Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Το θέμα ειναι αυτός εκεί στην Zappiti που του ζητάνε να φτιάξει διαφορα έχει καμία σχέση με την Dune;

Γιατί ετσι οπως το κοβω αυτοί έτοιμο το παίρνουν το firm απο την Dune.

Εκτός αν Zappiti και Dune έχουν σχέση που αγνοώ.

Ωραια δηλαδη τα αντιγραφα ποιο ακριβα απο τα γνησια! Η μηπως ειναι τα Dune αντιγραφα;

Τα ''αντιγραφα'' προσφερουν, αν εχω καταλαβει καλα, προσθετα....

Το zappiti δεν εγκαθίσταται και μετά; Απο όσο γνωρίζω είναι κάτι σαν το YAMJ κτλ

Με τις ζελατινες του και τα ολα του..

"Όχι ανταλλαγες-Όχι παζάρια"

"Οχι, δεν ειμαι ο Spcav που το έθαβα"

:p

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Με αφορμη αυτο:

https://www.facebook.com/photo.php?...02660832.43815.169066499771329&type=1&theater

Να ρωτησω τί τελικά από δαύτα δουλεύει με το Dune;

Ετσι που το λέει ολα παίζουν αλλά ισχύει;

Εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα κάποιο από αυτά και ούτε πρόκειται.

Αύριο Παρασκευή. Λέτε να έχουμε κανένα θαύμα με νέο firmware?

Γιατι μεγαλη Παρασκευη ειναι; Δεν περιμενω συντομα νεο firmware απλα εβγαλαν μια διορθωσουλα ισα ισα για να πουν εδω ειμαστε.

Επειδη εγω το πηρα σαν demo και ειχε την B3 μεσα εσεις που το αγορασατε κανονικα ποια εκδοση ειχε μεσα; Γιατι αν ειχε και σε εσας beta εκδοση το θεωρω γελειο να βγαινει στην αγορα μηχανημα με beta firmware.

Last edited:
Γιατι μεγαλη Παρασκευη ειναι; Δεν περιμενω συντομα νεο firmware απλα εβγαλαν μια διορθωσουλα ισα ισα για να πουν εδω ειμαστε.

Επειδη εγω το πηρα σαν demo και ειχε την B3 μεσα εσεις που το αγορασατε κανονικα ποια εκδοση ειχε μεσα; Γιατι αν ειχε και σε εσας beta εκδοση το θεωρω γελειο να βγαινει στην αγορα μηχανημα με beta firmware.

Το λεω γιατί την προηγούμενη Παρασκευή είχαμε νέο firmware...

Εγώ πιστεύω δεν θα αργήσουν γιατί είναι σοβαρά τα προβλήματα που έχει.

Όσο για το firmware όχι δεν είχε το beta.

Για να δουμε γιατι στο κομματι 2D ηταν και ειναι κορυφη τα Dune και τωρα πρεπει να ριξει μεγαλο βαρος στο θεμα 3D και θα επρεπε το θεμα με τους υποτιτλους να το ειχε δει και οχι να περιμενει εμας τους beta tester να της το πουμε!