Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του
Παντως ο νεος DM800 HD ειναι μαλλον για τα μπαζα...
Τον πηρε γνωστος μου τη προηγουμενη βδομαδα, και κολλαει συνεχως !
Κιαι οχι μονο αυτο αλλα κανει και μια ωρα για να ξανανοιξει ... ελεος, αν δεν προλαβαιναν, καλυτερα να τον εβγαζαν Σεπτεβριο, να μην χαλανε και το ονομα τους.
Ε αν το πηρε ενας γνωστος σου και κολλαει να το πουμε στην dream να το αποσυρει το μηχανημα.
Μα ειναι δυνατον να βγαζετε ετσι συμπερασματα? Επειδη ο καθενας κολλαει καπου και δε ξερει τι να κανει σημαινει οτι φταιει το μηχανημα?
Το δικο μου εχει uptime 5 μερες αυτην την στιγμη , με φουλ και απαιτητικη χρηση καθε μερα.
Για μενα ειναι σιγουρα καλυτερο απο τον 7020 και τον 500ρι ( αν θελουμε να το συγκρινουμε με αλλους dream ). Δε κολλαει
ποτε οταν βαλεις καναλι που δεν εχει σημα , εχει καλυτερο tuner , εχει γρηγορη αποκριση σε ολα τα menu , το ccc@m δουλευει αψογα σε HD καναλια και μη , και εχει
και "αποδεδειγμενη" μελλοντικη υποστηριξη.
Με την skystar HD που εχω δε το συγκρινω καν.
Το αν ζεσταινεται , ή το αν δε παιζει τα settings ( που περαστηκαν με ασυμβατο τροπο ) , ή αν το ταδε Plugin κολλαει , δεν ειναι λογος να το βγαλεις προβληματικο.
Την δουλεια που υποσχεται την κανει.
my 2 cents.
( δεν εχω κανα λογο να "εκθειαζω" το μηχανημα , απλα βλεπω πολλους να το χαντακωνουν απο ελαχιστα προβληματα που λιγο πολυ εχουν ολοι οι δεκτες νομιζω )