Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Απάντηση: Dune HD 103D / 303D / 403D

OK, Dune HD have finally officially released the info for pre-ordering the 3d models

The initial release will be the TV-303D and the Base 3D. Both models will begin shipping from their German warehouse w/c 21st Jan 2013.

The TV-303D will not sport HD Audio, its designed for TVs not amplifiers and home cinema setups. The Base 3d will have all the hd audio as expected. Full specs are now on Dune's website - links in previous posts.

The price for the TV-303D will be £165 inc VAT (179,99 Euro)
The price for the Base 3D will be £235 inc VAT (259,99 Euro)

Ο τυπος ειναι αντιπροσωπος στην Αγγλια

http://www.avforums.com/forums/18291828-post294.html

Re: Dune HD 103D / 303D / 403D

Αντώνη επιμένω ότι όχι... δεν υπάρχει στο 303D αναφορά για ΗD Audio. Μόνο στο Βase υπάρχει.

Και αν δεν είναι μια απλή παράλειψη θα είναι deal break η απουσία true HD ή ΜA (και των δύο αποκλείεται φαντάζομαι...)

Ζητώ συγνώμη Νικόλα. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν αναφέρει κάτι.

Re: Dune HD 103D / 303D / 403D

Ζητώ συγνώμη Νικόλα. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν αναφέρει κάτι.

Aν δε μου φιλήσεις το χέρι δεν γίνεται αποδεκτή... :flipout: :ernaehrung004:

Bασικά παρά το λινκ του nektar αν δεν δούμε δεν πιστεύουμε τίποτα. Τόσα χρόνια είναι βέβαιο ότι δεν πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις εταιρείες παραγωγής media players.
Κανονικοί πειρατές... θα μου πεις εμείς τι είμαστε? Οκ... απλά ας φερόμαστε έξυπνα αγοράζοντας αφού έχουμε εξασφαλίσει ότι παίζουν τα απαραίτητα για τον καθένα.

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 103D / 303D / 403D

Διαβασα το ενα ετος εγγυηση και φρικαρα υστερα κραζουμε την Apple

Δεν ειναι οι μονοι.Η Sony κανει το ιδιο (για να πιασουμε τις μεγαλες).
Παντως η psa παλαιοτερα εδινε 2 χρονια στα dune αν δεν κανω καποιο σοβαρό λάθος.

Απάντηση: Dune HD 103D / 303D / 403D

Και γω για το δικο μου 2 χρονια ηξερα αν και περασαν και αυτα μεχρι τον Μαϊο εχω αν εχω δυο χρονια.

Τα base 3d / 303d απο τέλος του Ιανουρίου / αρχές Φεβρουαρίου στα καταστηματα.
Το base 3D θα κυμαίνεται κοντά στα 260 .

Παραλιγο να παρω το 303D σε καλη τιμη αλλα οταν διαβασα οτι δεν εχει HD ηχο το ακυρωσα.

Παραλιγο να παρω το 303D σε καλη τιμη αλλα οταν διαβασα οτι δεν εχει HD ηχο το ακυρωσα.

ισχύει στην πράξη, ή απλά δεν το αναφέρουν αλλά σιωπηλά την παρέχουν την δυνατότητα?

Το κακο ειναι οτι στην HDi δεν κοιτανε τι κανουν οι αλλοι αλλα εχουν δικια τους πολιτικη στο θεμα μαρκετινγκ.

Σου λεει παρε το μικρο 303 που ειναι μονο για την τηλεοραση και αν θελεις κατι καλυτερο (dts hd 3.5 δισκο κλπ) παρε το Base (φυσικα με συν 100 γουρια)

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Το κακο ειναι οτι στην HDi δεν κοιτανε τι κανουν οι αλλοι αλλα εχουν δικια τους πολιτικη στο θεμα μαρκετινγκ.

Σου λεει παρε το μικρο 303 που ειναι μονο για την τηλεοραση και αν θελεις κατι καλυτερο (dts hd 3.5 δισκο κλπ) παρε το Base (φυσικα με συν 100 γουρια)

Για ποια πολιτική λες?Ποτε έκαναν τέτοιες μαιμουδιες για να τις κάνουν τώρα?