Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Το αυτο.

Σε 3D ISO Toy Story έστρωσε ο ηχος αλλα η εικόνα παγώνει κάθε λίγο και λιγάκι

(Καλα Χριστούγεννα Vader)

Πριν έπαιζε κανονικά?
Μήπως είναι θέμα seamless branching?

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Το αυτο.

Σε 3D ISO Toy Story έστρωσε ο ηχος αλλα η εικόνα παγώνει κάθε λίγο και λιγάκι

(Καλα Χριστούγεννα Vader)

Τσεκαρε αν σου κάνει το ίδιο και με lpcm decoding για να δεις αν είναι θέμα seamless branching.

Κοιτα τα μικροπροβληματακια λογικα θα τα φτιαξουν, αλλα! Δεν ειμαι σιγουρος αν κανουν κατι για τους υποτιτλους και μικρογραφιες στις φωτογραφιες λεμεεεεεεε.

Παλι καλα που βλεπει εξωτερικους σε iso γιατι το MAX που ειχα δεν...

Η πλακα ειναι πως τα δυο νεα beta firmware δεν υπαρχουν στην σελιδα τους ουτε στο ftp://ftp.hd-players.com/ που απο κει εκανα τις αναβαθμισεις στο MAX

Πηρα εναν δισκο 3TB Seagate απο την προσφορα του Eshop στα 118 ευρω και το τροφοδοτικο ειναι ιδιο ακριβως με του 303D

Παιδιά έχω lip sync. Αν βάλω το audio sync στο -0.22 έρχεται τέλεια. Το ίδιο πρόβλημα το είχα και με το h1.
Μπορείτε να δοκιμάσετε και να μου πείτε αν είναι καλύτερα και για σας με αυτή τη ρύθμιση? Υπόψη δε δουλεύει σε ISO η ρύθμιση αυτή.
Για όσους έχουν pioneer ενισχυτη μπορούν να το κάνουν από εκεί. 5.5 frames είναι το ισοδυναμο του -0.22

Κοιτα τα μικροπροβληματακια λογικα θα τα φτιαξουν, αλλα! Δεν ειμαι σιγουρος αν κανουν κατι για τους υποτιτλους και μικρογραφιες στις φωτογραφιες λεμεεεεεεε.

Παλι καλα που βλεπει εξωτερικους σε iso γιατι το MAX που ειχα δεν...

Η πλακα ειναι πως τα δυο νεα beta firmware δεν υπαρχουν στην σελιδα τους ουτε στο ftp://ftp.hd-players.com/ που απο κει εκανα τις αναβαθμισεις στο MAX

επειδή και εμένα ακόμα δεν μου έχει περάσει η... φαγούρα, για πες, τι είναι το πρόβλημα στις μικρογραφίες?

Παιδιά από εικόνα και κίνηση το player είναι htpc...
Αρκεί να φτιαχτούν τα προβλήματα που έχει από τα οποία το σοβαρό είναι οι 3d υπότιτλοι και το seamless branching.

υγ. και μια υποσημείωση: φαντάζομαι πως ότι γράφετε από εντυπώσεις εδώ, ισχύει και στα δύο μοντέλα? 303 & base3D?

Δεν εχει μικρογραφιες στις φωτογραφιες και η θα πρεπει να θυμασαι ποια ειναι η φωτογραφια που θελεις η να τις ανοιξεις ολες για να βρεις αυτη που θελεις.

Παιδιά από εικόνα και κίνηση το player είναι htpc...
Αρκεί να φτιαχτούν τα προβλήματα που έχει από τα οποία το σοβαρό είναι οι 3d υπότιτλοι και το seamless branching.
Eγω πιστευω οτι το seamless branching θα τα φτιαξουν πολυ συντομα και μαλλον και τους υποτιτλους, αν ειχα "3D" ενισχυτη ,δεν θα ειχα ενδοιασμούς.Τωρα με το pc υπαρχει workaround για ΗD ηχο και 3D με 1.3 ενισχυτη,κριμα που δεν βγαινει "ειδικο" splitter για ολους εμας με 1.3 ενισχυτες.

Last edited:
Για αυτους που δεν εχουν 3D AV η μονη λυση ειναι η oppo (ξερω ποιο φτηνα ειναι να παρεις 3D AV) η το Himedia C που εχει δυο hdmi αλλα ειναι Realtek οποτε δεν θα παρουμε.

Τσεκαρε αν σου κάνει το ίδιο και με lpcm decoding για να δεις αν είναι θέμα seamless branching.
Για την εικονα μιλαω, οχι για τον ηχο.

Να δοκιμασω και με lpcm λοιπον ή οχι;

Κι αν ειναι θεμα sb παλι θα κανει το ιδιο (κολληματα στην εικόνα) ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Πριν έπαιζε κανονικά?
Δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω πως ουτε πριν επαιζε (ηταν τοσο χαος πριν (κολληματα ηχου, σπασιματα, χρατς χρουτς στον ηχο, 2d subs που ηταν τσιρκο....)

SB or not, I don't care.

Εγω ξερω οτι παλι ταινια δεν μπορεις να δεις (αν δεν κατσεις να τσεκαρεις πρωρα μην ειναι sb, μην παιζει ο Βεγγος ή δεν ξερω τι αλλο....)

ΥΓ btw με το sb εχουν προβλημα και τα παλια Dune ή ειναι κι αυτο νεο ''feature'';

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω πως ουτε πριν επαιζε (ηταν τοσο χαος πριν (κολληματα ηχου, σπασιματα, χρατς χρουτς στον ηχο, 2d subs που ηταν τσιρκο....)

SB or not, I don't care.

Εγω ξερω οτι παλι ταινια δεν μπορεις να δεις (αν δεν κατσεις να τσεκαρεις πρωρα μην ειναι sb, μην παιζει ο Βεγγος ή δεν ξερω τι αλλο....)

ΥΓ btw με το sb εχουν προβλημα και τα παλια Dune ή ειναι κι αυτο νεο ''feature'';

Υπερβολικός είσαι...

Δεν ξέρω για τα παλιά dune αν το κάνουν γιατί όλες τις ταινίες τις περνάω remux οπότε ένα m2ts.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Υπερβολικός είσαι...
Καλα, δες πως επαιζε το toy story 3 πριν και θα σου πω...:p

Γενικα παντως, περι ορεξεως....Εγω οταν κατσω να δω ταινια δεν κανω κεφι να καθομαι να τσεκαρω αν ειναι sb or not για να μην σπαστω αν μετα απο 10 λεπτα αρχισουν τα σπασιματα και πρεπει να αλλαξω ταινια....

Για το θέμα του seamless branching τίθεται θέμα αδυναμίας του συγκεκριμένου player ή εν γένει αδυναμία όλλων των mp; Το ρωταω γιατί στο WD δεν έχω συναντήσει πρόβλημα αναπαραγωγής (γενικά-όχι σε αρχεία που έχουν sb).

Last edited:

Eγω πιστευω οτι το seamless branching θα τα φτιαξουν πολυ συντομα και μαλλον και τους υποτιτλους, αν ειχα "3D" ενισχυτη ,δεν θα ειχα ενδοιασμούς.Τωρα με το pc υπαρχει workaround για ΗD ηχο και 3D με 1.3 ενισχυτη,κριμα που δεν βγαινει "ειδικο" splitter για ολους εμας με 1.3 ενισχυτες.

Υπαρχουν κανα δυό τέτοια splitter στην αγορά, (όχι Ελλάδα) αλλά πρέπει να πάρει κανείς ρίσκο . Θα κλειδώνει ? (δεν είναι και φθηνά.)