Dune HD 2018 Media Player Lineup

Re: Απάντηση: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Τελικα μου λενε οτι το στελνουν με DHL με tracking number κλπ. γι αυτο και το πενηνταρικο.

H DHL δεν βολεύει γιατί δεν έχει κατάστημα να το συλλέξεις αν δεν σε βρουν. Δεν μπορώ να είμαι σε ένα σημείο 9-13:00 κτλ, και όταν τους το είπα τελευταία φορά μου είπαν ότι μπορώ να το παραλάβω από αεροδρόμιο μονο αν θυμάμαι καλά.

Edit: στο site τους βλέπω μόνο αυτό, οπότε μάλλον δεν θυμόμουν καλά την τοποθεσία αλλά είναι 1 και μακριά μου

Κεντρικά Γραφεία DHL Express Ελλάς

Λεωφ. Αλίμου 44 & Ρώμα 17
174 55 Άλιμος
Αθήνα

Last edited:

H DHL δεν βολεύει γιατί δεν έχει κατάστημα να το συλλέξεις αν δεν σε βρουν. Δεν μπορώ να είμαι σε ένα σημείο 9-13:00 κτλ, και όταν τους το είπα τελευταία φορά μου είπαν ότι μπορώ να το παραλάβω από αεροδρόμιο μονο αν θυμάμαι καλά.

Edit: στο site τους βλέπω μόνο αυτό, οπότε μάλλον δεν θυμόμουν καλά την τοποθεσία αλλά είναι 1 και μακριά μου

174 55 Άλιμος
Αθήνα
H DHL εχει σιγουρα collection points φιλε μου. Μονο στην Αργυρουπολη εχει 3-4 και ενα απο αυτα ειναι ενα βενζιναδικο Shell.
Πηγαινε εδω, βαλε ΤΚ , Greece και επελεξε Collect shipment (το 3ο εικονιδιο απο κατω) και θα δεις τι θα σου βγαλει εκτος των κεντρικων στον Αλιμο

174 55 Άλιμος
Αθήνα
Στον Άλιμο τελευταία φορά που είχα ρωτήσει δεν αφήνουν δέματα. Έχουν περάσει κάνα δυο χρόνια βέβαια. Όπως προανέφερε ο συνφορουμιτης έχει πολλά άλλα σημεία (συγκεκριμένα έχω δει στη shell στη Χαμοστερνας)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Στον Άλιμο τελευταία φορά που είχα ρωτήσει δεν αφήνουν δέματα. Έχουν περάσει κάνα δυο χρόνια βέβαια. Όπως προανέφερε ο συνφορουμιτης έχει πολλά άλλα σημεία (συγκεκριμένα έχω δει στη shell στη Χαμοστερνας)

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Πριν απο 2 μηνες περιπου παρελαβα κατι απο τα γραφεια τους στην Αλιμου. Δεν ξερω βεβαια μηπως εννοεις κατι αλλο.

Σε εικόνα σε σχέση με το shield δοκίμασε κανείς αν υπάρχει διαφορά ?

Λοιπον, επειδή το έκοβα πεινασμένο, είπα να το ταϊσω μέδουσες (τηγανητές καπου τις τρώνε).

Μιλάω για τα κλασσικα test files, jellyfish.

Eθεσα λιγο υψηλά standards και ξεκίνησα με 100mbit, φτάνωντας σταδιακά μέχρι τα 250mbit (4K UHD, HEVC 10bit)

Η αναπαραγωγή έγινε μέσω gigabit δικτύου από το QNAP nas.

τέλος αφου δεν είχε χορτάσει, του έβαλα και μια μερίδα 300αρι πιστευοντας οτι τελικά θα μπουκώσει...

τζίφος! μιλάμε για αδηφαγο τερας! :D

ε τα παράτησα... ειχε και ενα 400άρι αλλα νομίζω δεν ειχε καν νοημά να του το δώσω...

Επειδή με εβαλες σε πειρασμό κατέβασα κι εγώ τα ιδια test files για δοκιμή με το zidoo x9s με gigabit δίκτυο απο Qnap NAS με SMB.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Δοκιμασα μέχρι και το 300αρι και το επαιξε βουτυρο και μάλιστα με SMB.

IMG_20180507_162036.jpg

IMG_20180507_162116.jpg

IMG_20180507_162202.jpg

Επειδή με εβαλες σε πειρασμό κατέβασα κι εγώ τα ιδια test files για δοκιμή με το zidoo x9s με gigabit δίκτυο απο Qnap NAS με SMB.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Δοκιμασα μέχρι και το 300αρι και το επαιξε βουτυρο και μάλιστα με SMB.

👍✌ μια χαρα...αναμενόμενο ειναι αφου μοιράζονται το ιδιο τσιπάκι.

απ`οτι καταλαβα,ουσιαστικα το dune υπερτερει στο πιο προσεγμενο software.
hardware και κατασκευαστικα ειναι τα ιδια πραγματα.

απ`οτι καταλαβα,ουσιαστικα το dune υπερτερει στο πιο προσεγμενο software.
hardware και κατασκευαστικα ειναι τα ιδια πραγματα.

Λιγο μαρκετιστικο γενικά το table. Η dune χρησιμοποιεί το rev B, που φαντάζομαι θα το υιοθετήσουν και οι αλλοι σε λιγο. Το player παντως ειναι 100% χρηστικό για καθημερινή χρήση με το υπαρχων firmware.

16h4sgj.png

Πάντως δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικά τα test files με τα jellyfish κι ας είναι 300 και 400 bit rate.
Στην πραγματικότητα κατα 99.99% οι ταινίες είναι 23.976 (όχι το εύκολο 29.97) και BT.2020 αντί για 709.

Παράδειγμα η πολεμική ταινία με 100mb/sec. οπου αρκετά player σκαλωσαν κι ας είναι "μονο" 100.

Πάντως δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικά τα test files με τα jellyfish κι ας είναι 300 και 400 bit rate.
Στην πραγματικότητα κατα 99.99% οι ταινίες είναι 23.976 (όχι το εύκολο 29.97) και BT.2020 αντί για 709.

Παράδειγμα η πολεμική ταινία με 100mb/sec. οπου αρκετά player σκαλωσαν κι ας είναι "μονο" 100.
Και γιατί δεν κάνετε μαι δοκιμή με αυτή;
Μέσω δικτύου εννοείται..

Και εγώ θεωρώ ότι δεν είναι.
Λείπουν συνήθως HDR και HD Audio.
Προτιμώ για τεστ τα πραγματικά δύσκολα rip.

Μια χαρα ειναι...βελτιστοποιημενο στα σημεια σε σχεση με το x9s.
Οποιος ομως εχει ηδη το x9s -με τα δεδομενα αυτης της στιγμης- δυσκολα διακρινει πραγματικες διαφορες αναμεσα στα δυο.
Παντως ειναι πραγματικα πολυ καλο!

Τόσο καιρό περιμέναμε...
να μην δούμε τι θα προσφέρουν παραπάνω (ή και όχι) τα zidoo x20 πριν το add to cart?

Αναμένουμε λοιπόν... (τουλάχιστον μέχρι να το φέρει η ελληνική αντιπροσωπεία ή να γίνει ευρέως διαθέσιμο)

Απλα πρεπει να παρει σειρα και αυτο γιατι περιμενουν για αλλαγη av & storage.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Τόσο καιρό περιμέναμε...
να μην δούμε τι θα προσφέρουν παραπάνω (ή και όχι) τα zidoo x20 πριν το add to cart?

Αναμένουμε λοιπόν... (τουλάχιστον μέχρι να το φέρει η ελληνική αντιπροσωπεία ή να γίνει ευρέως διαθέσιμο)

Στα +600 που θα βγει το PRO δεν νομιζω οτι θα αξιζει να το σκεφτεις καν...
Και μην περιμενεις κατι το ιδιατερο εκτος απο ενα λιγο διαφορετικο interface (τα x9s/x10 θα αργησουν πολυ να παρουν το νεο skin -ΑΝ θα το παρουν και ποτε... Ειπαμε, καπως πρεπει να ξεχωριζουν μεταξυ τους τα μηχανακια..:p
Υπομονη, σε 10 μερες το πολυ πιστευω να ξερουμε..)

Το DUNE απο τον αλλο μηνα θα ειναι μαζικα διαθεσιμο

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Στα +600 που θα βγει το PRO δεν νομιζω οτι θα αξιζει να το σκεφτεις καν...
Και μην περιμενεις κατι το ιδιατερο εκτος απο ενα λιγο διαφορετικο interface (τα x9s/x10 θα αργησουν πολυ να παρουν το νεο skin -ΑΝ θα το παρουν και ποτε... Ειπαμε, καπως πρεπει να ξεχωριζουν μεταξυ τους τα μηχανακια..:p
Υπομονη, σε 10 μερες το πολυ πιστευω να ξερουμε..)

Το DUNE απο τον αλλο μηνα θα ειναι μαζικα διαθεσιμο

Θα βγει και απλή εκδοση X20 με τον 1296.
Δεν θα εχει DAC/XLR και θα ερχεται με 2GB RAM αντι για 4 , συγκριτικά με το PRO.

Θεωρώ οτι θα εχει ανετα κατω απο 300 . Λογικά θα εχει κοντα στα 200 για να ειναι ανταγωνιστικο με το Dune.