Dreambox 8000 HD

Στο τέλος θα βγάλει τρίχες η γλώσσα μου απο την επανάληψη!!!
Αν δεν λυθεί το "θέμα" με το HDCP και το HDMI στο linux και την GNU, Dreambox 8000 δεν πρόκειται να δείτε (δόυμε).
Εκτός κι αν προτιμάτε να κυκλοφορήσει με component (μόνο) και dvi που δεν θα υποστηρίζει το HDCP, διακοσμητική δηλαδή.
Αυτή την φορά οι τύποι της visoduck είναι τυλιγμένοι σε μια κόλλα χαρτί...

Σάς έχω νέα από τον Panorama του SDTV, μόνιμο κάτοικο Γερμανίας!

Νεώτερα Νέα για το επερχόμενο DM 8000,είναι ότι δεν θά βγεί στην αγορά,γιατί το τελικό προιόν θά είναι ο 9000,πού θά παρουσιαστεί φέτος στην Εκθεση τής Κολωνίας ANGA-Cable 2007 Köln.
Λοιπόν έχουμε καί λέμε μερικά τεχνηκά χαρακτηριστικά,BLU-RAY DVD Recorder,6 Tuners Sat.-Ter.-Cable (DVB-S2,DVB 4:2:2,UMTS),TESA Drive HDD 2Terrabyte,
FRITZ Box 7270,console for PSP 2-3,XBOX 360,6 USB,6 CI,4 Cardreader, .....κτλ..κτλ...
Μία γέυση φωτο τού 9000.....

--------------------------------------------------------------------------------

Image031.jpg (172.77 KB, 1600x1200 - εμφανίστηκε 3 φορές.)

« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 07:10:23 από panorama » Αναφορά στον συντονιστή Καταγράφηκε

--------------------------------------------------------------------------------
Καλές Δορυφορικές Λήψεις και Καλή Τηλεθέαση.

Larry, ξεκίνα να πουλάς γιατί σε βλέπω Ομόνοια να κάνεις το ΦΑΚΙΡΗ !!!!:flipout: :flipout:

Σάς έχω νέα από τον Panorama του SDTV, μόνιμο κάτοικο Γερμανίας!

Νεώτερα Νέα για το επερχόμενο DM 8000,είναι ότι δεν θά βγεί στην αγορά,γιατί το τελικό προιόν θά είναι ο 9000,πού θά παρουσιαστεί φέτος στην Εκθεση τής Κολωνίας ANGA-Cable 2007 Köln.
Λοιπόν έχουμε καί λέμε μερικά τεχνηκά χαρακτηριστικά,BLU-RAY DVD Recorder,6 Tuners Sat.-Ter.-Cable (DVB-S2,DVB 4:2:2,UMTS),TESA Drive HDD 2Terrabyte,
FRITZ Box 7270,console for PSP 2-3,XBOX 360,6 USB,6 CI,4 Cardreader, .....κτλ..κτλ...
Μία γέυση φωτο τού 9000.....

Image031.jpg (172.77 KB, 1600x1200 - εμφανίστηκε 3 φορές.)

« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 07:10:23 από panorama » Αναφορά στον συντονιστή Καταγράφηκε

Καλές Δορυφορικές Λήψεις και Καλή Τηλεθέαση.
Που πήγε η φωτο?

- Πάντως σε όλα τα μεγάλα γερμανικά φόρουμ που είμαι μέλος δεν γίνεται πουθενά αναφορά για 9000.
Εκ των εσω πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 8000 θα κυκλοφορήσει τον Μαιο.

Νεώτερη καταχώρηση του Panorama, αναφέρει ότι έπεσε θύμα φάρσας, Γερμανικού φόρουμ, πού ήθελε μ' αυτό τον τρόπο νά ειρωνευτεί την καθυστέρηση και τις συνεχείς αναβολές, του 8000.
Συγνώμη κι από μένα!:damnyou: :damnyou: :damnyou:

Νεώτερη καταχώρηση του Panorama, αναφέρει ότι έπεσε θύμα φάρσας, Γερμανικού φόρουμ, πού ήθελε μ' αυτό τον τρόπο νά ειρωνευτεί την καθυστέρηση και τις συνεχείς αναβολές, του 8000.
Συγνώμη κι από μένα!:damnyou: :damnyou: :damnyou:
Μην ανησυχείς. Φάρσα και κωμωδία έχει καταντήσει η κυκλοφορία του 8000.

Τουλάχιστον θα μας ανεβάσεις την φωτο να δούμε το σουπερ-ντουπερ μηχανάκι με τα πέντε κεφάλια και τα δώδεκα πόδια? -bye-

Η οίκοθεν παρουσίαση του εκθεσιακού.
Να πως μπορείς να μιλάς τόση ώρα και να μην λες τίποτα!!
Η συνέντευξη (σχήμα λόγου) είναι στα Γερμανικά..

πω πω , με προλαβες Αλεξ για 2 λεπτα, κι εγω αυτο εβλεπα τωρα και ημουνα ετοιμος να το ποσταρω...χεχε-bye-

greg, το εντόπισα στο IHAD, όπου και εκεί γκρινιάζουν για τον 8000.
Γενικώς παντού γκρινιάζουν για τον εκθεσιακό δέκτη.

Πρόκειται για ένα βιντεάκι απο το YouTube με την παρουσίαση του εκθεσιακού απο το αφεντικό της Dream Multimedia.
Το γιατί δεν το βλέπεις είναι ένα άλλο θέμα. Στον Firefox εμφανίζεται κανονικά.
Κάποια ρύθμιση ασφαλείας σε εμποδίζει.

Πρόκειται για ένα βιντεάκι απο το YouTube με την παρουσίαση του εκθεσιακού απο το αφεντικό της Dream Multimedia.
Το γιατί δεν το βλέπεις είναι ένα άλλο θέμα. Στον Firefox εμφανίζεται κανονικά.
Κάποια ρύθμιση ασφαλείας σε εμποδίζει.

Σε παρακαλώ, για ποιόν με πέρασες;;; Firefox χρησιμοποιούμε στην οικογένεια μας!

[{(...αλλά το βιντεάκι δεν μπορώ να το δώ.:BDGBDGB53:)}]

Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD

greg, το εντόπισα στο IHAD, όπου και εκεί γκρινιάζουν για τον 8000.
Γενικώς παντού γκρινιάζουν για τον εκθεσιακό δέκτη.

ναι, κι εγω εκει το βρηκα..

Σε παρακαλώ, για ποιόν με πέρασες;;; Firefox χρησιμοποιούμε στην οικογένεια μας!

[{(...αλλά το βιντεάκι δεν μπορώ να το δώ.:BDGBDGB53:)}]

Ελα φιλε μου, δες το εδω direct http://www.youtube.com/watch?v=dB2M-Z4CS_E&mode=related&search=

αντε και εχω ψηθει σαν λουστης, βαρεθηκα να κανω record κατι που θελω να δω μετα και να μην μπορω να αλλαξω το καναλι..αντε να παρουμε επιτελους ενα διπλο tuner..

Last edited:
Πάντως μετά τον Dreambox 8000s, ο DGstation ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου. Θεωρητικά πάντα ο νέος ReelBox Avantgarde θα ήταν το απόλυτο όπλο. Θεωρητικά όμως, γιατί πάλι με Dreambox θα τη βγάλουμε..(οι καημένοι, χαχαχα!!)

Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD

Πάντως μετά τον Dreambox 8000s, ο DGstation ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου. Θεωρητικά πάντα ο νέος ReelBox Avantgarde θα ήταν το απόλυτο όπλο. Θεωρητικά όμως, γιατί πάλι με Dreambox θα τη βγάλουμε..(οι καημένοι, χαχαχα!!)

Μα φυσικα και ικανοποιει ολες τις αναγκες μας ο DGstation, το θεμα ειναι οτι το σκεφτεσαι διπλα γιατι λες αμα το παρω και μετα απο κανενα μηνα βγει ο 8000, τι τον κανω, τον τρωω? Με ολη αυτη την ιστορα που εχει γινει δεν ξερουμε ποτε θα μας κανει την εκπληξη να βγει. Εγω παντου διαβαζα για φετος τον χειμωνα αλλα μετα την φετινη εκθεση εχουνε βγει παλι ενα σωρο βρωμες για νωριτερα..:slapface:

Έχει ήδη δοθεί απάντηση σε άλλο θέμα. Υπάρχει νέα αναβολή κυκλοφορίας του δέκτη για το Νοέμβρη.