Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Αγγελε τιποτα.boot,reboot,στο system δεν φαινεται.
οταν το συνδεω μεσω usb τον βλεπει αλλα δεν μπορει να κανει initialize.κατι πρεπει να μου διαφευγει ή οχι?

ακλαφτα μου φαινεται τα 99 για τον καινουριο σκληρο στο πλαισιο +89 για προηγουμενο hdd.
τι να πω...

Φιλοι τι προτεινετε.Εξωτερικο e-sata πανω στην υποδοχη η εσωτερικο sata.Το ρωταω λογω τυχον ανεβασματος θερμοκρασιας,αν τον στριμωξω μεσα στο κουτι.

ακλαφτα μου φαινεται τα 99 για τον καινουριο σκληρο στο πλαισιο +89 για προηγουμενο hdd.
τι να πω...

το καλωδιο μεσα στον dream ειναι συνδεμενο?

το καλωδιο μεσα στον dream ειναι συνδεμενο?
τον ανοιξα και ναι ηταν ο.κ.
κανονικα θα πρεπει να τον αναγνωρισει μονο μεσω του καλωδιου e-sata ή πρεπει να κανω καποια ρυθμιση εγω?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...=USB+2.0+&+eSATA&category=69978194&catalog=23

τον βλεπει με usb και οχι με e-sata?μιπως δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο μεσα στον dream

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Φιλοι τι προτεινετε.Εξωτερικο e-sata πανω στην υποδοχη η εσωτερικο sata.Το ρωταω λογω τυχον ανεβασματος θερμοκρασιας,αν τον στριμωξω μεσα στο κουτι.
Εσωτερικά είσαι υποχρεωμένος να επιλέξεις δίσκο 2,5". Εξωτερικά χρησιμοποιείς ότι θέλεις και με φθηνότερο κόστος αν επιλέξεις δίσκο 3,5"

- Προσωπικά χρησιμοποιώ εσωτερικό δίσκο, χωρίς προβλήματα θερμοκρασίας.

τον βλεπει με usb και οχι με e-sata?μιπως δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο μεσα στον dream
το αποσυνδεσα και το ξανασυδεσα.τι αλλο να κανω?

Για μένα εσωτερικό να βάλεις

τον 2ρο καλυτερα αφου ειναι 250gb και 5400 στροφες που σημαινει λιγοτερη θερμοτητα

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Κι εγώ τον δεύτερο θα επέλεγα. Είναι μεγαλύτερος σε χωρητικότητα και δουλεύει πιο ήρεμα στις 5400 στροφές,συνεπώς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Κι εγώ τον δεύτερο θα επέλεγα. Είναι μεγαλύτερος σε χωρητικότητα και δουλεύει πιο ήρεμα στις 5400 στροφές,συνεπώς χαμηλότερη θερμοκρασία.
+1

Σου ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια ειδικα το καλοκαιρι?Εχεις καταφυγει στη λυση με το ανεμιστηρακι εντος του δεκτη?Αν ειναι ετσι τοτε παρε εναν εξωτερικο μην ανεβαζεις κι αλλο την θερμοκρασια.

Με τα τελευταία image δεν υπάρχει πρόβλημα με την θερμοκρασία

Συγνωμη αλλα τι σχεση εχει το image με την κατασκευη?

και όμως το πρόβλημα της θερμοκρασίας ήταν θέμα λειτουργικού...και με τους τελευταίους bootloader 2nd stage έχει λυθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό