Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Δεν μπορώ να κάνω receive files from dreambox ούτε με το opendbetit3 ούτε με το dreamboxedit.Ενω έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις σωστά μου βγάζει αυτό το μήνυμα και στα 2:
Connected.
Dreambox response: Login successful.
** Retrieving file list of "/etc/enigma2/" **
Starting FTP transfer
Transfer complete
** Retrieving file list of "/etc/enigma2/" **
Starting FTP transfer
Transfer complete
** Retrieving file "/etc/enigma2/settings" **
Error retrieving file "settings" from the Dreambox.
Disconnecting.
Disconnected.
Ενω με το DCC τα παίρνει κανονικά.
a042.gif

Έχω πατήσει το version3 settings στο opendbedit και το newenigma2 settings στο dreamboxedit.Τίποτα.

Τελικά τα κατάφερα, αφου παιδεύτηκα πολύ απο χθες.Πήρα μόνος μου με ftp το αρχείο lame.db και τα υπόλοιπα μπουκέτα, το έκανα open με το dreamboxedit, φόρτωσε τα κανάλια και μετά με άφησε να αλλάξω το toggle between version settings, να βάλω 4 και μετά δούλεψε και τα πήρε τα settings το DreamboxEdit.

Με νέο experimental στη flash προσπάθησα χθες να βάλω σε barryallen το Nabillo 0.10 και δεν το περνούσε.Μου είπαν οτι θέλει secondstage 71 για να μπει.
Τι προτείνετε να βάλω στη flash OOzoon ή Nabillo pureflash και να δουλεύει σωστά το barryallen για να περνάω οτι θέλω;

Έχει σημασία;Σημασία έχει οτι δεν μπήκε το 0.10 σε experimental.Μου έβγαζε πράσινη οθόνη και κολλούσε.
Ποιο να βάλω λοιπόν στη flash;
Το νέο OOzoon έχει secondstage 72 απο οτι λέει στις πληροφορίες.

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Με νέο experimental στη flash προσπάθησα χθες να βάλω σε barryallen το Nabillo 0.10 και δεν το περνούσε.Μου είπαν οτι θέλει secondstage 71 για να μπει...

Αυτός που σου το είπε δεν ξέρει τι του γίνεται...
Ίσα-ίσα, που ΑΠΑΙΤΕΙ secondstage 72, και το Nabilo 0.10 και όλα τα τελευταία BarryAllen.
Πιστεύω ότι δύο τινά συμβαίνουν:
α) έχεις παλιό BarryAllen
β) έχεις κλώνο DM800

BarryAllen 8.4.2 (τελευταίο)
DM800 γνήσιος αγορασμένος απο αντιπροσωπία (sonix)

Παιδιά πόσων ιντσών εσωτερικό δίσκο παίρνει το DM800?
έχετε κάποιον να μου προτείνετε στα 250 gb?

Παιρνει 2.5'', e-sata, κανε μια γυρα στα e-shops και διαλεξε. Η εγκατασταση ειναι πολυ ευκολη- μονο ενα κατσαβιδι χρειαζεσαι

BarryAllen 8.4.2 (τελευταίο)
DM800 γνήσιος αγορασμένος απο αντιπροσωπία (sonix)

Τότε το πρόβλημα πάει αλλού...
Σίγουρα δεν φταίει το experimental ή το BarryAllen. Γνωρίζω τουλάχιστον επτά εγκαταστάσεις φίλων με αυτό το συνδυασμό.
Τέλος πάντων, αν υποθέσουμε ότι ούτε το φλασάκι σου φταίει αν έχεις άλλα images σε multiboot και επίσης αν σε ενδιαφέρει κυρίως το Nabilo 0.10 (που είναι εξαιρετικό και καλά κάνεις που σε ενδιαφέρει) τότε βάλε το Pure Flash να τελειώνεις...

Όσα σου είπα για το secondstage ισχύουν...

Με νέο experimental στη flash προσπάθησα χθες να βάλω σε barryallen το Nabillo 0.10 και δεν το περνούσε.Μου είπαν οτι θέλει secondstage 71 για να μπει.
Τι προτείνετε να βάλω στη flash OOzoon ή Nabillo pureflash και να δουλεύει σωστά το barryallen για να περνάω οτι θέλω;

experimental 20090502 barry allen 4.8.2 ολλα οκ με nabilo 0.10
το experimental το περασες προσφατα?οταν μπουταρει ο δεκτης αν δεις στην οθονη του θα δεις ποιο bootloader εχεις

Έχει σημασία;Σημασία έχει οτι δεν μπήκε το 0.10 σε experimental.Μου έβγαζε πράσινη οθόνη και κολλούσε.
Ποιο να βάλω λοιπόν στη flash;
Το νέο OOzoon έχει secondstage 72 απο οτι λέει στις πληροφορίες.
αυτος που σου το πε πες του να παρει ενα κοπαδι προβατα και να πα στο βουνο-bye-

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

φιλαράκι μην παίρνεις ζβαρνα τα forum
δεν σου φταίνε που δεν θες να μάθεις

αφού στο τέλος θα το λύσεις μονο σου και θα μας την πεις και από πάνω -bye-

Γιατι, τι εχουν τα προβατακια???:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Και φυσικα εχω το τελευταιο nabilo (που ειναι και το αγαπημενο μου), με ΒΑ 4.8.2 και την τελευταια experimental στη flash χωρις κανενα προβλημα

Last edited: