Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μάλλον δεν εννοεί αυτό. Θέλει να πει ότι αυτά τα δύο είναι τα καλύτερα και τα προτιμάει.

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Επιτέλους Παρασκευή έρχεται ο δικός μου.
Αυτό το Σ/Κ θα είναι μαγεία !!!

Eki 13 εγω εχω βαλει στη flash oozoon και με barry allen εχω newnigma,nabilo και gemini που το χρησημοποιω σπανια!!!!!

οσο για το παραπανω που ελεγες το καθενα απο αυτα εχει την ιδιετεροτητα του αμα υπηρχε ενα που ειχε και τα δυο εννοητε οτι θα το βαζα!!!!!!

Ομοίως και εδώ, oozoon στην flash και barryallen τα υπόλοιπα.
Αναφορικά με το θέμα της θερμοκρασίας, έβαλα μια ψύκτρα πάνω στο τσιπάκι, και έχω την εντύπωση ότι είναι μια χαρά τώρα -εκτός και αν κάνει ΜΠΑΜ με την μία. Δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ.
Τοποθέτησα και έναν HD εσωτερικό, απλά μου φάνηκε λίγο στριμόκωλο το όλο setup. Ελπίζω να μην "χαλάσει" τίποτα.
Και τέλος, αποφάσισα να μην τον κλείνω πιά (από την μπρίζα) παρά μόνο όταν φεύγω διακοπές. Τον βάζω stand-by...περιμένω τώρα να δω πως θα τα πάει!

paidia ego to provlima psiksis to elisa me afto: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807911

topothetimeno pano apo ton dreambox na "travaei" aera apo mesa ston dreambox. trofodosia apo to trofodotiko tou dekti
exo topothetisei esoteriko skliro kai o dektis einai poli droseros!

ksexasa na po pos den akougetai katholou.akomi kai me klisti tin tileorasi den mporeis na diakrinis pos iparxei anemistiras pou doulevei

Υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασης και επεξεργασιας του DM 800 με βάση το Gemini?
Εννοώ απο την αρχή...
Το βαζουμε στην πρίζα και....
Ψάχνω στο forum αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Λοιπόν από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του DM800.
Πήγα και τον πήρα από την SHLS.

Εξυπηρετικότατος πάντα ο υπεύθυνος (έχω πάρει από εκεί τον 1ο μου δέκτη ο οποίο θα παροπλιστεί τώρα) και με ενημέρωσε πως είναι νέα παρτίδα DM800 όπου έχει γίνει αλλαγή για το πρόβλημα της ζέστης του εσωτερικού του
.
Επίσης μου έδειξε αυτό το προϊόν => Titan G7T για την καταπολέμηση της θερμοκρασίας στους ήδη δέκτες που έχουν το πρόβλημα (εύχομαι να μην το χρειαστώ).

Πήρα επίσης και ένα LNB MTI 0,1 (έχω εγκατεστημένο ένα MTI 0,2 τώρα) για να έχω καλύτερη απόδοση στα HD κανάλια.

Θα αρχίσω από σήμερα τις δοκιμές στον δέκτη και θα γράψω ένα review από Δευτέρα για να σας ενημερώσω.

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Λοιπόν από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του DM800. Πήγα και τον πήρα από την SHLS.
Από τα ελάχιστα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα σε λογική τιμή. Καλορίζικος, φίλε μου!

450 ευρώ.

τόσο δεν τον έχουν όλοι???

edit : ααα, τώρα το κατάλαβα φίλε Σεραφέιμ.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μια ερώτηση καθως κάνω τα πολύ αρχικά βήματα...

Διαλέγω 720π η 1080 ι

Γιατι μου παίζει όλα τα
καναλια σε 4:3?

Πρέπει να πας στα settings να ρυθμίσεις το video output μάλλον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Διαλέγω 720π η 1080 ι

Γιατι μου παίζει όλα τα
Μανώλη, έχει και μάνιουαλ στα ελληνικά ο δέκτης! ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Διαλέγω 720π η 1080 ι

Γιατι μου παίζει όλα τα

Διάβασε και λίγο!!!! :grinning-smiley-043 -bye-

Διαλέγω 720π η 1080 ι

Γιατι μου παίζει όλα τα

Σε ποιό ιματζ;
Ρωτάω γιατι σε μένα μέχρι να βάλω το gemini 3.80 στην CRT τηλεόραση μου εδειχνε τα 4/3 σε 4/3 και τα 16/9 ως letterbox αφού έτσι το ειχα ορίσει. Στον προβολέα ειχα κανονικά τα 16/9 σε full screen αφού αλλάζω την εξοδο σε dvi και αυτη ειναι σετταρισμένη αλλιώς
Ομως, στο gemini 3.80 που έβαλα προχτες και παρόλο που έχω βαλει την ίδια ρύθμιση (4/3 σε 4/3 και 16/9 σε letterbox) ...τα έχω όλα σε 4/3 με αποτέλεσμα παραμόρφωση στα 16/9 που διορθώνεται μόνο απο το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης (το βαζω απο εκει σε 16/9), δηλαδή δεν πάει σε letterbox η εικόνα με τίποτε απο μόνη της όπως πριν.
Ας το δει λίγο και καποιος αλλος με τηλεόραση 4/3 και συνδεση scart
Για λίγο μαλιστα το ξαναγύρισα στο gemini 3.70 και όλα δούλευαν ΟΚ (ειχα δηλαδη τις μεταδόσεις σε 16/9 ως letterbox)

Φίλιππε ο netmin δουλεύει με DVI -> HDMI και πρέπει να δει τις AV ρυθμίσεις του στο μενου του δέκτη.

- Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω σε CRT.

Διαλέγω 720π η 1080 ι

Γιατι μου παίζει όλα τα

Από το AV menu άλλαξε το letterbox σε Just scale και είσαι εντάξει.

Από το AV menu άλλαξε το letterbox σε Just scale και είσαι εντάξει.

Στην CRT πάντως δεν ισχύει αυτό που λες γιατι το έχω δοκιμάσει (όπως και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και ενω πριν την 3.8 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα)

Μάλλον έχεις δίκιο μιας και δε μπορώ να το δοκιμάσω σε CRT. Απλά είδα ότι ο φίλος δουλεύει από dvi -> hdmi.