ΥΓ. Τι θα συμβεί σήμερα το βράδυ επιτέλους? Πείτε μας!
Θα έχουμε αναλυτικό review για το Zidoo x20!!
:firstprize:
ΥΓ. Τι θα συμβεί σήμερα το βράδυ επιτέλους? Πείτε μας!
Θα έχουμε αναλυτικό review για το Zidoo x20!!
:firstprize:
Προς μεθαύριο minimum![]()
θα το καλοδεχτούμε όποτε και αν έρθει!
ε τοτες τι θα συμβεί κυριε Χρήστο;
:chinscratch:
μην μας κρατάτε σε αγωνία!
Έγραψα εγώ για Meltdown και Spectre και δεν το θυμάμαι;
Τελευταία φορά που τσέκαρα πάντως έχουμε δημοκρατία και έχω δικαίωμα της γνώμης. Αν δεν σου αρέσει απλά το προσπερνάς. Αν είσαι φαν συγκεκριμένων media players καλά κάνεις. Για μένα δεν είναι ποδοσφαιρική ομάδα. Σκάω λεφτά, έχω άποψη και καλό θα ήταν να ενημερώνεται και ο κόσμος για τις δυνατότητες ή μην κάποιων εξ' αυτών.
Αυτά παθαίνει όποιος βγάζει player εν έτη 2018 με ένα ήδη προβληματικό SoC άνω των 2 ετών.
Δεν ξερω για τι spectre kai meltdown λετε... το dunάκι παιζει αψογα τα πάντα νερακι. Καίει το ρεύμα μιας led λαμπας 10watt, πιάνει τον χώρο δυο πακέτων τσιγάρου, το πετάς στο rack και το ξεχνάς.
Τωρα για την ποιότητα δεν σχολιάζω... mpeg αρχεια σε hdmi παιζουμε, δεν ειναι VHS / αναλογικά.
Η ποιότητα θα ειναι όσο καλή είναι του αρχείου. Περίμενα ενα καλό μηχάνημα όσο το BASE 3D που ειχα (αφού ειχα φτυσει αίμα με κάτι
popcorn κτλ) και πραγματικά με δικαίωσε το 4K PRO.
Μάλιστα μην το πάρεις προσωπικά .
Mpeg? Γνωστά τα χακαρίσματα των Κινέζων με αστείο επεξεργαστή , εισβάρος της ποιότητας της εικόνας .μια βόλτα στον scroutz αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται με τα φασόν .
Αρχείο H 265 10bit φαντάσου πως παίζει με mpeg.
Μια γεύση με αρχείο H265 10 bit στο Xboxxxxxx.-internal .
Μάλιστα μην το πάρεις προσωπικά .
Mpeg? Γνωστά τα χακαρίσματα των Κινέζων με αστείο επεξεργαστή , εισβάρος της ποιότητας της εικόνας .μια βόλτα στον scroutz αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται με τα φασόν .
Αρχείο H 265 10bit φαντάσου πως παίζει με mpeg.
Μια γεύση με αρχείο H265 10 bit στο Xboxxxxxx.-internal .
Και εγώ μαζί σου για να υπάρχει ανταγωνισμός για να δούμε καλή εικόνα .τι προσωπικά να παρω, ουτε η realtek ειμαι ουτε η dune! κουβέντα κάνουμε εδω.
Δεν καταλαβαίνω τι δείχνει το screenshot να σου πω την αλήθεια. (μια χαρα παίζει h265/10 και το dune αν αυτό ρωτας)
Θα διαφωνήσω ομως, μιά χαρα επεξεργαστής ειναι ο realtek (1295) για αυτό που εχει σχεδιαστεί να κάνει. Το παιχνίδι γινεται στο software και εκει κρίνεται το προϊόν που θα πάρεις.
ΟΜΩΣ στην dune θα βγάλω το καπέλο. Οι (Ρωσοι) developers τους έχουν κάνει τρομερή δουλεια και ειμαι σιγουρος οτι θα το βελτιώνουν για πολλά χρόνια ακόμα οπως συνηθίζουν.
Μα έχει βουίξει ο τόπος όνομα δεν χρειάζεται να λέμε ..καλύτερα το βράδυ .Αυτό που δείχνεις τι σχέση έχει? Έτσι και αλλιώς από ότι μας έχεις πει δεν υποστηρίζει αρχεια σοβαρού bit-rate για 4k.
Είναι και λάθος σου που τσουβαλιαζεις τα "κινεζικα" τη στιγμή που για να φτάσει σε αυτό το λειψό επίπεδο το One X χρειάστηκαν μήνες και σε κάθε update λειτουργικού η προγράμματος δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Τα Zidoo και Dune παίζουν πολύ καλά με απόλυτα κριτήρια. Bugs και ελλείψεις υπάρχουν παντού.
Αν υπήρχε το τέλειο player θα είχε βουηξει ο τόπος και δεν θα ασχολουμασταν με τιποτα αλλο.
Έγραψες αυτό
Το σχόλιο μου λοιπόν είναι ότι υπάρχουν και προβληματικές CPUs πολύ παραπάνω από 2 έτη και μάλιστα με πολύ σοβαρότερο πρόβλημα. Δεν είμαι φαν για κάποιο μηχάνημα ή εταιρεία. Τη δουλειά μου θέλω να κάνω, σωστότερα και οικονομικότερα. Με τα "προβληματικά" κινεζόκουτα μπορώ να καλύψω τις ανάγκες μου άριστα.
Δεν χρειάζονται όλοι τα ίδια πράγματα και δεν δίνουν σημασία στα ίδια πράγματα.Ένα σημερινό σύγχρονο media player εκτός από πατώ PLAY και παίζει το αρχείο άψογα θα πρέπει να είναι πολυμηχάνημα. Προσωπικά η μία USB 3 θύρα με διαμεταγωγή σκάρτα 70 MB/s με χαλάει. Δηλαδή φτιάχνουμε ένα SoC να παίζει 4k/HDR/ATMOS κλπ αλλά στις λεπτομέρειες δεν δίνουμε σημασία. Την εποχή που το Gigabit δίκτυο θεωρείται αυτονόητο, κάποια SoC έρχονται να βάλουν φρένο. Και άλλα με χαλάνε αλλά δεν είναι του παρόντος νήματος.
Όμως επέτρεψε μου να σου πω ότι χρειάζεται τεχνογνωσία στην εικόνα και δεν είναι μόνο θέμα developers .
Ένα σημερινό σύγχρονο media player εκτός από πατώ PLAY και παίζει το αρχείο άψογα θα πρέπει να είναι πολυμηχάνημα. Προσωπικά η μία USB 3 θύρα με διαμεταγωγή σκάρτα 70 MB/s με χαλάει. Δηλαδή φτιάχνουμε ένα SoC να παίζει 4k/HDR/ATMOS κλπ αλλά στις λεπτομέρειες δεν δίνουμε σημασία. Την εποχή που το Gigabit δίκτυο θεωρείται αυτονόητο, κάποια SoC έρχονται να βάλουν φρένο. Και άλλα με χαλάνε αλλά δεν είναι του παρόντος νήματος.
Ένα σημερινό σύγχρονο media player εκτός από πατώ PLAY και παίζει το αρχείο άψογα θα πρέπει να είναι πολυμηχάνημα. Προσωπικά η μία USB 3 θύρα με διαμεταγωγή σκάρτα 70 MB/s με χαλάει. Δηλαδή φτιάχνουμε ένα SoC να παίζει 4k/HDR/ATMOS κλπ αλλά στις λεπτομέρειες δεν δίνουμε σημασία. Την εποχή που το Gigabit δίκτυο θεωρείται αυτονόητο, κάποια SoC έρχονται να βάλουν φρένο. Και άλλα με χαλάνε αλλά δεν είναι του παρόντος νήματος.
http://www.futeko.com/products/MP086.php
από 6-Jun πήγαμε σε Wed 13-Jun
για διαθεσιμότητα απο την ελληνική αντιπροσωπεία έχουμε κάτι νεότερο;
Δεν μας ειπες ομως, τελικά εσυ ποιο media player χρησιμοποιείς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.