Έχω το D-Link DWL-G122. Είτε όμως έφταιγε αυτό ή όχι, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να φαίνεται στο Network,το Enable WLAN?
Ένας φιλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα και μόλις το κούμπωσε χωρίς την προέκταση όλα δούλεψαν κανονικάΑυτό εδώ έχω -> D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F/W.:v3.10)
Το'χω βάλει στην προέκταση που έχει το dlink, γιατί αν πάω να βάλω κατευθείαν το στικάκι, δεν μου χωράει μετά το scart.
Αυτό εδώ έχω -> D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F/W.:v3.10)
Το'χω βάλει στην προέκταση που έχει το dlink, γιατί αν πάω να βάλω κατευθείαν το στικάκι, δεν μου χωράει μετά το scart.
οταν συνδεσεις το στικακι και κανεις reboot θα εμφανιστει το wlan στο μενου-παραμετροποιηση-συστημα-δυκτιοOκ, θα το κοιτάξω και θα σας πω. Πάντως στο NabiloSat δεν χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο plugin πρώτα ή να κάνω κάποια ρύθμιση, σωστά?
Με την προέκταση θα έχεις πρόβλημα. Λυπάμαι, κάτι πρέπει να βρεις να κάνεις με το scart.
το ειχα ολο το καλοκαιρι με την προεκταση ακριβως το ιδιο και δεν ειχα κανενα προβλημα
Έχει παρατηρήσει κανείς αδυναμία του CCCam να τρέξει μετά από reboot;;;
Μου το κάνει σε όλα τα images και δεν τρέχει ούτε manually.....
Παιδια να κανω μια ερωτηση και γω?
Κανα plug-in που εχω ακουσει οτι υπαρχουν και βγαινουν συνεχεια για τους dreambox και ειναι πολυ χρηστικα, που μπορω να βρω τετοια plug-ins για τον 800?
μια ερωτηση για τους ψαγμενους.... τα <<κολπακια>> τα οποια κανουν τα αλλα μοντελα dreambox οπως το 500s , 600s, 7020 κλπ , με το ΕΤΗΕΡΝΕΤ , αλλα και τα διαφορα plug-ins, emulators ,κ@@s κλπ , γινοντε και στον 800 HD ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.