ακλαφτα μου φαινεται τα 99 για τον καινουριο σκληρο στο πλαισιο +89 για προηγουμενο hdd.
τι να πω...
τον ανοιξα και ναι ηταν ο.κ.το καλωδιο μεσα στον dream ειναι συνδεμενο?
Εσωτερικά είσαι υποχρεωμένος να επιλέξεις δίσκο 2,5". Εξωτερικά χρησιμοποιείς ότι θέλεις και με φθηνότερο κόστος αν επιλέξεις δίσκο 3,5"Φιλοι τι προτεινετε.Εξωτερικο e-sata πανω στην υποδοχη η εσωτερικο sata.Το ρωταω λογω τυχον ανεβασματος θερμοκρασιας,αν τον στριμωξω μεσα στο κουτι.
το αποσυνδεσα και το ξανασυδεσα.τι αλλο να κανω?τον βλεπει με usb και οχι με e-sata?μιπως δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο μεσα στον dream
Για μένα εσωτερικό να βάλειςΦιλοι τι προτεινετε.Εξωτερικο e-sata πανω στην υποδοχη η εσωτερικο sata.Το ρωταω λογω τυχον ανεβασματος θερμοκρασιας,αν τον στριμωξω μεσα στο κουτι.
+1Κι εγώ τον δεύτερο θα επέλεγα. Είναι μεγαλύτερος σε χωρητικότητα και δουλεύει πιο ήρεμα στις 5400 στροφές,συνεπώς χαμηλότερη θερμοκρασία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.