Dune HD 2018 Media Player Lineup

Να σας ρωτήσω... Σχετικά με το Dune HD Pro 4K που είναι σε pre-order status και τιμή 199 (στο http://www.divxplayer.nl/mediaplayers/dune-hd/dune-hd-pro-4k.html), αξίζει να προχωρήσω στην παραγγελία του τώρα ? Δηλαδή η ερώτηση μου αφορά το αν θα αυξηθεί η τιμή του μετά ή όχι...
Υπάρχει σε άλλο site διαθέσιμο άμεσα ?

Αν καιγεσαι, το παιρνεις απο εκει. Βεβαια και τα μεταφορικά ειναι συμπαθέστατα... not (50 ).

Δεν νομιζω οτι αναμένεται να αυξηθει η τιμή του.

Αν καιγεσαι, το παιρνεις απο εκει. Βεβαια και τα μεταφορικά ειναι συμπαθέστατα... not (50 ).

Δεν νομιζω οτι αναμένεται να αυξηθει η τιμή του.

Ναι, 49 τα μεταφορικά "καίνε"...
Όχι, δεν καίγομαι για άμεση αγορά, θα προχωρούσα τώρα μόνο αν επρόκειτο να αυξηθεί η τιμή του προσεχώς.

+ τα μεταφορικα σε περιπτωση βλαβης.

Εκει δεν πρεπει να το επιστρεψεις?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιμενε λιγο να δoyμε τα νεα λογισμικα που θα βγουν για το x9s αυτον τον μηνα και τον επομενο οπου μαλλον θα παρει nougat
Ακουγεται οτι πολλα θα αλλαξουν προς το 'καλυτερο'.
Προσωπικα εχοντας και το x9s αλλα και το dUNE 4Kpro εκτιμω ποσο καλο ειναι τελικα το x9s.
Σιγουρα το dune ειναι ισως μισο κλικ 'καλυτερο' αλλα οχι τοσο καλυετρο -για τους περισσοτερους τελικους χρηστες- που να δικαιολογει την διπλασια τιμη του σε σχεση με το x9s παντα..
Το dune θελει ακομα λιγο δουλιτσα στο fw (..και εδω θα εχουμε μεγαλες αλλαγες αλλα απο το μεθεπομενο fw)
Για αυξηση τιμης κατι ειχε ακουστει αρχικα αλλα προς το παρον δεν βλεπω κατι να γινεται...

Last edited:
Re: Απάντηση: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Περιμενε λιγο να δoyμε τα νεα λογισμικα που θα βγουν για το x9s αυτον τον μηνα και τον επομενο οπου μαλλον θα παρει nougat
Ακουγεται οτι πολλα θα αλλαξουν προς το 'καλυτερο'.
Προσωπικα εχοντας και το x9s αλλα και το dUNE 4Kpro εκτιμω ποσο καλο ειναι τελικα το x9s.
Σιγουρα το dune ειναι ισως μισο κλικ 'καλυτερο' αλλα οχι τοσο καλυετρο -για τους περισσοτερους τελικους χρηστες- που να δικαιολογει την διπλασια τιμη του σε σχεση με το x9s παντα..
Το dune θελει ακομα λιγο δουλιτσα στο fw.
Για αυξηση τιμης κατι ειχε ακουστει αρχικα αλλα προς το παρον δεν βλεπω κατι να γινεται...

το θέμα ειναι αν η zidοo θα παρέχει υποστήριξη στο x9s με το που θα βγάλει τον αντικαταστάτη του..
η συνεχής υποστήριξη, νομίζω οτι ειναι ενα απο τα μεγαλύτερα προτερήματα της Dune έναντι των νέων κινέζικων εταιριών..
βέβαια αν το x9s εχει φτάσει σε ενα επίπεδο που παιζει άψογα χωρίς ελλείψεις, τοτε δεν χρειάζεται και η συνεχής υποστήριξη FW.

προσωπικά πάντα, θα προτιμούσα το καλύτερο UI, το φωτεινό remote, και την υποστήριξη της Dune.

Η dune στο θεμα του firmware απλα δεν υπαρχει. Rock stable και long term support πραγματικό. Εδω εδωσε πέρυσι firmware για το base 3D ,4 χρονια μετά οπου έβαλε major features (βιβλιοθήκη με εξώφυλλα κτλ).

Θα ελεγα οτι εχει οτι καλύτερο σε coding - development team υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο των media players.

Μετα απο 15 μέρες, μπορώ επίσης να πω οτι το μηχάνημα ειναι 100% σταθερό για καθημερινή χρήση.

το θέμα ειναι αν η zidοo θα παρέχει υποστήριξη στο x9s με το που θα βγάλει τον αντικαταστάτη του..
η συνεχής υποστήριξη, νομίζω οτι ειναι ενα απο τα μεγαλύτερα προτερήματα της Dune έναντι των νέων κινέζικων εταιριών..
βέβαια αν το x9s εχει φτάσει σε ενα επίπεδο που παιζει άψογα χωρίς ελλείψεις, τοτε δεν χρειάζεται και η συνεχής υποστήριξη FW.

προσωπικά πάντα, θα προτιμούσα το καλύτερο UI, το φωτεινό remote, και την υποστήριξη της Dune.

Για να βγουν αντικαταστάτες θα πρέπει να βγουν και νέα SoC. Δεν νομίζω κάτι τέτοιο να γίνει άμεσα από την Realtek οπότε και η Dune και η Zidoo θα τα στηρίζουν, πιστεύω για μια τριετία ακόμη σίγουρα. Εξάλλου δεν υπάρχει και κάποια νέα τεχνολογία που να μην υποστηρίζουν.

Καλα νεα!!!
Δεν ξερω εαν κανανε κατι στον server τους (ή οπου αλλου αυτο κοιταει..) αλλα σημερα ο scrapper ολοκληρωσε την διαδικασια και κατεβασε σχεδον ολα τα εξωφυλλα σωστα!
3-4 ταινιες που δεν καταφερε να ολοκληρωσει την διαδικασια με μια επανεκιννηση του μηχανιματος τα βρηκε και τα ταχτοποιησε κανονικα.
Το μονο που δεν παιζει μεχρι στιγμης ειναι η διαδικασια με το IMDB ID οπου και δειχνει να το αγνοει..
Μεινει σε φακελλους uhd να μπορεις να βαλεις εξωτερικους *.srt, απο default να του οριζεις και να βλεπει *.srt (τωρα σε εχει στο OFF), να βαλουν κανονικα menu σε φακελους BD/UHD {ακουσα οτι αυτα θα ελθουν στο μεθεπομενο fw -που θα ελθει σε κανα διμηνο- οπου και θα γινει ριζικος επανασχεδιασμος του default player, στο αμεσως επομενο απλα θα γινουν μικρα ρετουσαρισματα} να ρυθμισουν να βλεπεις σωστα youtube & netflix και στο τελευταιο να εχεις DD 5.1 και οχι απλο stereo οπως ειναι τωρα και το μηχανακι θα ξεπερασει ανετα -ως player- το shield σε ολα.

Με το τωρινό Fw δεν μπορείς με κανένα τρόπο, να έχεις εξωτερικούς .srt σε φάκελο UHD?

Τελικά δε θα υποστηρίζει Dolby Vision?
Πάντως αφού δεν έχει frame rate matching στο Android, η Apple TV είναι μονόδρομος αφού δε μου χρειάζεται Atmos προς το παρών. Μπορεί να αγοράσω ένα Zidoo για BD/UHD menu support, αλλά το Dune έχει πολλές ελλείψεις για να κοστίζει όσο η Apple TV.

Καλα νεα!!!
Δεν ξερω εαν κανανε κατι στον server τους (ή οπου αλλου αυτο κοιταει..) αλλα σημερα ο scrapper ολοκληρωσε την διαδικασια και κατεβασε σχεδον ολα τα εξωφυλλα σωστα!
3-4 ταινιες που δεν καταφερε να ολοκληρωσει την διαδικασια με μια επανεκιννηση του μηχανιματος τα βρηκε και τα ταχτοποιησε κανονικα.
Το μονο που δεν παιζει μεχρι στιγμης ειναι η διαδικασια με το IMDB ID οπου και δειχνει να το αγνοει..
Μεινει σε φακελλους uhd να μπορεις να βαλεις εξωτερικους *.srt, απο default να του οριζεις και να βλεπει *.srt (τωρα σε εχει στο OFF), να βαλουν κανονικα menu σε φακελους BD/UHD {ακουσα οτι αυτα θα ελθουν στο μεθεπομενο fw -που θα ελθει σε κανα διμηνο- οπου και θα γινει ριζικος επανασχεδιασμος του default player, στο αμεσως επομενο απλα θα γινουν μικρα ρετουσαρισματα} να ρυθμισουν να βλεπεις σωστα youtube & netflix και στο τελευταιο να εχεις DD 5.1 και οχι απλο stereo οπως ειναι τωρα και το μηχανακι θα ξεπερασει ανετα -ως player- το shield σε ολα.

Τελικα ειχα δικιο..
Εκει που εφαγα 'ακυρο' σχεδον στις μισες ταινιες και καποιες πολυ προσφατες απλα δεν τις εβλεπε ξαφνικα τα βρηκε ολα σχεδον χωρις κανενα λαθος...
Δειτε εδω:
"..Dune use own database with cached information about movie matching. The main source of data is TheMovieDB.org. IMDB ID is used as alterative way for search. This mechanism can be not complete. It is not sure that Dune has live update of their part base on updates at mentioned movie services. When Dune started MyCollection, such update was triggered manually, but Dune had a plan to automate that asap.."
Οντως δουλευουν πανω στο ζητημα αυτο και τα πρωτα αποτελεσματα εγιναν ορατα!

Με το τωρινό Fw δεν μπορείς με κανένα τρόπο, να έχεις εξωτερικούς .srt σε φάκελο UHD?
Οχι ακομα δυστυχως..Αναμενουμε
Τελικά δε θα υποστηρίζει Dolby Vision?
Πάντως αφού δεν έχει frame rate matching στο Android, η Apple TV είναι μονόδρομος αφού δε μου χρειάζεται Atmos προς το παρών. Μπορεί να αγοράσω ένα Zidoo για BD/UHD menu support, αλλά το Dune έχει πολλές ελλείψεις για να κοστίζει όσο η Apple TV.
Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα android που να υποστηριζει αυτη την στιγμη DV (ουτε τα υπαρχοντα Soc μπορουν.. μονο τα καινουρια που παρουσιαστηκαν φετος μπορουν να το κανουν και αυτα θα τα δουμε στην αγορα απο του χρονου..), μονο το apple TV 4K και αυτο μεσω itunes μια και ακομα δεν υπαρχει τροπος να περασει -και να διαβαστουν σωστα- το truck του DV...
Δεν ξερω εαν αλλαξε τιποτα μεχρι τωρα..

Τώρα που το ξαναθυμήθηκα και πέτυχα ταινία με ήχο PCM.

Το popcorn που έχω δυσκόλευε σε ηχητική μπάντα PCM και κάνει θόρυβο ή δεν παίζει καθόλου σε Bitstream. Σε downmix τις περισσότερες φορές είναι οκ.

Αν μπορεί κάποιος ας δοκιμάσει το Dune αν έχει πρόβλημα σε ηχητική μπάντα PCM.

Πχ αυτή η ταινία σε bluray έχει
https://www.criterion.com/films/549-au-revoir-les-enfants

Προς το τελος της εβδομαδας περιμενουμε -λογικα- νεο λογισμικο με μικρες αλλαγες.
Λυσανε σε ικανοποιητικοτατο βαθμο το προβλημα με τον scraper που ειχα αναφερει παλαιοτερα.
Αυτο το player οσο περναει ο καιρος αρχιζει να μου αρεσει περισοτερο.. :SFGSFGSF:
Αυτο που ψαχνω να βρω ειναι αν υπαρχει τροπος να αυξομειωσεις την αποσταση στις γραμμες των υποτιτλων. Να τους αλλαξεις μεγεθος θεση χρωμα το εχω βρει αλλα την μεταξυ τους αποσταση των δυο σειρων ακομα δεν....

Προς το τελος της εβδομαδας περιμενουμε -λογικα- νεο λογισμικο με μικρες αλλαγες.
Λυσανε σε ικανοποιητικοτατο βαθμο το προβλημα με τον scraper που ειχα αναφερει παλαιοτερα.
Αυτο το player οσο περναει ο καιρος αρχιζει να μου αρεσει περισοτερο.. :SFGSFGSF:
Αυτο που ψαχνω να βρω ειναι αν υπαρχει τροπος να αυξομειωσεις την αποσταση στις γραμμες των υποτιτλων. Να τους αλλαξεις μεγεθος θεση χρωμα το εχω βρει αλλα την μεταξυ τους αποσταση των δυο σειρων ακομα δεν....

το διάστιχο/leading εννοείς..
ναι αυτο ειναι ενα θέμα

πάντως δεν ειχα ποτέ mp που να έκανε κάτι τέτοιο..
ούτε στο Kodi αν θυμάμαι καλά γινεται..

το "πρόβλημα" διορθώνεται μόνο αν μεγαλώσεις ή μικραίνεις το μέγεθος της γραμματοσειράς.

1) μπορούμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά στα dune? αν ναί, ειναι εύκολη η διαδικασία;
2) υποστηρίζει αυτόματο κατέβασμα υποτίτλων απο το opensubtitles;
3) μπορούμε να προσθέσουμε και άλλους ιστότοπους για εύρεση υπότιτλων πχ subs4free;
4) με τους εξωτερικούς υπότιτλους σε UHD BD Folder και την υποστήριξη μενου σε BD/UHD τί γινεται;

Η υποστήριξη bd menu θα έρθει σε κάνα δίμηνο περίπου.

Καλησπερα σε ολους
Επειδη ψαχνω τον αντικαταστατη του himedia hd900 που εχω (δεν εχει προβλημα.απλως ηρθε ο καιρος:) ), οταν λεμε bd menu εννοουμε σε iso ταινιες (3d ας πουμε) να εχει μενου για εξωτερικους .srt υποτιτλους? Κατι το οποιο δεν εχει? Το ιδιο και για uhd ταινιες?

Αρα αυτος απο futeko λεει τα δικα του? (Βλεπε attachment)
Ευχαριστω

Attachments

• Screenshot_20180531-205634_Gmail.jpg
    Screenshot_20180531-205634_Gmail.jpg
    48.8 KB · Views: 114
Last edited: