Dreambox 800 HD

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

τα φωτα σας εχω ενα 500αρι και καμια φορα μου βγαζει οτι δεν βρισκει σημα στον δορυφορο και στα καναλια και οταν βγαζω και βαζω το βυσμα της κεραιας επανερχεται τι μπορει να συμβαινει?:chinscratch:
Τσεκαρε αν παιρνει σωστά ρεύμα το lnb
Αλλιώς, ίσως και το βυσμα να χανει την επαφή του, ξαναφτιάξτο απο την αρχή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Τσεκαρε αν παιρνει σωστά ρεύμα το lnb
Αλλιώς, ίσως και το βυσμα να χανει την επαφή του, ξαναφτιάξτο απο την αρχή
-bye-

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως, άλλα ΑΠΑΙΧΤΗ φάση το streaming στο PC να βλέπεις σε παραθυράκι όποιο κανάλι έχεις στον dreambox.

Λόγω wifi σε μένα δυστυχώς τα HD κάνουν πολλά σπασίματα. Είμαι σίγουρος ότι καλωδιακά θα παίζουν τζάμι.

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

αν εχω γραμμενη σε usb stick ταινια avi με ενσωματωμενους υποτιτλους την παιζει ο 800? και κατι αλλο,γιατι γενικα προτεινεται στιν flash να υπαρχει image στυλ oozoon πχ και σε usb gemini η κατι αλλο? γιατι να μην υπαρχει μονο το gemini στην flash ας πουμε?

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως, άλλα ΑΠΑΙΧΤΗ φάση το streaming στο PC να βλέπεις σε παραθυράκι όποιο κανάλι έχεις στον dreambox.

Λόγω wifi σε μένα δυστυχώς τα HD κάνουν πολλά σπασίματα. Είμαι σίγουρος ότι καλωδιακά θα παίζουν τζάμι.

Δυστυχως υπαρχει προβλημα με τα hd... δεν παιζουν ουτε σε ενσυρματο καλα
μεσω streaming.

Παίζουν καλά όσο έχω διαπιστώσει όσα HD κανάλια έχουν ανάλυση 1280*720, π.χ. HD Suisse. Τα υπόλοιπα με ανάλυση 1920*1080i κάνουν σπασίματα.

Καλά να μην σας πω την τελευταία διαστροφή που παρατήρησα ε;

έχω κατεβάσει διάφορα settings από τον server του gemini αλλά και του nabilo. Κάποια κανάλια σε υψηλές συχνότητες VERTICAL δεν ανοίγουν και πίστευα ότι μπορεί να θέλει αλλαγή κανά diseq...

Λοιπόν, όταν σκάναρα εγώ τον δορυφόρο, τα συγκεκριμένα κανάλια έπαιξαν κανονικά.

Ιδανικό θα είναι να παίξει divx στο κοντινό μέλον....μετά θα τα παιζει όλα!

Σχετικά με την εγγραφή. Ξεκινώ να γράφω ένα κανάλι. Μόλις πατάω κάτω βελακι να αλλάξω κανάλι μου έχει σβήσει πολλά κανάλια (γκρι) και όταν πάω να τα επιλέξω μου λέει ότι δεν υπάρχει ελεύθερο tuner. Τα υπόλοιπα κανάλια παίζουν κανονικά που δεν είναι γκρι.
Το καταλαβαίνω, αλλά γιατί κάνει επιλογή και δεν είναι όλα γκρι τα κανάλια;

Σχετικά με την εγγραφή. Ξεκινώ να γράφω ένα κανάλι. Μόλις πατάω κάτω βελακι να αλλάξω κανάλι μου έχει σβήσει πολλά κανάλια (γκρι) και όταν πάω να τα επιλέξω μου λέει ότι δεν υπάρχει ελεύθερο tuner. Τα υπόλοιπα κανάλια παίζουν κανονικά που δεν είναι γκρι.
Το καταλαβαίνω, αλλά γιατί κάνει επιλογή και δεν είναι όλα γκρι τα κανάλια;

Γιατι πολύ απλά αν δεν σταματήσεις την εγγραφή δεν σου επιτρέπεται να κάνεις ζάπιγκ σε κανάλια άλλου πομπού. Απο την στιγμή που έχεις ενα μόνο tuner, το μόνο που μπορείς να βλέπεις ενω γραφεις ειναι κανάλια του ιδίου πομπού

Α μάλιστα. Πάει με τον πομπό. Εδώ έχει νόημα τα πολλά tuner του 8000 ε; (αλλά πρέπει να κατέβουν και αντίστοιχα καλώδια από την κεραία)

Συνεχίζοντας το παιχνίδι , σέταρα το σαβατοκύριακο και email (με gemini 3.8) το οποίο δουλεύει κανονικότατα. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι απλά μου δείχνει τα headers από τα email και δεν τ' ανοίγει (όπως περίμενα :frown: ).

Απλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι ένας τρόπος για να δεις αν έχεις email και ΟΧΙ πλήρη διαχείριση (άνοιγμα, reply, forward).

Έχει δοκιμάσει κανείς τις δυνατότητες αναπαραγωγής σε mkv με h.264;

Από τις δικές μου δοκιμές, καταλήγω πως σαν δυνατότητα είναι ακόμα ουσιαστικά άχρηστη, αφού παίζει ελάχιστα αρχεία σωστά. Συγκεκριμένα:

Δεν παίζει αρχεία με encoding > L4.1, όπως και όλοι οι άλλοι hardware decoders (αναμενόμενο).
Δεν παίζει αρχεία που έχουν DTS sound track.
Αρχεία με non-standard ανάλυση (πχ 1280*544) τα αναπαράγει με λάθος aspect ratio (γεμίζει το 16:9 κάδρο ενώ θα έπρεπε να βάζει μαύρες μπάρες).
Δεν παίζει υπότιτλους, ενσωματωμένους ή εξωτερικούς.
Δεν παίζει mkv με divx video track. Δεν δοκίμασα με mpeg2
Δεν παίζει αρχεία με AAC sound track.

Τελικά τι παίζει; Μόνο αρχεία με standard ανάλυση με H.264 video L4.1 και με AC-3 ήχο, χωρίς υπότιτλους. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Φυσικά αν κάποια στιγμή παίξει απροβλημάτιστα τα mkv και με ελληνικούς υπότιτλους, τότε η αγόρα ενός μηχανήματος σαν το TviX δεν ξέρω αν θα συμφέρει ποια...

Γεία σας.Είμουν έτοιμος σε ενα μαγαζί για να αγοράσω τον dm800 και μου είπε πως έχει πολλά προβλήματα π.χ. είναι αργός πολύ και τέτοια.Με προβλημάτισε και ήθελα να ρωτήσω αυτούς που τον έχουν αν ισχύουν αυτά τα προβλήματα.Ευχαριστώ.