Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παιδια τις συχνοτητες του Eutelsat w4 στις 36o E,της NTV,που ειναι σε πολωση l,r τις κατεβαζει ο dreambox;Οταν κανω χειροκινητη ανευρεση εχει στην πολικοτητα circular left και right.Αυτο ειναι;

Για το ΝTV 11647 H 5000 μιλας?L και R ειναι στη C-Band.Αυτο το καναλι που λεω εγω ειναι στην KU οποτε πρεπει να αλλαξεις Band αν θες να πιασεις αυτο το καναλι.

Παιδια τις συχνοτητες του Eutelsat w4 στις 36o E,της NTV,που ειναι σε πολωση l,r τις κατεβαζει ο dreambox;Οταν κανω χειροκινητη ανευρεση εχει στην πολικοτητα circular left και right.Αυτο ειναι;

Εκτος απο αυτά που σου ειπε ο Γιαννίκος τον W4 μόνο αν βρισκεσαι πολύ Βορειοανατολικά και με πιάτο πάνω απο 2.4μ έχεις ελπιδες να τον πιάσεις. Εγω τουλάχιστον δεν έχω άλλη αναφορά λήψης απο Ελλάδα

Εκτος απο αυτά που σου ειπε ο Γιαννίκος τον W4 μόνο αν βρισκεσαι πολύ Βορειοανατολικά και με πιάτο πάνω απο 2.4μ έχεις ελπιδες να τον πιάσεις. Εγω τουλάχιστον δεν έχω άλλη αναφορά λήψης απο Ελλάδα

Αυτα κατεβαζω,πες καποια αλλη συχνοτητα,αλλα καλυτερα ανοιξε ενα θεμα με δυσκολες ληψεις να συζητησουμε.

11633 v 5787 Fox crime-fox life
11652 v 2530 al iraquia sport
12521 H 4340 lider tv
12532 H 4340 aztv

Παιδια μαλλον δεν ημουν κατανοητος.Υπαρχει ενα πακετο ρωσσικο που ονομαζεται NTV και ειναι στις 36ο e.Για αυτο το πακετο ενδιαφερομαι.

Πες μας συχνοτητες να καταλαβουμε σωστα για πιο λες.Αν καταλαβα καλα αυτο το πακετο που θες ειναι στη C-Band που σημαινει οτι για να το κατεβασεις θες lnb της C-Band και αρκετα μεγαλο κατοπτρο.

Αυτα κατεβαζω,πες καποια αλλη συχνοτητα,αλλα καλυτερα ανοιξε ενα θεμα με δυσκολες ληψεις να συζητησουμε.

11633 v 5787 Fox crime-fox life
11652 v 2530 al iraquia sport
12521 H 4340 lider tv
12532 H 4340 aztv

Αυτές είναι συχνότητες του Sesat στην ίδια θέση 36 ανατολικά (που είναι εύκολης λήψης) και όχι του δύσκολου στην Ελλάδα W4

Παιδια μαλλον δεν ημουν κατανοητος.Υπαρχει ενα πακετο ρωσσικο που ονομαζεται NTV και ειναι στις 36ο e.Για αυτο το πακετο ενδιαφερομαι.

Στην ku μπάντα ειναι το πακέτο που θέλει, αλλά στην ρωσική δέσμη του W4 για την οποία όπως είπα έχω μόνο μία αναφορά μερικής λήψης κάποιων συχνοτήτων για κάποιες ώρες απο την Ορεστειάδα Έβρου με πιάτο 2.2μ
Συνεπώς αν δεν εισαι τόσο ΒΑ θα χρειαστείς ακόμη μεγαλύτερο πιάτο

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παντελή, έγινες κατανοητός. Μόλις πάρεις το 5μετρο, επαναφέρεις το θέμα! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το εν λόγω πακέτο, να επανέλθω μόλις κάνω συμφωνία με το Μαρακάϊμπο;

Παιδια ειδα τις συχνοτητες στο lynksat και σταματησα να εχω οποιαδηποτε απορια.Οσον αφορα το 5μετρο Αλεξη,μαλλον εχεις δικαιο.Με 1.80 παραβολικο ισχυει το "που πας ρε Καραμητρο".

Παιδια ειδα τις συχνοτητες στο lynksat και σταματησα να εχω οποιαδηποτε απορια.Οσον αφορα το 5μετρο Αλεξη,μαλλον εχεις δικαιο.Με 1.80 παραβολικο ισχυει το "που πας ρε Καραμητρο".

Νομίζω ότι ο μισητός W4 θα αντικατασταθεί το 2009 ή το 2010 ...οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! (Δεν μπορω να θυμηθώ λεπτομέρειες)

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Καλάααα..... τώρα τα λέτε? Κι έλεγα κι εγώ τόσο καιρό γιατί δεν έχω σήμα σε αυτές τις μοίρες!!! :damnyou::BDBDG54:

μπορεις να παρεις οπιον δισκο θελεις και με ενα εξωτερικο κουτι με συνδεση e-sata κανεις την δουλεια σου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650515

εχω αγορασει την συγκεκριμενη εξωτερικη θηκη e-sata και εβαλα μεσα εναν sata σκληρο δισκο.συνδεσα το καλωδιο e-sata με τον dream 800 αλλα εχω ενα προβλημα στο πως θα δωσω ρευμα στον δισκο ??στη συσκευασια εχει ενα καλωδιο για να συνδεθει σε motherboard για pc.τι κανουμε ??Κυριοι τα φωτα σας???

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

εχω αγορασει την συγκεκριμενη εξωτερικη θηκη e-sata και εβαλα μεσα εναν sata σκληρο δισκο.συνδεσα το καλωδιο e-sata με τον dream 800 αλλα εχω ενα προβλημα στο πως θα δωσω ρευμα στον δισκο ??στη συσκευασια εχει ενα καλωδιο για να συνδεθει σε motherboard για pc.τι κανουμε ??Κυριοι τα φωτα σας???

Οταν λες τροφοδοσια απο motherboard??

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Οταν λες τροφοδοσια απο motherboard??

μπες στο λινκ του e-shop και κοιτα τις φωτο.δεν εχει δικο της τροφοδοτικο η θηκη.