Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα κάποιο από αυτά και ούτε πρόκειται.
Γιατι;

Για μενα, εκει ειναι η ουσια.

(εκτος των αλλων, το search σε μεγαλους δισκους με τα κουμπακια δεν ειναι και το καλυτερο...)

Αύριο Παρασκευή. Λέτε να έχουμε κανένα θαύμα με νέο firmware?
Χλωμο τοσο γρηγορα.

Στην αρχη βιαστηκαν λογω launch και χοντρων προβληματων.

Τωρα που εχουν περασει αυτα (τους subs δεν τους ειχαν καν στα υποψιν να θυμίσω) πιθανολογω 2 εβδομαδες ακόμα (και τους subs να αργουν περισσότερο).

Μακαρι φυσικα να διαψευσθώ.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

ΧΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΕΙΜΕ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ DUNE HD BASE 3D ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ 2Δ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εβαλα σημερα το Chronicles of Narnia full 3D iso και η εικονα με ζαλησε αλλα οταν εβαλα στις ρυθμισεις 3D της τηλεορασης (Panasonic 50GT30) ακολουθια εικονας απο κανονικη σε αντιστροφη τοτε το εβλεπα κανονικα. Προβλημα ταινιας η κατι αλλο;

Εβαλα σημερα το Chronicles of Narnia full 3D iso και η εικονα με ζαλησε αλλα οταν εβαλα στις ρυθμισεις 3D της τηλεορασης (Panasonic 50GT30) ακολουθια εικονας απο κανονικη σε αντιστροφη τοτε το εβλεπα κανονικα. Προβλημα ταινιας η κατι αλλο;
Yποπτο....(αν και η εν λογω ταινία, αν θυμάμαι καλα, εναι χαλι σε 3D)

Έχω το Dune HD303D. Ατιμετωπίζω πρόβλημα με την προβολή υποτίτλων 2D σε ταινείες που έχω αποθηκευμένες σε NAS δίσκο στο δυκτιο μου. Έχω στο ίδο folder την ταινεία (.mkv) καταλάξη και τους υποτίτλους (.srt) με το ίδιο όνομα. Όταν βλέπω την ταινεία στον υπολογισή όλα είναι μια χαρά με τους υποτίτλους, όταν θέλω να την δω στην τηλεόραση μου, δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι.
Τελικά δεν τους υποστηρίζει το Dune HD 303D ή κάνω κάτι λάθος εγω?

Στις ρυθμισεις εχεις βαλει προεπιλογη να εχει τους εξωτερικους υποτιτλους; Καθως παιζει η ταινια για πατα μια το πληκτρο subtitles στο remote και δες αν γραφει εξωτερικοι srt

Ναι στις ρυθμίσεις εχει προεπιλογη για εξωτερικους. Οταν πατω το πλήτρο subtitles μου εμφανίζει αγγλικους υποτίτλους οι οποίοι δεν υπάρχουν στο folder της ταινείας.

Μπορεις με το mkvmerge να προσθεσεις τους υποτιτλους στην ταινια και να βγαλεις τους Αγγλικους που εχει μεσα δεν αργει περιπου 10 λεπτα κανει.

Επειδη τωρα εχω να ταϊσω και να κοιμησω δυο μωρα θα το δω ποιο μετα αν παιζει κατι με τους εξωτερικους σε mkv αρχεια γιατι εγω δεν εχω ξεχωριστα τους υποτιτλους αλλα μεσα στην ταινια στα mkv

Οκ σε αυχαριστώ. Αν και δοκιμασα με mkvmerge αργει παρα πολυ να ενσωματωσει υποτιτλους ειδικα αν το έργο είναι σε blu ray 1080p. Θα περιμενω νέα σου.

Λογικά η ταινία αυτή έχει δεξί αριστερό μάτι ανάποδα.
Στην περίπτωση αυτή αν δεν έχει τη δυνατότητα ο player να τα αντιστρέψει (το dune δεν έχει) πρέπει να το κανεις από το μέσο προβολής (αν το υποστηρίζει) όπως έκανες εσύ. Οταν ανοίξω προβολεα θα το τσεκαρω. Δεν ξέρω αν ο jvc x3 έχει τέτοια λειτουργία.

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Οκ σε αυχαριστώ. Αν και δοκιμασα με mkvmerge αργει παρα πολυ να ενσωματωσει υποτιτλους ειδικα αν το έργο είναι σε blu ray 1080p. Θα περιμενω νέα σου.

Δουλευουν μια χαρα αλλα για περνα μια ταινια σε δισκο usb μηπως υπαρχει προβλημα με το δικτυο.

Σε ταινια SBS με υποτιτλους φτιαγμενους με το 3D-Subtitler ενω το MAX του εδειχνε μια χαρα στο 303D εκτος απο οτι τους διχνει ενα δευτερολεπτο ισως και δυο πριν δεν τους διχνει και ολους τρωει προτασεις.

Παντως σε αρχει SBS & OU αν δεν μας ενδιαφερει το 3D στους υποτιτλους μπορουμε να βαλουμε και απλους srt εξωτερικους αρκει να πατησουμε το κοντρολ το popup menu και στις ρυθμισεις 3D να βαλουμε SBS η OU αναλογως τι ειναι η ταινια μας.

Ετσι θα τους βλεπουμε κανονικα χωρις να τους κοβει στα δυο. ( ισως οταν φτιαξουν και τους υποτιτλους να διχνει και τους srt 3D )

Μπορει να βαλει καποιος τις ρυθμίσεις που εχει για την εικόνα; εκει με τα χρώματα εχω μπερδευτεί

Μπορει να βαλει καποιος τις ρυθμίσεις που εχει για την εικόνα; εκει με τα χρώματα εχω μπερδευτεί
Οι ρυθμίσεις δεν ειναι κοινές για όλους....

Εγω παραλιγο να δωσω το δικο μου για να παρω το Base αλλα λεω σιγα μην δωσω συν 100 για να μπλεξω παλι με εσωτερικο δισκο και με ανεμηστηρακια.

Εγω firmware δεν βλεπω.