Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

ελπιζω μονο να μην ιδρωσω για να τον βαλω!! :Ρ

κατι αλλο..Εχεις κανει καμια ιδεα για το πως δουλευει το εσωτερικο μοντεμ??γιατι στο χωριο no adsl!! Δεν εχω βρει πουθενα στο μενου κατι για να συμπληρωσω στοιχεια συνδεσης..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΗΔ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΕΝΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΛΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕDITOR ΣTO PC ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ VPID KAI APID!
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΣΩ????

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΗΔ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΕΝΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΛΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕDITOR ΣTO PC ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ VPID KAI APID!
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΣΩ????
Mε τον editor θα διαγράψεις το κανάλια στα οποία έχεις πρόβλημα και αφού μεταφέρεις την λίστα στον δέκτη, θα κάνεις manual scan στις επιμέρους συχνότητες.

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Mε τον editor θα διαγράψεις το κανάλια στα οποία έχεις πρόβλημα και αφού μεταφέρεις την λίστα στον δέκτη, θα κάνεις manual scan στις επιμέρους συχνότητες.
tha to dokimaso file!eno ta exo san kanalia mesa den ta bgazei otan kano scan!

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

FILE ALEXI VOITHA LIGO!
pao manual scan k bazo ena trasponder
sustima DVB-S2
DORIFOROS HOTBIRD
SYXNOTITA 11996
ANASTROFI AUTOMATA
SYMBOL RATE 27500
POLARITY VERTICAL
FEC 2/3
DIAMORFOSI 8PSK
ROLLOF 0.20
PILOT AUTOMATA
NETWORK SCAN OXI
K KANO SKANARISMA K DEN MOU BRISKEI KANALIA!
EINAI TO SKY SPORT HD 1!
GIATI???
DIEGRAPSA OPOS EIPES TA KANALIA K TA XANAESTEILA STO PC!
ENO TA KANALIA TA DIAGRAPSA APO TOUS DORIFOROUS XANAIPARXOUN OTAN PATAO TO KOKKINO KOUMPI!!
ta eurosport hd basika den diagrafikan

Last edited:
Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Κοίτα, εγώ την διαδικασία την έκανα με το OpenDBedit.
Οταν κάνεις διαγραφή καναλιών, να επιλέγεις την διαγραφή τους από όλες τις λίστες.
Θα διαγράφεις από την γενική λίστα και όχι απο τα favorites.
Ξαναδοκίμασε.

-Ποιο Image χρησιμοποιείς?
-Εκανες software update?

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Κοίτα, εγώ την διαδικασία την έκανα με το OpenDBedit.
Οταν κάνεις διαγραφή καναλιών, να επιλέγεις την διαγραφή τους από όλες τις λίστες.
Θα διαγράφεις από την γενική λίστα και όχι απο τα favorites.
Ξαναδοκίμασε.

-Ποιο Image χρησιμοποιείς?
-Εκανες software update?
gemini k ypdate ekana,apo tin lista ekana delete.o tropos pou kano ine sostos?

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ο τρόπος είναι απλός.
Είτε δεξί κλικ πάνω στο κανάλι και μετά delete, είτε απευθείας διαγραφή με το delete του πληκτρολογίου.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ο τρόπος είναι απλός.
Είτε δεξί κλικ πάνω στο κανάλι και μετά delete, είτε απευθείας διαγραφή με το delete του πληκτρολογίου.
re si auto to xero!i diadiakasia anixneusis einai sosti??

Dalas σωστά είναι, μόλις το τσέκαρα

δεν ξερει καποιος κατι σχετικα με το πως δουλευει το εσωτερικο μοντεμ?>?

tote ti kano lathos k den mporo na vro ta hd kanalia apo wurosport k csnal + sport poloniko

Με έχει ταράξει στα κολλήματα είτε με pli είτε με gemini. Εννοώ όλο το μηχάνημα κολλάει μέχρι και η ώρα στην οθόνη. Δεν έχει σταθερή κατάσταση, είτε στις 10 ώρες θα κολλήσει είτε στα 10 λεπτά.

Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα η να το στείλω πίσω ;

δεν ξερει καποιος κατι σχετικα με το πως δουλευει το εσωτερικο μοντεμ?>?
Προσωπικά και εγώ όσο κι αν το είχα ψάξει δεν είχα βρεί τίποτα! Νομίζω πάντως ότι ίσως είναι μόνο για κάποιες κάρτες pay-per-view που χρειάζονται dial up connection (όπως το sky στην Αγγλία αν δεν κάνω λάθος) για να επικοινωνούν με την εταιρία και να δηλώνουν το τι είδες κλπ ή για την αρχική ενεργοποίηση τους.
Τώρα ίσως κάποιος που ξέρει καλά linux, μέσα από telnet να βρει κανένα τρόπο να το δει σαν Interface και να το σετάρει να κάνει και dial up στο internet και να το χρησιμοποιεί και σαν default route...

Με έχει ταράξει στα κολλήματα είτε με pli είτε με gemini. Εννοώ όλο το μηχάνημα κολλάει μέχρι και η ώρα στην οθόνη. Δεν έχει σταθερή κατάσταση, είτε στις 10 ώρες θα κολλήσει είτε στα 10 λεπτά.

Φίλε γενικώς ο δέκτης ζεσταίνεται πολύ και όντως μερικές φορές μπορεί και να κολλήσει (π.χ στην ένδειξη με τα γρανάζια - μου το έχει κάνει 2-3 φορές) ή ακόμα και να κρασάρει (μπλε οθόνη και μετά reboot - μια φορά το έχω πάθει αυτό), αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει εφόσον προσπαθείς να κάνεις κάτι "ιδιαίτερο" (π.χ. να ψάξεις στο EPG ή να δεις UPNP devices). Οπότε αυτό που περιγράφεις, μάλλον ξεφεύγει από τα συνηθησμένα. Μήπως τον έχεις βάλει κάπου που δεν αερίζεται επαρκώς? Δίσκο έχεις βάλει μέσα? Updates έχεις κάνει?

Χτες εβαλα και εναν εσωτερικο δισκο SATA 2.5" 160GB (τον ειχα απο εναν φορητο) και δουλευει τελεια !
Λιγο δυσκολη η εγκατασταση λογω χωρου (χωραει οριακα).
Δοκιμασα και 1-2 εγγραφες και σε hd , χωρις ιδιαιτερα προβληματα.
Μονο σε μια εγγραφη (hd suisse) μου κολλησε μια φορα , αλλα σε γενικες γραμμες δουλευει καλα.

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Δώσε ακριβή περιγραφή. Με τον Dreambox δεν λέμε απλώς το πρόβλημα, περιγράφουμε και το setup. π.χ. Barry Allen ή flash? Αν ΒΑ, τότε ποιο Image στην flash? Κάποια παλιότερα δεν υποστηρίζουν σωστά τα usb στικ. Diseqc ή όχι? Υπάρχει ειδικό update για την χρήση diseqc διακόπτη. Εγινε software update ή όχι και γενικά ότι άλλο έχεις πειράξει ή σετάρει.

Υπαρχει τελικα τροπος να μετονομασουμε καποια καναλια που ειναι στα favorites ?

Ναι, αλλά μόνο στα favorites (δεν τοχω κανει για να σου πω λεπτομέρειες)
Αντιθετα ούτε μετονομάζεις ούτε διαγράφεις τιποτε απο την κανονική λίστα καναλιών (μέχρι νεοτέρας, ελπίζω να γίνει εφικτό καποια στιγμή)