Dreambox 800 HD

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

δωστε πραμα στο λαο να μαθει τα παντα για τον 800αρη ,τωρα ο φιλος πιο πανω εχει προβλημα στο cccam εγω εχου να του πω οτι πρεπει να μας πει πιο ιματζ εχει στη φλας

μια ερωτηση για τους ψαγμενους.... τα <<κολπακια>> τα οποια κανουν τα αλλα μοντελα dreambox οπως το 500s , 600s, 7020 κλπ , με το ΕΤΗΕΡΝΕΤ , αλλα και τα διαφορα plug-ins, emulators ,κ@@s κλπ , γινοντε και στον 800 HD ?
και πολλα ακομα :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Για δώσε ένα παράδειγμα...

Ας πουμε ειχα ακουσει οτι ειχε βγει ενα πλαγκιν που ειχες ελληνικους υποτιτλους στα ξενα καναλια..

Και αλλα γενικα που δεν ξερω καν τι μπορει να υπαρχει και ισως να μου αρεσουν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ας πουμε ειχα ακουσει οτι ειχε βγει ενα πλαγκιν που ειχες ελληνικους υποτιτλους στα ξενα καναλια..

Και αλλα γενικα που δεν ξερω καν τι μπορει να υπαρχει και ισως να μου αρεσουν...

Το συγκεκριμένο, απ'όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει ακόμα για enigma2.

Ανάλογα με το image που τρέχεις, υπάρχει πληθώρα από plugins και τα περισσότερα τα βρίσκεις στους online servers των images αυτών. Όπως καταλαβαίνεις δεν δυσκολεύεσαι καθόλου να τα βρεις και η εγκατάστασή τους είναι εύκολη και αυτοματοποιημένη στις περισσότερες περιπτώσεις.

δωστε πραμα στο λαο να μαθει τα παντα για τον 800αρη ,τωρα ο φιλος πιο πανω εχει προβλημα στο cccam εγω εχου να του πω οτι πρεπει να μας πει πιο ιματζ εχει στη φλας

Το δοκίμασα με όλα τα πιθανα σεναρια. Experimental στην flash και nabilo-gp-newnigma σε barry allen

newnigma στην flash και τα αναλογα....
καθένα από τα παραπάνω images κατευθειαν στην flash...
το αποτέλεσμα παντα ιδιο... με την version 2 στο slot οταν κάνεις reboot ή ακομα και απλή αλλαγή cam ή restart cam και το cccam δεν τρέχει. αν βγάλεις την καρτα ολα δουλευουν καλά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Το συγκεκριμένο, απ'όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει ακόμα για enigma2.

Ανάλογα με το image που τρέχεις, υπάρχει πληθώρα από plugins και τα περισσότερα τα βρίσκεις στους online servers των images αυτών. Όπως καταλαβαίνεις δεν δυσκολεύεσαι καθόλου να τα βρεις και η εγκατάστασή τους είναι εύκολη και αυτοματοποιημένη στις περισσότερες περιπτώσεις.

Εννοεις απο το μενου του δεκτη που λεει καπου plug-ins?

Δεν το εχψ κοιταξει μεχρι τωρα επειδη ειμαι ασχετος και φοβαμαι να μη χαλασω τιποτα.. Αλλα θα το ερευνησω απο κει..

Απλα δεν εβρισκα κατι ουτε απ το google που τα εψαχνα γι αυτο ρωτησα εδω.. Σορρυ θα το ερευνησω..

Ευχαριστω για τις απαντησεις..

Τζιμακος

δωστε πραμα στο λαο να μαθει τα παντα για τον 800αρη

Εμ δώσε ρε τρελέ (Πόντιε) να μάθει ο κόσμος, που προσπαθούμε με μισόλογα και διαδρομές σε άλλα (παράνομα) φορουμ...:flipout::flipout::flipout:

(όχι οτι δεν έχει πλάκα... δε λέω η μισή χαρά είναι η διαδρομή... αλλά και το σκονάκι είναι γλυκο :violent-smiley-030:)

xaxaxaxa τι να πω ρε φιλε πια φορουμ λες για πες μας να μαθουμε εγω ειπα δωστε πραμα στο λαο να μαθουμε

Ελα τώρα που δεν ξέρεις (εσύ που έχεις "μαύρη ζώνη" στα δορυφορικά που λέει και η διαφήμιση...:firstprize:)

Πλάκα κάνω, και χαίρομαι που το παίρνεις έτσι...

Τέρμα το :offtopic: συγγνώμη από τους κκ διαχειριστάς...:angel:

χμμμμμμ καγατε εεεε θα σας μαθω της χιον τοτε :BDGBGDB55::BDGBGDB55:πρεπει παιδια να κανουμε κατι εδω στο φορουμ απο οτι βλεπω με τα dream ειμαστε αρκετη ,προταση τοτε να τα μαζεψουμε ολα σε ενα για να αρχισουν μερικα παιδια να τα διαβαζουν διοτι ετσι οπως τα καναμε ειναι κοματι δυσκολο τα νεα παιδια να βγαλουν μια ακρη τι λετε?

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Η δημιουργία ξεχωριστής κατηγορίας για δέκτες Dreambox είναι σε εξέλιξη.

hi εχω ενα dreambox dm100 εβαλα ενα cccam κατεβαζω απο vodafone και κολαει συνεχεια

Φίλε Θανάση καταρχάς καλωσήρθες στο forum μας.

Θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την version του cccam και τι εννοείς κατεβάζεις από vodafone ?

Αν εννοείς μέσω sharing δεν νομίζω να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Φιλικά

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ευγε !!!:a0210::a0210::award:

(Γιατι την έχω συχαθεί πλεόν αυτη τη "σκια"...)

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Φίλε Θανάση καταρχάς καλωσήρθες στο forum μας.

Θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την version του cccam και τι εννοείς κατεβάζεις από vodafone ?

Αν εννοείς μέσω sharing δεν νομίζω να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Φιλικά
Αυτό εννοεί Αγγελε..

sharing τι μόδα και αυτό ρε παιδιά αμ το άλλο με τον Τίτο που οδηγά ένα ελικόπτερο με τον παλαιοκωστα διότι όποιος ασχολείτο με Τετια πρέπει να έχει δίπλωμα πιλότου:date::vroam:

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Επιτέλους. "Ο καιρός γαρ εγγύς ...... " :flipout:

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Αντε μπραβο και να βαλετε και υποκατυγοριες [αν γινεται] που να εχουν το μοντελο π.χ dm800-bye-

Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα έχουν συνδέσει τον δέκτη με το παρεχόμενο καλώδιο σε hdmi είσοδο στην τηλεόρασή τους. Μόλις ανοίγετε τον δέκτη, η τηλεόραση γυρνάει αυτόματα στην hdmi είσοδο που έχετε συνδέσει τον δέκτη (όπως γίνεται με την σύνδεση scart) ή είστε αναγκασμένοι να αλλάζεται χειροκίνητα (από το τηλεχειριστήριο της tv) τις εισόδους ώσπου να βρεθεί αυτή που είναι συνδεμένος ο δέκτης;