Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μεσω paypal εγινε η συναλλαγη φιλε μου?με χρεωστικη καρτα βιζα δεχονται την συναλλαγη?εγω εκανα εγγραφη στην σελιδα και με παραπεμπει σε συναλλαγη χωρις paypal μεσω βιζα και μεταφορικη dhls .482eyro μου εβγαλε το τελικο συνολο.για πες μου σε εσενα τι εγινε?
Εγώ χρησιμοποίησα πιστωτική VISA. Αν δεν κάνω λάθος δεν δέχονται cash-cards. Από μεταφορική όντως χρησιμοποιούν την DHL και συγκεκριμένα την υπηρεσία businesspacket η οποία όταν φτάνει στην Ελλάδα, μετά σου έρχεται με την ταχυμεταφορική των ΕΛΤΑ (δηλ. η courier των ΕΛΤΑ). Εγώ έδωσα 449 + 15 μεταφορικά +12 περίπου που μου κράτησε η VISA.
Ρε παιδιά και μια ερώτηση: Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα pdf που έδειχνε πως εγκαθιστάς δίσκο στον dm800 αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Έχει κανένας κανένα Link?
tnx

Εγώ χρησιμοποίησα πιστωτική VISA. Αν δεν κάνω λάθος δεν δέχονται cash-cards. Από μεταφορική όντως χρησιμοποιούν την DHL και συγκεκριμένα την υπηρεσία businesspacket η οποία όταν φτάνει στην Ελλάδα, μετά σου έρχεται με την ταχυμεταφορική των ΕΛΤΑ (δηλ. η courier των ΕΛΤΑ). Εγώ έδωσα 449 + 15 μεταφορικά +12 περίπου που μου κράτησε η VISA.
Ρε παιδιά και μια ερώτηση: Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα pdf που έδειχνε πως εγκαθιστάς δίσκο στον dm800 αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Έχει κανένας κανένα Link?
tnx
http://www.dreambox.info/dreamboxdb/

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Πάντος σε ελληνικό site που έχουν 450 τον 800HD έχουν βάλει 700 τον 8000HD (άλλο βέβαια το εάν θα παραμείνει).

http://www.shls.gr/sproduct.aspx?proID=5047
Μηπως εχετε μαθει εαν ο δεκτης ειναι ετοιμοπαραδοτος σε αυτο το σαιτ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μηπως εχετε μαθει εαν ο δεκτης ειναι ετοιμοπαραδοτος σε αυτο το σαιτ?
Λογικά όχι. Στο hm sat αυτή τη στιγμή πάντως είναι διαθέσιμος.

george664 ευχαριστώ για το link, αν και εκεί υπάρχουν μόνο sw images (δεν βρήκα κάτι άλλο). Εγώ έψαχνα οδηγίες για τοποθέτηση ενός 2,5 σκληρού δίσκου γιατί το Αγγλικό manual που έρχεται μαζί δεν γράφει κάτι σχετικό.
Nevermind πάντως, γιατί τελικά βρήκα λύση: το γερμανικό manual σε pdf που υπάρχει στο επίσημο site αναγράφει κανονικά την διαδικασία τοποθέτησης σκληρού δίσκου.

Ενημερωτικά για όσους ψάχνουν διαθεσιμότητες: εδώ και 3 εβδομάδες περίπου, είχα ζητήσει και από την Satsonix να με ενημερώσουν για το πότε θα μπορούσα να κάνω προπαραγγελία. Τότε μου είχε πει για 20 μέρες. Πριν από λίγο λοιπόν, όντως ο άνθρωπος με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι σε 10 μέρες από σήμερα θα έχουν παραλάβει (μου ανέφερε επί λέξη "αυτή τη φορά όμως σίγουρα πράγματα" :bang:) και εάν θέλω να κάνω την παραγγελία.
Όπως και να έχει, εφόσον έχουν αρχίσει οι παραδόσεις, νομίζω ότι θα αρχίσουν σιγά σιγά να σκάνε μύτη και στην Ελλάδα.

@jettsetter κι εγω μίλησα με τον ίδιο σήμερα και πράγματι θα παραλάβει σε 8-9 μέρες, αλλά μόνο 20 τεμάχια (απο τα οποία το ένα ...αυστηρά κρατημένο για μένα...άρα σας μένουν 19!). Μπορεί να πάρεις κι εσύ αφού τον ειχες προπαραγγείλει, εγώ όμως τον είχα ....προπροπαραγγείλει και δεν είδα κάποιο απο τα δέκα πρωτα κομμάτια που τουστειλαν πριν καμιά 10ριά μέρες (μου δικαιολογήθηκε ότι του τα αρπάξανε πριν καν προλάβει να κάνει ένα τηλέφωνο!)

Προς αυτούς που τον έχουν στην κατοχή τους.

Το tuner του από ευαισθησία πως τα πάει?

@jettsetter κι εγω μίλησα με τον ίδιο σήμερα και πράγματι θα παραλάβει σε 8-9 μέρες, αλλά μόνο 20 τεμάχια (απο τα οποία το ένα ...αυστηρά κρατημένο για μένα...άρα σας μένουν 19!). Μπορεί να πάρεις κι εσύ αφού τον ειχες προπαραγγείλει, εγώ όμως τον είχα ....προπροπαραγγείλει και δεν είδα κάποιο απο τα δέκα πρωτα κομμάτια που τουστειλαν πριν καμιά 10ριά μέρες (μου δικαιολογήθηκε ότι του τα αρπάξανε πριν καν προλάβει να κάνει ένα τηλέφωνο!)

Τον έχω ήδη πάρει απο hm-sat. Απλώς ενημερωσα τον κόσμο για την διαθεσιμότητα της Satsonix μιας και είχα επικοινωνήσει και εγώ με αυτόν πριν καιρό. Σου εύχομαι να τον παραλάβεις και εσύ σύντομα!

tnx
αρα δεν ειναι μεσω paypal, για λογους ασφαλειας το λεω.οσο για τον satsonix εμενα σημερα μου ειπε για τον ιουνιο.οτι θελει λεει.αλλαξε του τα φωτα και πες μας τι λεει το μηχανημα.....

tnx

Αν ξες γερμανικά στο http://www.rdi-dreambox.com/showfiles.php/9/12/0/800/8000/How To/

έχει 2 manual (normal & advanced). Αν δεν ξες ακολούθα τις εικόνες.

@big ks οι μαζικές παραλαβές τότε θα γίνουν και μαλλον μετα τις 15 αφού του ειπαν για ενα μήνα. Αυτά που αναφερω για νωρίτερα ειναι το πολύ 20 κομμάτια

@big ks οι μαζικές παραλαβές τότε θα γίνουν και μαλλον μετα τις 15 αφού του ειπαν για ενα μήνα. Αυτά που αναφερω για νωρίτερα ειναι το πολύ 20 κομμάτια
δεκτο!!!!

Ερχεται και ο δικος μου απο Γερμανια και μιας δεν ξερω απο dreambox δεν μου λετε κανενα καλο αγγλοφωνο site-forum για να αρχισω "προπονηση" ; - το image της pli παντως το κατεβασα !!!

Ερχεται και ο δικος μου απο Γερμανια και μιας δεν ξερω απο dreambox δεν μου λετε κανενα καλο αγγλοφωνο site-forum για να αρχισω "προπονηση" ; - το image της pli παντως το κατεβασα !!!
Με την εγγυηση απο γερμανια τι γινεται ?

http://elladara-satellite.eu
http://satgrekco.gr
http://www.i-have-a-dreambox.com
http://www.marahibsat.com
http://www.satandream.com

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Έχω ήδη τον dreambox τον 500άρη και απολαμβάνω όλα τα ευεργετήματα που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο μηχάνημα...Έχοντας ήδη εγκαταστήσει έναν full hd προτζέκτορα μπήκα στο δέλεαρ και παράγγειλα κι εγώ απο το site που προανέφεραν τα παιδιά τον 800άρη (εδώ να πώ ότι χρησιμοποίησα pay pal για την πληρωμή).Έχοντας φίλο στην Ελβετία που μπορεί πολύ εύκολα να προμηθευτεί την κάρτα του suisse hd έχω να κάνω την εξής ερώτηση.Μπορώ να την χρησιμοποιήσω με τον 800άρη;

Φυσικα απο οτι ξερω ο 800 εχει ενα σλοτ και με το καταληλο emu θα εισαι οκ

Η ενημέρωση που σας υποσχέθηκα:
Λοιπόν.
1) Το μηχάνημα ως ποιότητα κατασκευής είναι κλάσεις ανώτερο (από έναν dm500 και έναν 500+ που έχω ακόμα στο σπίτι).
2) Όσοι σκοπεύουν να βάλουν μόνοι τους δίσκο, πρέπει να έχουν ποοοολύ υπομονή... Μου βγήκε η πίστη ανάποδα! (μιλάμε χωράει μέσα στο χιλιοστό του χιλιοστού, το καλώδιο τoυ SATA βρήσκει πάνω στο tuner κλπ κλπ).
3) Το αρχικό image που έχει μέσα φαίνεται να έχει πρόβλημα στην εικόνα που δίνει στο SCART (οι οριζόντιες γραμμές τρεμοπαίζουν) - Στο DVI όμως είναι οκ.
4) Έπειδή δεν έχω καμία επαφή με τα original images (χρησιμοποιώ μόνο και πάντα Gemini - οι γνώσεις μου στο linux είναι σχετικά περιορισμένες), του έβαλα την PLI, αφού ακόμα δεν έχω και πολλές άλλες επιλογές.
5) Το καλό είναι ότι η εικόνα διορθώθηκε κατευθείαν στο SCART. Το κακό είναι ότι η PLI στην λειτουργικότητα (menu κλπ) μοιάζει πολύ με την original οπότε δεν βγάζω εύκολα άκρη για τα emus κλπ (δεν πάρχει blue panel, έχει ξεχωριστή ρύθμιση για softc@m και c@rdserver κλπ).

Τέλος, προσπάθησα να "φορέσω" κάποιες έτοιμες ρυθμίσεις που είχα, αλλά μέχρι στιγμής τζίφος (το πρόβλημα είναι 1000% θέμα ρυθίσεων και όχι του δέκτη...) Θέλω να δοκιμάσω ccc@m αλλά θα χρειαστώ βοήθεια - my pm is wide open!!

Αυτά για την ώρα.

jetsetter, καλες ληψεις,η συσκευασια εχει e-sata καλωδιο για εξωτερικο δισκο ; Δεν φανταζομαι να μπορεις να εχεις και μεσα δισκο και εξωτερικο δισκο και να διαλεγεις που να γραφεις (σε εναν φυσικα).Καλο σεταρισμα,εγω που ειμαι ασχετος με dreambox να δω τι θα κανω οταν ερθει με το καλο.