή σέβομαι την αποψη σας ,θα ήθελα να μάθω με ποιό σκεπτικό πουλάτε τον kathrein που έχετε, για τον dreambox 800.Tο ρωτώ πραγματικά εντελώς φιλικά ,για να μην παρεξηγηθώ .

Νίκος

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Κε Τρυφωνίδη επειδή σέβομαι την αποψη σας ,θα ήθελα να μάθω με ποιό σκεπτικό πουλάτε τον kathrein που έχετε, για τον dreambox 800.Tο ρωτώ πραγματικά εντελώς φιλικά ,για να μην παρεξηγηθώ .

Νίκος
Προφανώς επειδή είναι υπερβολή να έχεις 100 δέκτες ...
Πωλείται ο Kathrein γιατί όντως έχω πολλούς δέκτες και δεν προλαβαίνω να τους χρησιμοποιήσω.
Dream 800, Kathrein 910, Dream 7020, Dream 500, με τους πρώτους 3 στον ίδιο χώρο.
Αναγκάστηκα να επενδύσω πρόωρα στον προβληματικό Dreambox 800, γιατί έχω σύστημα multifeed με 13 lnb και δυστυχώς ο Kathrein δεν υποστηρίζει Diseqc 1.1 για τον έλεγχο τους. Ο Kathrein μπορεί να λειτουργήσει απροβλημάτιστα μόνο με 4 lnb. (Diseqc 1.0)
Αυτός είναι ο κύριος λόγος του διαζυγίου.

Ποτε θα μας κανεις μια παρουσιαση του συστηματος σου Alex?

Πωλείται ο Kathrein γιατί όντως έχω πολλούς δέκτες και δεν προλαβαίνω να τους χρησιμοποιήσω.
Dream 800, Kathrein 910, Dream 7020, Dream 500, με τους πρώτους 3 στον ίδιο χώρο.
Αναγκάστηκα να επενδύσω πρόωρα στον προβληματικό Dreambox 800, γιατί έχω σύστημα multifeed με 13 lnb και δυστυχώς ο Kathrein δεν υποστηρίζει Diseqc 1.1 για τον έλεγχο τους. Ο Kathrein μπορεί να λειτουργήσει απροβλημάτιστα μόνο με 4 lnb. (Diseqc 1.0)
Αυτός είναι ο κύριος λόγος του διαζυγίου.

αυτό με τρελαίνει στην Κατερίνα , καμία υποστήριξη diseqc πέρα από την απλή ... αλλιώς θα είχα πάρει την δικιά σου ( το σκεφτόμουν ΠΑΡΑ πολύ όταν είδα την αγγελία σου )

Ποτε θα μας κανεις μια παρουσιαση του συστηματος σου Alex?
Αν και μικρό το κάτοπτρο, είναι toroidal, κατεβάζει 13 δορυφόρους, συνδυάζει 3Χdiseqc διακόπτες και έναν diseqc 1.1, παρεμβαίνει ένας ενισχυτής επίγειου τηλεοπτικού σήματος, μεσολαβούν δύο combiner για να κατέβει τελικά ένα καλώδιο στον δέκτη, κουβαλώντας επίγειο αναλογικό/ψηφιακό σήμα και δορυφορικό μαζί.
Οντως μπορεί να αποτελέσει θέμα για συζήτηση.

αυτό με τρελαίνει στην Κατερίνα , καμία υποστήριξη diseqc πέρα από την απλή ... αλλιώς θα είχα πάρει την δικιά σου ( το σκεφτόμουν ΠΑΡΑ πολύ όταν είδα την αγγελία σου )
Το Diseqc 1.2 λένε ότι θα είναι διαθέσιμο στην επόμενη αναβάθμιση.
Για το 1.1 ούτε κουβέντα..

Κυκλοφόρησε και η νέα έκδοση του Dreamset 2.16 που όπως λέει επιδιορθώνει προβλήματα που υπήρχαν με DVB-S2 κανάλια.

Χρήσιμο εργαλείο για όποιον επιθυμεί να φτιάχνει δικά του settings διότι έχει δυνατότητα online import από το kingofsat.

re paidia xerei kaneis pos kanoume metonomasia to kanali??

Παντως ο νεος DM800 HD ειναι μαλλον για τα μπαζα...
Τον πηρε γνωστος μου τη προηγουμενη βδομαδα, και κολλαει συνεχως !
Κιαι οχι μονο αυτο αλλα κανει και μια ωρα για να ξανανοιξει ... ελεος, αν δεν προλαβαιναν, καλυτερα να τον εβγαζαν Σεπτεβριο, να μην χαλανε και το ονομα τους.

Γιάννη, έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής ότι εάν τον πειράζεις πολύ, τότε κολλάει. Εάν δεν τον πειράζεις, τότε παίζει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι αλήθεια όμως ότι εάν πειραματίζεται κάποιος για πολύ ώρα μαζί του, τότε ο δέκτης κολλάει και πρέπει να τον βγάλεις από το ρεύμα και να περιμένεις κανένα 5-10λεπτο γισ νσ συνέλθει.

Παντως ο νεος DM800 HD ειναι μαλλον για τα μπαζα...
Τον πηρε γνωστος μου τη προηγουμενη βδομαδα, και κολλαει συνεχως !
Κιαι οχι μονο αυτο αλλα κανει και μια ωρα για να ξανανοιξει ... ελεος, αν δεν προλαβαιναν, καλυτερα να τον εβγαζαν Σεπτεβριο, να μην χαλανε και το ονομα τους.
Ε αν το πηρε ενας γνωστος σου και κολλαει να το πουμε στην dream να το αποσυρει το μηχανημα. :p

Μα ειναι δυνατον να βγαζετε ετσι συμπερασματα? Επειδη ο καθενας κολλαει καπου και δε ξερει τι να κανει σημαινει οτι φταιει το μηχανημα?
Το δικο μου εχει uptime 5 μερες αυτην την στιγμη , με φουλ και απαιτητικη χρηση καθε μερα.

Για μενα ειναι σιγουρα καλυτερο απο τον 7020 και τον 500ρι ( αν θελουμε να το συγκρινουμε με αλλους dream ). Δε κολλαει ποτε οταν βαλεις καναλι που δεν εχει σημα , εχει καλυτερο tuner , εχει γρηγορη αποκριση σε ολα τα menu , το ccc@m δουλευει αψογα σε HD καναλια και μη , και εχει
και "αποδεδειγμενη" μελλοντικη υποστηριξη.
Με την skystar HD που εχω δε το συγκρινω καν.

Το αν ζεσταινεται , ή το αν δε παιζει τα settings ( που περαστηκαν με ασυμβατο τροπο ) , ή αν το ταδε Plugin κολλαει , δεν ειναι λογος να το βγαλεις προβληματικο.
Την δουλεια που υποσχεται την κανει.

my 2 cents.

( δεν εχω κανα λογο να "εκθειαζω" το μηχανημα , απλα βλεπω πολλους να το χαντακωνουν απο ελαχιστα προβληματα που λιγο πολυ εχουν ολοι οι δεκτες νομιζω )

Αν βελτιωθεί και το USALS του δέκτη και δεν πηγαίνει το πιάτο όπου του καπνίσει μερικές φορές, θα είναι άψογος.

Παιδιά, έχει κανείς κινητο πιάτο με positioner και actuator? Γιατί στην δικιά μου περίπτωση, όποτε αλλάζω δορυφόρο, πρέπει να πηγαίνω αντίστοιχα και στο tuner configuration και να δηλώνω σαν δορυφόρο τον αντίστοιχο τον οποίο θέλω να δω εκείνη τη στιγμή, άσχετα εάν τα κανάλια τα έχω ήδη scannarismena και αποθηκευμένα στον δέκτη. Ξέρετε τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Δεν εχει περαστει κανενα software, απο μαμα ειναι ολα...
Δεν μπορει να πηγαινεις στις ρυθμισεις του ntework και να κολλαει.
Δεν μπορει να κανεις scan τους δορυφορους και να κολλαει.
Δεν μπορει να πηγαινει οπου θελει το κινητο πιατο και μια φορα να ειναι οκ και την αλλη οχι.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Δεν εχω βαλει ακομη τιποτα απο emu, images klp., ουτε θεωρω ζορισμα το σκαναρισμα, και τις απλες ρυθμισεις δικτυου, disecq klp.
Συν ολα αυτα , κανει και μια ωρα να κρυωσει και να bootαρει.

Διπλα του ειναι ενς Humax 5400 και δεν εχει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημα με bootarisma, σκαναρισμα, κινητο πιατο κλπ.

Η σκυσταρ hd ειναι επισης σουργελο, σε αντιθεση με την παλια καλη και σιγουρη σκυσταρ 2.

Last edited: