Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παιδιά με κούρο έχει συνδεθεί κανείς? Με το Dvi δεν μου δείχνει τίποτα παρόλο που το σέταρα. Μόνο με SCART. Κολλήσαμε ακόμα δεν αρχίσαμε... Μήπως να ρίξω gemini Πάνω γιατί δουλεύω με original...?

Κατάφερα να έχω εικόνα με dvi (ακόμα όχι ήχο) αλλά μου τα βγάζει όλα μωβ :grinning-smiley-043

Βοηθάτε χρηστιανοί!

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Κατάφερα να έχω εικόνα με dvi (ακόμα όχι ήχο) αλλά μου τα βγάζει όλα μωβ :grinning-smiley-043

Βοηθάτε χρηστιανοί!

Χμ ...στείλε μας τον Κουρο να δούμε κι εμείς μαύρο για λίγες μέρες και να μελετήσουμε το πρόβλημα σου!
Κατ αρχήν δοκίμασε και με scart
Κατα δεύτερον όλα τα ιματζ στην επιλογή setup/system/av settings σου δίνουν την δυνατότητα να δηλώσεις την έξοδο που θα χρησιμοποιήσεις, μήπως δεν δήλωσες DVI εκει;

Βοηθάτε χρηστιανοί!

Kι εγω με Κuro παιζω, κανε ενα ρεσταρτ και θα σου ερθει κανονικα η εικονα.

Όλα οκ Γιάννη ευχαριστώ.

Λοιπόν... Για να μην τον πετάξω από το παράθυρο (έχω φάει 3 ώρες να καταφέρω να δω εικόνα και να πιάσω κανάλι - Ήμαρτον!!!!), θα μου πει κανείς γιατί πιάνω τα μισά κανάλια από ότι έπιανα? Θέλουμε αλλαγές σε πιάτα και LNB τώρα? Έχω βάλει τα καλύτερα και πιάτο 1.10!

Έβαλα τις default λίστες και τα βλέπω, άλλα όταν τα ανοίγω tuner failed! Το snr λεει 0. Και γαμώ τους δέκτες (με το μπαρδόν παιδιά, εσείς τι να φτέτε?). Με τον technomate τα μάσαγε αυτά τα κανάλια για πλάκα.

Ρε τι πάθαμε :grinning-smiley-043

Το Hellassat2 HD slow motion και πιξελιάσματα (πριν έπαιζε καλά τώρα δεν γουστάρει) :grinning-smiley-043

Ελα μην απογοητεύεσαι..
Κι εσύ θες με την πρώτη μέρα να τα δεις όλα.
Εξοικειώσου λίγο μες τον δέκτη και τα λέμε πάλι.

- Κάτι δεν έχεις ρυθμίσει σωστά. Κάνε μια αυτόματη αναζήτηση καναλιών.
Εναλλακτικά κατέβασε έτοιμα μέσα από το blue panel.

Με automatic το έκανα. Από το blue panel πως το κάνουμε?

Θενκς -bye-

Να ρωτήσω κάτι χαζό?

Θυμάμαι ο τεχνικός κάτι είχε πει ότι είχε ρυθμίσει την ευαισθησία των lnb γιατί ο technomate ήταν πολύ ευαίσθητος. Παίζει κάτι τέτοιο ή μπαρούφες θυμάμαι?

Ε ρε μπλέξατε. Έπρεπε να με αποτρέψετε από την αγορά του ντριμ :flipout:

Με automatic το έκανα. Από το blue panel πως το κάνουμε?

Θενκς -bye-
Απαιτείται σύνδεση στο ιντερνετ.
Μπλε κουμπάκι, Addons, download server ή κάτι τέτοιο, settings.

Να ρωτήσω κάτι χαζό?

Θυμάμαι ο τεχνικός κάτι είχε πει ότι είχε ρυθμίσει την ευαισθησία των lnb γιατί ο technomate ήταν πολύ ευαίσθητος. Παίζει κάτι τέτοιο ή μπαρούφες θυμάμαι?
Στα lnb το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι η κάθετη πόλωση. (κλίση) Τίποτα άλλο.

Ε ρε μπλέξατε. Έπρεπε να με αποτρέψετε από την αγορά του ντριμ :flipout:
Ολα εδώ πληρώνονται..

Θενκς Άλεξ. Μήπως το disecq? Είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο μου είπε. Θα τον πάρω τηλ. anyway. Εσείς κάντε προπόνηση εν τω μεταξύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κάτι και να μην του βρω κουσούρια. :grinning-smiley-043

Στα lnb το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι η κάθετη πόλωση. (κλίση) Τίποτα άλλο.

Ολα εδώ πληρώνονται..

Αλεξ υπάρχει και άλλη ρύθμιση για τα lnb, αυτή της αυξημένης τάσης +1Volt που μπορεί να χρειαστει σε περίπτωση μεγάλου μήκους καλωδίου ή παρεμβολής πολλών διακοπτών. Εγω την χρησιμοποιώ μόνο για την μπάντα C αλλά αν εμπίπτει στην κατηγορία "μεγάλο μήκος καλωδίου" ο Νέκταρ ας την δοκιμάσει

Το Hellassat2 HD slow motion και πιξελιάσματα (πριν έπαιζε καλά τώρα δεν γουστάρει) :grinning-smiley-043

Μαλλον ο δεκτης σου ειναι με πολύ παλιο software, αυτό γινόταν πολύ παλιά αλλά με τα νεα λογισμικά διορθώθηκε. Μην ασχολεισαι με επίσημο περνα σε κάποιο νεότερο ανεπίσημο και όσο γίνεται φρεσκο

Έβαλα τις default λίστες και τα βλέπω, άλλα όταν τα ανοίγω tuner failed! Το snr λεει 0. Και γαμώ τους δέκτες (με το μπαρδόν παιδιά, εσείς τι να φτέτε?). Με τον technomate τα μάσαγε αυτά τα κανάλια για πλάκα.

Ρε τι πάθαμε :grinning-smiley-043

Βαλε το gemini 3.80, συνδεσου στο ιντερνετ και απο το μπλε κουμπι/expert settings/ xml satellite κατεβασε τις σημερινές database απο τον Σουηδό για τους δορυφόρους που θελεις, φόρτωσε στην συνέχεια καποιον δορυφόρο και μετά....θα δεις που θα κοκκινίσει απο ντροπή ο Technomate γιατι δεν τα φορτώνει όλα!
Βεβαια, όλα όσα σου έγραψα ειναι πολλά για να τα κάνεις απο την πρώτη μέρα...απλά μάζευε σημειώσεις!
Πάντως μαλλον κάποιο πρόβλημα μη σωστού σεταρίσματος του νταισεκ έχεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Βαλε το gemini 3.80, συνδεσου στο ιντερνετ και απο το μπλε κουμπι/expert settings/ xml satellite κατεβασε τις σημερινές database απο τον Σουηδό για τους δορυφόρους που θελεις, φόρτωσε στην συνέχεια καποιον δορυφόρο και μετά....θα δεις που θα κοκκινίσει απο ντροπή ο Technomate γιατι δεν τα φορτώνει όλα!
Βεβαια, όλα όσα σου έγραψα ειναι πολλά για να τα κάνεις απο την πρώτη μέρα...απλά μάζευε σημειώσεις!
Πάντως μαλλον κάποιο πρόβλημα μη σωστού σεταρίσματος του νταισεκ έχεις

Καλημέρα!

Το gemini το έχω βάλει από την πρώτη στιγμή που τον πήρα...

Στα extra settings του blue panel έκανα create το xml με τους δορυφόρους που θέλω. Πως το φορτώνω μετά? Αν και δεν νομίζω να γίνει τίποτα γιατί μέσα από το μενού του gemini φόρτωσα τα default sattelite lists και υπάρχουν πάρα πολλά κανάλια που δεν ανοίγουν. Π.χ. στο πακέτο της NOVA ενώ ανοίγει το MEGA δεν ανοίγουν οι ΝΕΤ και η ΕΡΤ. Στο Premiere το HD δεν ανοίγει, ούτε τα sports. Μόνο τα Movies. κλπ κλπ.

Μάλλον πρέπει να φωνάξω τον τεχνικό να κοιτάξει πάλι την εγκατάσταση. Θα τον ρωτήσω από το τηλ. τι υλικά μου έχει βάλει να μου πείτε την γνώμη σας.

Ευχαριστώ για την βοήθεια! :grinning-smiley-043