Dreambox 800 HD

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Χτεs συνδεσα και το d-link usb adapter στο dm800 μου και τωρα δουλευει
ασυρματα με το router!Πολυ απλο και ευκολο!
φιλικα gab
Χρειάζεται κάποιο σετάρισμα ή είναι άμεσης λειτουργίας?
Προφανώς το δίκτυο σου είναι ελεύθερο. Τι γίνεται αν έχει ελεγχόμενη πρόσβαση? (κωδικό)

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Αλεξη καλημερα!
Υποστηριζει απο οσο διαβασα wpa encryption αλλα οχι wep!Εγω οπωs ξερειs
δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με το ελευθερο ασυρματο γιατι ειμαι μονοκατοικια
με ασχετουs γειτονεs!Αν μου επιτρεπειs να ποσταρω το link του nabilo forum
που αναφερεται αναλυτικα!
gab

να προσθεσω οτι θελει οπωσδηποτε wpa..χωρις προστασια δεν δουλευει,,!

v5uplj8vubrxaq8xxe02.jpg

ξέρει κανεις να μου πει τι αλλάζουμε στο config του mgcamd και του ccam για να δείχνει τo ECM EXPERT?

Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με κατι στο config. Μεσα στο ιματζ εχει ρυθμιση να σου δειχνει το expert info ειτε σε window ειτε κατω στην μπαρα αλλα δεν εχω μπροστα μου το κουτι και δεν θυμαμαι ακριβως που.

sta extra settings einai sto infobar

τα δοκίμασα όλα στο extra settings στο infobar αλλα τίποτα.....

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Πας στο extras/settings-infobar-show expert ecm info και επιλέγεις είτε infobar είτε window αν επιλέξεις infobar μετά πρέπει να πατάς το πράσινο κουμπί για να εμφανιστεί

Γεια σας παιδια :ernaehrung004:και καλως σας βρηκα
Ειμαι ετοιμος (τι ετοιμος, σχεδον τον παραγγειλα) να παρω τον 800αρη και θελω μια τελικη ετυμηγορια απο εσας:
Εισαστε ευχαριστημενοι απο την αγορα του;
Μετανοιωσατε για τα αρκετα ευρουλακια που δωσατε και θα παιρνατε εναν αλλο δεκτη HD; Η εναν Ντρημ αλλα οχι ΗD;
Αξιζει η...ταλαιπωρια (0πως διαπιστωνω) των image και των συνεχων ρυθμισεων;
Ο εσωτ σκληρος ή ο εξω ειναι προτιμοτερος;
Οι σερβερς ειναι ΟΚ η θυμιζουν...nannoxx;(καταλαβατε απο που...ερχομαι:bigcry:)
Σας ευχαριστω και αναμενω τις απαντησεις σας (μακαρι ναναι και πολλες) για να αποφασισω σημερα- αυριο.
Ευχαριστω

Γεια σας παιδια :ernaehrung004:και καλως σας βρηκα
Ειμαι ετοιμος (τι ετοιμος, σχεδον τον παραγγειλα) να παρω τον 800αρη και θελω μια τελικη ετυμηγορια απο εσας:
Εισαστε ευχαριστημενοι απο την αγορα του;
Μετανοιωσατε για τα αρκετα ευρουλακια που δωσατε και θα παιρνατε εναν αλλο δεκτη HD; Η εναν Ντρημ αλλα οχι ΗD;
Αξιζει η...ταλαιπωρια (0πως διαπιστωνω) των image και των συνεχων ρυθμισεων;
Ο εσωτ σκληρος ή ο εξω ειναι προτιμοτερος;
Οι σερβερς ειναι ΟΚ η θυμιζουν...nannoxx;(καταλαβατε απο που...ερχομαι:bigcry:)
Σας ευχαριστω και αναμενω τις απαντησεις σας (μακαρι ναναι και πολλες) για να αποφασισω σημερα- αυριο.
Ευχαριστω

φιλε ,πρωτον στον dm800 δεν παιζουν οι σερβερ οπως nannox .παιζει με αλλου τυπου σερβερ cccam και με emulators.
παντα να ξερεις οτι εξωτερικος ή εσωτερικος το ιδιο θα ειναι,απλως με τον εσωτερικο θα ειναι καλο να ενισχυσεις την ψυξη , αγοραζοντας usb fan.Τελος δεν ειναι ταλαιπωρια τα image (10 λεπτα max) και δεν χρειαζεται να το αλλαζεις συχνα.Οταν χρειαστει,απλως πατωντας ενα κουμπακι κανεις update

Δεν μετανοιώσαμε καθόλου αλλά... μην περιμένεις να βρεις έτοιμους σερβερς βάζοντας ανεπίσημα λογισμικά όπως με τον κοντό!
Το μοναδικά σοβαρά αρνητικό του για μένα είναι η αναισθησία του τιούνερ στα dvb-s2 κανάλια, ενω θα ήθελα και ακόμη καλύτερη εικόνα

Δεν μετανοιώσαμε καθόλου αλλά... μην περιμένεις να βρεις έτοιμους σερβερς βάζοντας ανεπίσημα λογισμικά όπως με τον κοντό!
Το μοναδικά σοβαρά αρνητικό του για μένα είναι η αναισθησία του τιούνερ στα dvb-s2 κανάλια, ενω θα ήθελα και ακόμη καλύτερη εικόνα

Τα "ετοιμα" δεν τα περιμενω, αλλα αυτο με τη ποιοτητα εικονας με προβληματιζει. Αν δεν ειναι καλη, γιατι τον βγαζουν; Μονο για να κανουν ...παιγνιδι;

Τα "ετοιμα" δεν τα περιμενω, αλλα αυτο με τη ποιοτητα εικονας με προβληματιζει. Αν δεν ειναι καλη, γιατι τον βγαζουν; Μονο για να κανουν ...παιγνιδι;

Δεν ειπα ότι έχει κακή εικόνα, ειπα πως θα την ήθελα καλύτερη γιατι έχω δει δέκτες με καλύτερη (και μαλιστα η διαφορά ειναι μεγαλύτερη στα SD κανάλια ενω στα HD κανάλια μόνο αν κάνεις συγκριτικό με αλλους δεκτες σε βιντεοπροβολή θα δεις διαφορά. Αν δεν το κάνεις αυτό...θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!)
Σε τελική οι ντρημποξ δεν πουλάνε για την ποιότητα της εικόνας τους, αν πουλούσαν γι αυτό δεν θα ειχε γίνει ποτέ μπεστ σελλερ το 500αρακι (ορίτζιναλ ή κλώνος) που έχει μία...απο τις χειρότερες ποιότητες ψηφιακής εικόνας που μπορείς να βρεις! Σε σύγκριση μ αυτον ο 800αρης είναι ...βασιλιάς και στα SD κανάλια, ετσι ουσιαστικά πλέον τον 500+ ορίτζιναλ που έχω επίσης τον έχω σχεδόν παροπλίσει...

Ρε παιδια δε βγαζω ακρη με αυτο το μηχανημα
Εβαλα το pli παω ολο χαρα να κανω initialise τον hd και δεν εχει την επιλογη στο system
:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

το βρηκα
εξωτερικος σκληρος μονο esata

Nεο ερωτημα
Γιατι δε μπορω να δω στο ντριμ αυτα που κανω εγγραφη
δεν ξεκινα καν η αναπαραγωγη
Ευχαριστω