Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Να ρωτήσω κάτι άλλο.... πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το φλασάκι για να χωρέσει το img; εχω κάτι ξεχασμένα 256ΜΒ, 512ΜΒ φτάνουν;

To 512 είναι μια χαρά. (το 256 είναι πολύ μικρό)
Μπορεί αν είναι ότι μάρκα θέλει.

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Για σας και απο εμενα.Χριαζομαι την βοηθεια σας ....
Εχω το δμ 800η...αλλα στην εργασια που ειμαι, εχουν το ιντερνετ με user και password,οπωτε εχω ιντερνετ στο λαπτοπ,πος μπορω να συνδεσω το 800η με λαπτοπ να μπορω να εκμεταλευτω τα καλουδια του?Ευχαριστω πολυ.

Με cross καλώδιο απευθείας στο laptop, στο οποίο θα ορίσεις να μοιράζεται την σύνδεση Internet (κοινόχρηστη σύνδεση, αν θυμάμαι καλά) Για ευκολία ενεργοποίησε το DHCP στον δέκτη (αυτόματη απόδοση IP)

Ευχαριστω πολυ για αμεση απαντηση....

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα..
Ενώ έβλεπα μια χαρά όλα τα κανάλια ξαφνικά κολάει η είκονα ενος καναλιού και μένει εκεί.
Κάνω restart αρχίζει κανονικά να παίζει μετά απο λιγο γράφει tune failed σε όποιο κανάλι και αν το βάλω...
Any ideas?

Δοκίμασες να ξαναφορτώσεις τον δορυφόρο;

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα..
Ενώ έβλεπα μια χαρά όλα τα κανάλια ξαφνικά κολάει η είκονα ενος καναλιού και μένει εκεί.
Κάνω restart αρχίζει κανονικά να παίζει μετά απο λιγο γράφει tune failed σε όποιο κανάλι και αν το βάλω...
Any ideas?

Αυτό θυμίζει λες κι έβγαλες το καλώδιο κεραίας και έχασε το σήμα το μηχανάκι. Για κάνε ένα τσεκάρισμα και δοκίμασε μια συχνότητα. Σου κατεβάζει κανάλια; Αν όχι, τσέκαρε lnb , κεραία κλπ.

Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο plugin που να λεει στο info το bitrate του εκαστοτε καναλιου?
Θα ηταν πολυ ενδιαφερον!
Χρησιμοποιω το Gemini 3.80.

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο plugin που να λεει στο info το bitrate του εκαστοτε καναλιου?
Θα ηταν πολυ ενδιαφερον!
Χρησιμοποιω το Gemini 3.80.
Ναι, υπάρχει. Λέγεται bitrate viewer και πρέπει να το κατεβάσεις.

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μάλλον το όλο πρόβλημα το είχε προκαλέσει ο αδερφός μου που κατέβαζε στο δικό του pc με 600κb/sec....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μάλλον το όλο πρόβλημα το είχε προκαλέσει ο αδερφός μου που κατέβαζε στο δικό του pc με 600κb/sec....

Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αφού το μηχανάκι είναι συνδεδεμένο μόνιμα αναγκαστικά αυτά είναι μεσ' το πρόγραμμα. Να εύχεστε μην πέσει ο ISP την ώρα που γράφουμε σον σκληρό...

Είστε γρουσούζηδες !!! :guitarist::guitarist::guitarist:
Δεν αναφέρατε τίποτα άλλο καλύτερα ???

Χθες το απόγευμα είχα προγραμματίσει μια εγγραφή πάω σπίτι, ο δέκτης δεν έδειχνε τίποτα. κοιτάω τον router προσπαθούσε να συγχρονίσει. σηκώνω το τηλέφωνο (ακουστικό) τρελός θόρυβος. Ωραία η ώρα είχε περάσει τις 22:00 οπότε το τμήμα βλαβών 121 του ΟΤΕ δεν λειτουργεί. Το έδωσα βλάβη τώρα το πρωί. Εύχομαι όταν πάω σπίτι να λειτουργεί !!!

τα φωτα σας εχω ενα 500αρι και καμια φορα μου βγαζει οτι δεν βρισκει σημα στον δορυφορο και στα καναλια και οταν βγαζω και βαζω το βυσμα της κεραιας επανερχεται τι μπορει να συμβαινει?:chinscratch: