Dreambox 800 HD

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Εχεις τα ίδια που είχα και εγώ.
http://satgrekco.gr/forum/showpost.php?p=222302&postcount=1
Δυστηχώς θα κάνεις ότι έκανα και γώ.
Αγόρασα ένα καινούργιο diseqc και όλα παίζουν ρολόι.
Καλησπέρα φίλε μου ! Ήδη παρήγγειλα ένα καινούργιο DiSEqC (SPAUN DiSEqC 4x1 SAR 411 F). Εσύ ποιο αγόρασες ;

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Το Spaun είναι δοκιμασμένο και λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Το Spaun είναι δοκιμασμένο και λειτουργεί απροβλημάτιστα.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ! Από ότι διάβασα και σε ξένα φόρουμ και άλλοι είχαν παρόμοια προβλήματα με την συνεργασία DiSEqC - Tuner DM. Να αναφέρω ότι το Spaun μου το πρότεινε ο φίλος stingg43 από το " G.S.F. Forum " όπου άνοιξα παρόμοιο θέμα αναζητώντας βοήθεια, (απλά το σημειώνω γιατί έτσι νομίζω ότι είναι το σωστό) !

* Θα ήθελα την βοήθεια σας για USB Flash και για HDD που θέλω να αγοράσω. Έχω ένα USB Flash ( Kingston DataTraveler 4GB ) το οποίο όμως δεν συνεργάζεται με κανένα Image οπότε θέλω να μου προτείνεται κάποια δοκιμασμένη λύση ( αν γίνεται από το e-shop γιατί με βολεύει ) και έναν HDD ( μάλλον για εσωτερικό σκέφτομαι )...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια ! :ernaehrung004:

Χρησιμοποιώ αυτό:
http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...47B7BA4CB&pa=E21B03FA9EA52B41A8A4DCE7CF6DD131

στα 2GB χωρίς κανένα πρόβλημα και έναν Samsung 2,5'' εσωτερικό στα 160 GB επίσης χωρίς πρόβλημα.
Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά φίλε μου για την άμεση απάντηση ! :a0210:
Αυτόν πως τον βλέπεις ; Κάνει δουλειά ; Να την δώσω την παραγγελία ;

Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά φίλε μου για την άμεση απάντηση ! :a0210:
Αυτόν πως τον βλέπεις ; Κάνει δουλειά ; Να την δώσω την παραγγελία ;

Στα ίδια χρήματα θα σου πρότεινα εναλλακτικά τον SCORPIO BLUE SATA στα 250Gb και με 3 ευρώ παραπάνω τον SCORPIO SATA στα 320Gb.
Οι scorpio της WD έχουν εξαιρετική φήμη...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Καλησπέρα φίλε μου ! Ήδη παρήγγειλα ένα καινούργιο DiSEqC (SPAUN DiSEqC 4x1 SAR 411 F). Εσύ ποιο αγόρασες ;
Απο που το παρήγγειλες και πόσο είχε? Με ενδιαφέρει γιατί κι εμένα μου τα κάνει αυτά μερικές φορές και δεν είχα καταλάβει οτι φταίει το diseqc, το θεωρούσα "φυσιολογικό" ο βλαξ!

Στα ίδια χρήματα θα σου πρότεινα εναλλακτικά τον SCORPIO BLUE SATA στα 250Gb και με 3 ευρώ παραπάνω τον SCORPIO SATA στα 320Gb.
Οι scorpio της WD έχουν εξαιρετική φήμη...
Καλησπέρα φίλε μου ! Τελικά παρήγγειλα τον WESTERN DIGITAL 320GB WD3200BEVT SCORPIO SATA. Ευχαριστώ για την πρόταση σου !
Απο που το παρήγγειλες και πόσο είχε? Με ενδιαφέρει γιατί κι εμένα μου τα κάνει αυτά μερικές φορές και δεν είχα καταλάβει οτι φταίει το diseqc, το θεωρούσα "φυσιολογικό" ο βλαξ!
Τον παρήγγειλα από εδώ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Αυτό ακριβώς έχω και γώ
και τέλος τα προβλήματα

Εγώ με Johansson 4X1 δεν έχω παρατηρήσει τέτοια προβλήματα και μάλιστα η έξοδος δεν πάει κατευθείαν στον δέκτη αλλά περνάει και από μίκτη TV/SAT.

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

ΚΑΡΤΑ ΝΟΒΑ
τι γραμμες πρεπει να προσθεσω στο cccam για να δει την καρτα?

ΚΑΡΤΑ ΝΟΒΑ
τι γραμμες πρεπει να προσθεσω στο cccam για να δει την καρτα?

cccam.cfg

PIN: /dev/sci0 0000
CAMKEY: /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00
CAMDATA: /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

version ?

Παιδια ΜΠΡΑΒΟ στον δεκτη και σε εμας ισως ειναι ενα απο τα πρωτα threads που εφτασαν τις 200σελιδες μπραβο στον δεκτη και πανω απο ολα σε ολα τα παιδια για την καλη δουλεια και την βοηθεια!!Προς ολες τις μεριες
Περιοδικο-furum!!!!
-bye--bye--bye-

Γιατί στο web interface δεν ζητάει username/password και μπαίνει κατευθείαν?? Εχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά image και όλα είχαν το ίδιο πρόβλημα. Ενώ δηλαδή βάζω χειροκίνητα κωδικό για το root, το webinterface συνεχίζει να ανοίγει χωρίς να ζητάει τίποτα. Είναι bug?