Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μήπως όλοι εσείς οι 800ριδες θα έπρεπε να ψάχνεστε αν έχετε πάρει απο την "ολλανδική" παρτίδα, στην οποία τα περισσότερα tuner παρουσίασαν πρόβλημα κάποιας μορφής (από τις μέχρι τώρα τρείς γνωστές);

Είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω...

Μήπως όλοι εσείς οι 800ριδες θα έπρεπε να ψάχνεστε αν έχετε πάρει απο την "ολλανδική" παρτίδα, στην οποία τα περισσότερα tuner παρουσίασαν πρόβλημα κάποιας μορφής (από τις μέχρι τώρα τρείς γνωστές);

Είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω...
Πως διαχωρίζεται η κάθε παρτίδα και ποια είναι η χειρότερη? :ears:

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

μπορει καποιος να δοκιμασει να εγγαταστησει το wireless lan plugin με pli??παλια εκανε εγκατασταση κανονικα..τωρα π αγορασα ενα στικακι και ειπα να το βαλω,δεν μπορει να κανει εγκατασταση..βγαζει ενα error για το wpa και σταματαει..να το δοκιμασω χειροκινητα?που βαζω το .ipk?πως το κανω?

Δεν γνωρίζω αν θα πετύχεις αυτό που θέλεις, αλλά το αρχείο .ipk το μεταφέρεις με ftp στο .tmp και κάνεις manual install.

στο rdi-dreambox εχει ενα οδηγο για wireless lan για nabilo..και ειδα ποια στικακια υποστηριζονται..οταν λες manual?οταν το περασω το βρισκω στα plugin χωρις να εχω δικτυο??η θελω filemanager?

Οχι. Πρέπει να το εγκαταστήσεις μέσα απο το μενου του δέκτη. Δεν θυμάμαι ακριβώς την διάρθρωση των μενού του Nabilo, αλλά δες που είναι τα addons, εκεί θα βρεις επιλογή για manual install.

pli εχω,,θα το ψαξω..

Δεν πειράζει. Και απο το Pli μπορείς να κάνεις manual install. Μετά την εγκατάσταση θα το βρεις στα Plugins.

Εγώ πάντως στο nabilo επέλεξα την επιλογή enable wirelles lan, έβαλα το usb stick της linksys και έπαιξε κατευθείαν.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Εγώ πάντως στο nabilo επέλεξα την επιλογή enable wirelles lan, έβαλα το usb stick της linksys και έπαιξε κατευθείαν.
ναι σε nabilo παιζει σιγουρα..Αλλα δεν βρισκω καποιον λογο να μην παιζει και με pli..ειμαι σιγουρος οτι παλια εκανε κανονικά εγκατασταση..παιζει να ειναι προβλημα στον server τους?? με βλεπω για nabilo..ποια ειναι η επισημη του σελιδα να το κατεβασω??τωρα πρεπει να σβησω τα plugin απο τι pli??η το περνας απο το interface κ σβηνονται ολα??το nabilo εχει ccam στα plugin e?δεν θελει manual?

Το nabilo το κατεβάζεις, αφού κάνεις register από εδώ:
http://www.dreamboxworld.com/dbw/php/index.php
Το cccam το κατεβάζεις κανονικά πατώντας το πράσινο κουμπί και μετά το κίτρινο, αφού πρώτα εγκαταστήσεις το image
Νομίζω πως αφού περάσεις νέο image, το παλιό σβύνει.
Επίσης το nabilo κάνει και άλλα, που στο gemini τα κάνεις χειροκίνητα με ftp από τον υπολογιστή....

για να το κανω μεσω του interface του δεκτη θελω hdcp??γιατι τωρα το εχω κατευθειαν στο pc..

Μέσα από το interface του δέκτη το κάνεις.
Τι είναι το hdcp?

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μέσα από το interface του δέκτη το κάνεις.
Τι είναι το hdcp?

dhcp εννοουσα!!εσυ ip πως βαζεις?χειροκινητα?εχεις βαλει wpa η το εχεις open?

Μπορείς να βάλεις είτε καρφωτή ip είτε να πάρει ο δέκτης ip από dhcp. Εγώ το έχω μέσω dhcp. Για να δεις την ip του δέκτη αφού τον επανεκκινήσεις πατάς και το κουμπί power μπροστά δεξιά και το κρατάς πατημένο μέχρι να φανεί στην οθόνη η λέξη stop. Τότε θα σου εμφανίσει και την ip.
στη συνέχεια πας στον υπολογιστή σου και δίνεις την ip στον firefox (όχι στον ie για να περάσεις image) και κάνεις αναβάθμιση firmware.
Εγώ έχω κάνει δομημένη καλωδίωση και έχω δίκτυο σε όλο το σπίτι οπότε ο dm800 είναι ενσύρματα συνδεδεμένος. Όταν του έβαλα το στικάκι για το wireles έβαλα κανονικά και τους κωδικούς wpa για να παίξει.

ενω βρισκει το δικτυο δεν μ συνδεεται..εκτος αν φταιει οτι ειναι open ..γιατι ας πουμε με wep δεν δουλευει σιγουρα..

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι.Εχω εναν dm800 με Gemini 3.60 και θελω να στησω το emu camd3 8.80i . Εχει καποιος να προτεινει κατι? Στον 600αρι πηγαινες στα old cams και το εστηνες αλλα στον 800 δεν εχει καν την επιλογη για camd3.

Στο blue panel θα βρεις αυτά που είναι συμβατά με το 800. Τα υπόλοιπα δεν υποστηρίζονται ακόμα.

Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις να εγκαταστήσεις ένα παλιό cam, αλλά να ξέρεις ότι όλες οι δουλειές γίνονται και με νεότερα.