Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

http://user.***-***.org ayto patas

για να δεις δεν γίνετε αλλα έχει αναφερθεί σε κάποιο thread ένα πρόγραμμα που το κάνει.δεν θυμάμαι τώρα που αλλα νομίζω εδώ που γράφουμε

Last edited:
Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Και εδώ ξαναρωτάω.Έχω κάνει αυτό
application:dreambox, external port παράδειγμα 3535, internal port 80, protocol tcp, ip adress παράδειγμα 192.168.1.110, enabled.
Είναι σωστό;

Οχι του dreambox (π.χ.)
Δεν πρέπει να αντιστοιχίσω μια τυχαία εξωτερική στην web εσωτερική (80);

Οχι του dreambox (π.χ.)
Δεν πρέπει να αντιστοιχίσω μια τυχαία εξωτερική στην web εσωτερική (80);

Σωστά ,αλλά η αλήθεια είναι πως κάθε ρούτερ έχει την δικιά του ρύθμιση, αν και ο γενικός κανόνας είναι αυτός που αναφέρεις.
Το ρούτερ δέχεται μια εξωτερική επικοινωνία και πρέπει να του δείξουμε σε ποια εσωτερική διεύθυνση πρέπει να προωθήσει την υπηρεσία αυτή.
Βάλε 80 και στα 2 (εxt-int)
ίσως χρειαστεί να ανοίξεις και επιπλέον πόρτες, αφού για μένα απομακρυσμένη διαχείριση σημαίνει και ftp και telnet.

Όταν βάζω το hostname μου στο δίκτυο μου, ανοίγει κανονικά.
Όταν το δοκιμάζω απο το on the go δεν ανοίγει τίποτα.Δοκίμασα και διαφορετική και ίδια port.

Τα κατάφερα με το org:80.
Έχω έλεγχο των πάντων εκτος απο εικόνα.Με αυτό γίνεται κάτι;

Τελικά απομακρυσμένη εικόνα ξέρει κανένας αν μπορούμε να δούμε;
Και κάτι άλλο που μπορεί να έχετε συναντήσει.Έχω κάρτα Conax του MTV Unlimited και έπαιξε απροβλημάτιστα σε όλα τα images με το cccam.Αντίθετα η κάρτα της Nova δεν έπαιξε σε κανένα image και με κανένα softcam.Η κάρτα είναι αρχαία, έτος 2001, version2, με s/n που αρχίζει με 4041.Έχει τύχει σε κάποιον;Γίνεται να παίξει ή να ζητήσω απο τη Nova να μου την αλλάξει με καινούρια;

Αντίθετα η κάρτα της Nova δεν έπαιξε σε κανένα image και με κανένα softcam.Η κάρτα είναι αρχαία, έτος 2001, version2, με s/n που αρχίζει με 4041.Έχει τύχει σε κάποιον;Γίνεται να παίξει ή να ζητήσω απο τη Nova να μου την αλλάξει με καινούρια;
Η version 2 απο προσωπική εμπειρία, παίζει 100% με mgcamd 1.28 και newcs 1.14 RC 7 (ή BETA 7).

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Τελικά απομακρυσμένη εικόνα ξέρει κανένας αν μπορούμε να δούμε;
Και κάτι άλλο που μπορεί να έχετε συναντήσει.Έχω κάρτα Conax του MTV Unlimited και έπαιξε απροβλημάτιστα σε όλα τα images με το cccam.Αντίθετα η κάρτα της Nova δεν έπαιξε σε κανένα image και με κανένα softcam.Η κάρτα είναι αρχαία, έτος 2001, version2, με s/n που αρχίζει με 4041.Έχει τύχει σε κάποιον;Γίνεται να παίξει ή να ζητήσω απο τη Nova να μου την αλλάξει με καινούρια;

Για απομακρυσμένη εικονα κάνε έναν κόπο και ψάξε στο φόρουμ. Υπάρχει λίγο παλιότερο thread...
Για την κάρτα, δεν ξέρω τι κάνει η v2 με τις τελευταίες εκδόσεις των cams αλλά πάντως μπορείς να ζητήσεις αλλαγή με νέα version. Το έχω κάνει εγώ πέρυσι...

Πήρα τηλέφωνο τη Nova για να μου αλλάξουν την κάρτα και μου είπαν να πάω σε αντιπρόσωπο της να την ελέγξει αν έχει πρόβλημα και μετά να μου την αλλάξει.
a042.gif
a042.gif
a042.gif

Στις νέες εκδόσεις των images τι προτείνετε, να γίνεται update μέσω του software update του κάθε image ή διαγραφή του μέσα απο το μενού του BA και πέρασμα του καινούριου εκ νέου; (πάντα για τα images στο BA ρωτάω)

Οπου αναφέρεται ότι η αναβάθμιση (online update) μπορεί να γίνει με ενημέρωση του παλιού, αυτό γίνεται άφοβα.
Αυτό το έχουμε δει μόνο στο newnigma.
Συνήθως χρειάζεται νέα εγκατάσταση.

Μόλις ανακάλυψα το εξής στο pdf που συνοδεύει την νέα έκδοση του newnigma:
Attention:
Because of many modifications of 'gstreamer' this time an online update isn't possible,
sorry. All models need to be reflashed.
Οπότε αυτό θέλει καθαρή εγκατάσταση.

Μόλις ανακάλυψα το εξής στο pdf που συνοδεύει την νέα έκδοση του newnigma:
Attention:
Because of many modifications of 'gstreamer' this time an online update isn't possible,
sorry. All models need to be reflashed.
Οπότε αυτό θέλει καθαρή εγκατάσταση.

ναι,οπως και το προηγουμενο newnigma

attachment.php

thanks to Dr.Dream

EDIT: Επεξεργασία φωτο λόγω μεγάλου μεγέθους

Last edited by a moderator: