Γειά σας καί από εμένα,απο τήν Γερμανία,ας μού επιτρέψετε καί εμένα να κάνω μία μικρή αναφορά για τόν δικό μου 8000.
Λοιπόν,τόν αγόρασα πρόσφατα,με 500GB HDD Samsung,Slim DVD Brenner Samsung.Εχω βάλει στήν Flash OZON Image καί GP2 4.30 σε USB Stick 8GB Siemens.
Από τίς πολλές δοκημές πού έκανα,έχω ν αναφέρω ,πάντα σε προσωπική μου γνώμη,αυτά πού είδα,τώρα εάν κάνω λάθος,διορθώστε με,μιά καί ανέφερα ότι
τόν Δέκτη τόν αγόρασα πρόσφατα,αλλά ασχολούμε με τον 7000 πολλά χρόνια.
Πράγματι έχει ευαίσθητα TUNER απο αυτό τού 7000,κατέβασε αρκετές δύσκολες συχνότητες,πού δέν μπορούσε καθόλου ο 7000.
Τα δύο ενσωματομένα TUNER,δέν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στόν 800,για τόν απλούστατο λόγο δέν είναι Plug & Play,αντιθέτως το TUNER τού 800 δέν
παίζει στόν 8000,έκανα τήν γκάφα να τά παραγγείλο λογο προσφοράς από ένα Γερμανικό Sat-shop,χωρίς να ρωτήσω,ευτηχώς μου τά πείραν πίσω.Εχουν όμως TUNER DVB-S2 πού είναι και γιά τόν 8000 αλλά και γιά τόν 800,όπως με ενημέρωσαν αλλά ακρηβά,επίσης προσεχώς θά έχουν τά καινούργια TUNER
από τήν μαμά Dream-Multimedia DVB-S3.
Τό Slim DVD Brenner πού έχει ο 8000 μου,δέν μπόρεσε να παίξει DiVIX*AVIX*
τώρα κάνω κάτι λάθος;;; δέν έχει τά σωστά Codec?????????
Είναι πάρα πολύ αργός στήν αναζήτηση,γιά 8 Δορυφόρους έκανε 45 Λεπτά.
Ποιός είπε,ότι δέν ζεστένεται;;;για τόν λόγο αυτό έχω βάλει πρόσθετο Ανεμιστηράκι 92εκ τής Scythe KAMA PWM,μάλιστα έχει από τήν μαμά της,
pin connect, η μητρική της γιά αυτήν τήν δουλειά.Η ίδια Dream-Multimedia σάν επίσημο Ανεμιστηράκι για την ψύξη του 8000 συνηστά τό ADDA PWM με κόστος 14 Ευρώ,όμως πολύ αναφέρουν ότι δέν είναι καί πολύ αθόρυβο.
Η συνεργασία του με τήν Diablo Module V2.3 δέν είναι καί τόσο σταθερή.
Πολλές φορές μετά από ενα γρήγορο ζαπινγκ,παγώνει τήν εικόνα,ακόμη καί σε FTA Channels,τότε πρέπει,η να κάνεται επανεκίνηση του GUI,η,να βγάλεται
καί να ξαναβάλεται τήν Μοντούλα.
Αυτά πρός τό παρών.