MakisM
Μέλος Σωματείου
- 12 May 2009
- 5,693
H ιστορία σε διαψεύδει εδώ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Mede8er η οποία στο 1186 έδωσε άριστα κλειδώματα στα 24 και 23,976 τη στιγμή που άλλοι θεωρούσαν σχεδόν σίγουρο ότι δεν είναι εφικτό. Εδώ δεν μιλάμε για ένα SoC περιορισμένο, απεναντίας έχει τρομερές δυνατότητες και με εξαίρεση 2-3 πραγματάκια, Zidoo και Dune το πάνε καλά. Το πρόβλημα στις ημέρες μας είναι κυρίως το software και το πόσο optimized μπορεί να γίνει. Ακόμη και στα PCs βλέπουμε σοβαρά προβλήματα σε drivers γραφικών συνεχώς. Επίσης, το πρόβλημα με τις περισσότερες εταιρείες όπως η Dune και η Zidoo είναι ότι έχουν μεγάλο product range με διαφορετικά SoCs οπότε δεν έχουν τον αριθμό developers να ασχοληθεί με όλα εξίσου.
Τι μπορεί να συνδέσει κανείς σε ένα media player για να θέλει πολλές USB3 θύρες; Εγώ πχ δεν έχω συνδέσει τίποτε στη USB3.0. Ένα USB3.0 docking station που είχα δεν το χρησιμοποιώ λόγω της SATA θύρας. Μάλιστα το docking station είχε και eSata οπότε πήρα έναν adaptor SATA->eSΑΤΑ και ησύχασα. Ειλικρινά, ακόμη και στο PC μου, μόνο μια θύρα USB3.0 χρησιμοποιώ για ένα δεύτερο docking station. Όλα τα άλλα στο σπίτι είναι δικτυακά (printers, NAS κλπ) που και καλύτερες ταχύτητες έχω και το κεφάλι μου ήσυχο από στα στραβά του USB.
Όντως τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο ...
Ειδικότερα όταν κάτι zidoo dune που δεν την ξέρει ότι η μάνα τους κοντράρουν την Sony την Apple και την Microsoft .
Όντως τελικά ...Παγκόσμια πρωτιά !!!
Last edited by a moderator: