Παιδιά μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ποιά θα είναι όλα τα καινούρια μοντέλα τα οποία θα συμπληρώνουν τη σειρά των players της Dune;
Επίσης θα ήθελα να μου πείτε σε τι θα διαφέρει το Base 3D απο το Max (νομίζω θα βγάλει καινούριο) εκτός απο τον Intel επεξεργαστή του δεύτερου.
Έχω ήδη media player (το WD TV live gen 2) αλλά σκέφτομαι να αγοράσω ένα dune προκειμένου να έχω μόνιμα συνδεδεμένο το live πάνω στην τηλεόραση και το dune στον AVR (...ο AVR μου δεν έχει "κανονικό" passthrough). Eπίσης θέλω καλή αναπαραγωγή μέσω δικτύου καθώς επίσης και hd audio, οπότε θέλω να ξέρω τι μοντέλα θα βγουν αφού δεν μπορώ να τα δώ ακόμα στο site ώστε να συγκρίνω και να αποφασίσω.
To MAX θα εχει blu ray drive και θα εχει xbmc σαν κέλυφος.Οπως προαναφέρθηκε θα φοράει Intel cpu.
Εκτος απο το Max 3d και το Base 3d, θα κυκλοφορήσει το 303 το οποιο δείχνει παρεμφερές με το base 3d, και ενα μικρό με ονομασία 102d το οποιο μαλλον δεν θα παιζει 3d.
Στην περιπτωση σου ενα base 3d θα ηταν αρκετα future proof.
msrp= Manufacturer Suggested Retail Price. Δεν είναι και πανάκεια . Δεν υποχρεώνει . Ολοι θα ξεκινήσουν με αυτήν την τιμή (βλέπε hdland.fr) και σε λίγο θα αρχίσουν οι προσφορές....![]()
Δυστυχώς δεν έχω όρεξη να παίζω με δίκτυα και ο ρουτερ μου είναι 100άρης... ο online έχει παλιό receiver (χωρίς hd audio) οπότε κολλήσαμε και δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε Χρήστο.
Το πολύ πολύ μετά το νέο fw να πάω τον δικό μου AVR στου Νικόλα και να ξαναδούμε 600x3D. Δεν θα ήμουν πάντως σίγουρος αν παίζει ή δεν παίζει πριν έχω ιδία αντίληψη...
Δυστυχώς δεν έχω όρεξη να παίζω με δίκτυα και ο ρουτερ μου είναι 100άρης... ο online έχει παλιό receiver (χωρίς hd audio) οπότε κολλήσαμε και δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε Χρήστο.
Το πολύ πολύ μετά το νέο fw να πάω τον δικό μου AVR στου Νικόλα και να ξαναδούμε 600x3D. Δεν θα ήμουν πάντως σίγουρος αν παίζει ή δεν παίζει πριν έχω ιδία αντίληψη...
Νίκο , ο ενισχυτής μου δεν είναι 1.4 . Μ'άλλα λόγια....δεν είναι 3D ready. HD ήχο , έχω !! Απλά δεν έχω έξοδο 1.4 ώστε να συνδέσω τον player με τον ενισχυτή και από αυτόν να δώσω 3D εικόνα στην TV....
αναγκάζομαι λοιπόν, να συνδέω τον 3D player κατευθείαν στην TV και να συνδέω τον ήχο μα οπτική. = Παίρνω αναγκαστικά από την οπτική μόνο DTS core.......
Το δυκτιου για να γίνει 1000αρι χρειάζεσαι ένα απλό switcher
Όσο για το med600X3D μπορώ να σας διαβεβαίωσω ότι αν το δυκτιου είναι 1000αρι παίζει εξαιρετικά τα πάντα . Το μόνο αρνητικό που βρήκα μέχρι τώρα είναι κάποιες ( ελάχιστες φορές για την ακρίβεια ) παρόντες το next ή τρέχοντας την ταινία χάνει τον ήχο , ο οποίος επανέρχεται αν πατησεις pause & μετά ξανά αναπαραγωγη.
Μα το έχουμε πει ότι το κάνει... βάλαμε και πάτερν για να το σιγουράρουμε. Δεν έφερε κανείς αντίρρηση για αυτό.
Καμία αντίρρηση ειδικά αν η θέαση είναι σε μεγάλη γωνία είναι εμφανές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.