Αυτό ακριβώς εννοώ. Ετσι μετά από διάφορες αλλαγές έτοιμων settings έχω στην λίστα δορυφόρων τρεις περιγραφές για την ίδια τροχιακή θέση και τα ίδια κανάλια..O Alex δεν εννοεί ότι δεν πιάνει τα ευκολα αυτής της θέσης, αλλά ότι αναλογα με τον δημιουργό της εκάστοτε database η θεση αναφερεται ως 1W, 0.8W ή...και 0.9W και μας δημιουργει προβλήματα ανγνώρισης αν παίζουμε τις xml.satellite απο διάφορους δημιουργούς!
Αν εννοείς για την χρήση Barry Allen φυσικά USB Stick. Δεν υπάρχει λόγος να λειτουργεί συνέχεια ο σκληρός.
Το ιδανικό είναι στικάκι για το ΒΑ και σκληρός για τις εγγραφές.
ωραία, πάω για "ψώνια" τώρα.... (ελπίζω μόνο να "ξυπνήσει το μηχανάκι, και να μην κοιμήθηκε για τα καλά....)
1 stick 1MB και 1 HD 160...
Σχετικά με τον ...ύπνο του 800αρη να προσθέσω πως όταν βγαζεις το καλώδιο ρεύματος να μην το κάνεις απο την πρίζα (που ειναι πιο απλό) αλλά απο το βύσμα στον δέκτη (και με υπομονή...δεν πιάνει πάντα! Επίσης πρεπει να εχει αφαιρεθεί εντελώς πριν επιχειρήσεις να το ξαναβαλεις...το μηχανάκι έχει τις ιδιοτροπίες του!)
Μερικές ερωτήσεις (κινητό πιάτο με positioner και gemini 3.70 στο δέκτη):
1) Κάρτα original (π.χ. Digitalb - όχι για τα hd -, Nova κλπ) πώς διαβάζει ο δέκτης;
2) To infinity usb που έχω από εποχής Nova-στη-skystar2 παίζει με κάποιο τρόπο;
3) Αφού έχω κάνει full manual scan στους δορυφόρους που με ενδιαφέρουν, σε ποιο αρχείο αποθηκεύονται τα αποτελέσματα;
4) Streaming σε pc (μέσω του web interface του gemini) γίνεται και πώς; Προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να δω εικόνα.
Μερικές ερωτήσεις (κινητό πιάτο με positioner και gemini 3.70 στο δέκτη):
1) Κάρτα original (π.χ. Digitalb - όχι για τα hd -, Nova κλπ) πώς διαβάζει ο δέκτης;
2) To infinity usb που έχω από εποχής Nova-στη-skystar2 παίζει με κάποιο τρόπο;
3) Αφού έχω κάνει full manual scan στους δορυφόρους που με ενδιαφέρουν, σε ποιο αρχείο αποθηκεύονται τα αποτελέσματα;
4) Streaming σε pc (μέσω του web interface του gemini) γίνεται και πώς; Προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να δω εικόνα.
Εννοείς να μην κάνουμε το secondstage 'ή το software update?Μαλλον δεν ειναι το ιδιο με το second stage το software upgrade και δεν συνιστω να το κανετε γιατι τελικά σε μένα μου εκανε πολύ πιο αναίσθητο τον δέκτη στα dvb-s, έχασα όλα τα δύσκολα και οριακά κανάλια!
Βρε Νίκο, μήπως έχεις και παράκεντρα τις 28 μοίρες?Βλέπεις με 60άρη πίατο στον Astra από Ξάνθη είναι πού δύσκολα τα πράγματα. (ούτε premiere, ούτε ORF)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.