Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Δηλαδη δεν εχεις δικαιωμα να εχεις μια ταινια σου και σε δισκακι αλλα και σε σκληρο δισκο;
Συμφωνα με τα studios και τους δικηγορους τους οχι.. εκτος και αν την εχουν βγαλει σε digital copy το οποιο φυσικα το ειχες αγοράσει μαζι με την ταινια.
Με αυτη την λογικη τοτε θα πρεπει να απαγορεψουν απο την αγορα τα media players τα ipod και οτι παιζει mp3
Αν μπορούσαν θα το ειχαν κανει ηδη..

Τοτε το itunes ειναι παρανομο γιατι θα επρεπε να εχει μονο την επιλογη να αγορασεις τραγουδια απο το istore και να τα περασεις στο ipod και οχι να εχει και αναζητηση στον σκληρο δισκο.

Ψιλα γραμματα, η ουσια ειναι ο ανταγωνισμος και στην Dune δεν τον κοιτανε καθολου η δεν μπορουν να ακολουθησουν τον ανταγωνισμο.

Οπως γραφω ποιο πανω μια χαρα ηταν τα προηγουμενα μηχανακια της απλα εβγαλε νεα για να παρει κομματι απο την πιτα του 3D αλλα οπως βλεπουμε ολοι δεν εχει ριξει καθολου βαρος πανω σε αυτο αντιθετα με τον ανταγωνισμο.
Μονο το 3D ειναι το προβλημα;

Εδω ζορίζεται να παιξει και αυτα που παιζουν τα παλια της μηχανακια εδω και πολυ καιρο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Μονο το 3D ειναι το προβλημα;

Εδω ζορίζεται να παιξει και αυτα που παιζουν τα παλια της μηχανακια εδω και πολυ καιρο....

Δηλαδή...?

Για φτιάξε με.

Σωστα! SBS με υποτιτλους φτιαγμενους με το 3D-Subtitler το MAX το επαιζε νερακι και το 303D εχει τους υποτιτλους στην διαιτα διχνει τους μισους.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Δηλαδή...?

Για φτιάξε με.
Εννοω το Master Audio που μολις μαζεψαν, τα θεματα με τους subs και ισως και το seamless branching (υποθετω οτι τα παλια δεν ειχαν τετοιο θεμα - τουλαχιστον δεν μου το χε αναφερει ο vader που μου λεει ότι παιζουν (τα H1 κλπ) τα παντα απο 2D αψογα)

Εννοω το Master Audio που μολις μαζεψαν, τα θεματα με τους subs και ισως και το seamless branching (υποθετω οτι τα παλια δεν ειχαν τετοιο θεμα - τουλαχιστον δεν μου το χε αναφερει ο vader που μου λεει ότι παιζουν (τα H1 κλπ) τα παντα απο 2D αψογα)

Δεν εχουν θεμα με seamless branching τα παλιά.Και να ειχαν κάποιοι τιτλοι σε bd lite (υπόθεση κανω) , απο την στιγμη που επαιζε με full blu ray menus δεν υπήρχε κανενα απολύτως θέμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εγώ ακόμη πρόβλημα δεν έχω δει στους subs. Όσο για το seamless branching μόνο στα 3D με απασχολεί που δεν είναι remuxed σε ένα m2ts.

Δεν εχουν θεμα με seamless branching τα παλιά.Και να ειχαν κάποιοι τιτλοι σε bd lite (υπόθεση κανω) , απο την στιγμη που επαιζε με full blu ray menus δεν υπήρχε κανενα απολύτως θέμα.
Το υπεθεσα οτι ετσι θα ναι.

Οποτε, nektar, ειναι ενα ακόμη νέο προβλημα για τα καινουργια (σε σχεση με τα παλια παντα).

Όσο για το seamless branching μόνο στα 3D με απασχολεί που δεν είναι remuxed σε ένα m2ts.

Το remux, για μενα, δεν ειναι λυση. Δεν εχω καμια διαθεση πριν ξεκινησει η ταινια να καθομαι να ψαχνω αν ειναι sb και να καθομαι να κανω remux.

Στην τελικη, αν ειναι να ανοιξεις το PC για να κανεις remux, ακυρωνεις προφανως αυτοματα την ευκολια και την ''ανεξαρτησια'' που σου προσφέρει το mp.

Εχουν περασει 15 μερες απο το beta 5 firmware, μαλλον εκει στην HDi εχουν αναπαυτει στις κριτικες απο τα προηγουμενα player.

Μπηκα τωρα στην σελιδα του στο FB εκει μια χαρα τα λενε και μια χαρα δημοσιες σχεσεις κανουν, μου θυμιζει Ελληνικο δημοσιο ενας σκαβει και δεκα κοιτανε.

:fahne90:

Εχουν περασει 15 μερες απο το beta 5 firmware, μαλλον εκει στην HDi εχουν αναπαυτει στις κριτικες απο τα προηγουμενα player.

Το θέμα είναι ότι χάνεται η υπομονή μου... Βλέπω να μπαίνει αγγελία από Δευτέρα.

Το θέμα είναι ότι χάνεται η υπομονή μου... Βλέπω να μπαίνει αγγελία από Δευτέρα.
Εισαι γκρινιαρης, το ξέρεις; :p :p :p

Μη στενοχωριέσαι και μην απελπίζεσαι, η ΑΜΑΝ teleshoping έχει τη λύση!

Σημερα μου μυριζει firmware...

Θa φτιαχνει τους 2D subs αλλα θα χαλάει το DTS-HD

:p

Περαν της πλακας, δες απαντηση για τα 3 θεματα (1. 2d subs 2. seamless branching 3. ''inverted 3d'') :

1. We are working on this problem. It should be released soon with one of the new firmware versions.
2. Please send us a maximum detailed report on that topic to the customer support service. http://dune-hd.com/eng/support/technical_support
3. This problem is unknown. Left/right right eye inversion can not be "not always right". It should be only right or wrong. Most probable there is a problem with the content you are trying to play. Nevertheless, please send a link to the problem image to support service on dune-hd.com for checking.
http://dune-hd.com/eng/support/technical_support

Ωχ. Δεν βλέπω Left/right eye να το φτιάχνουν. Έχω στείλει κι εγώ πάντως support ticket.
Εμένα βέβαια για κάποιο λόγο μου απαντάνε πολύ αργά και για το left/right δεν έχω πάρει απάντηση.

Η μ*κια η δικιά μου ήταν που δεν έμεινα στο h1 να βλέπω 2D και να πάρω ένα Med600 για τα 3D μόνο. Αλλά είπα να μην έχω βάλε βγάλε από τον lumagen (έχω τον mini που παίρνει 2 inputs μόνο και το ένα είναι κατειλημμένο από τον δορυφορικό δέκτη).

Ωχ. Δεν βλέπω Left/right eye να το φτιάχνουν. Έχω στείλει κι εγώ πάντως support ticket.
Εμένα βέβαια για κάποιο λόγο μου απαντάνε πολύ αργά και για το left/right δεν έχω πάρει απάντηση.

Η μ*κια η δικιά μου ήταν που δεν έμεινα στο h1 να βλέπω 2D και να πάρω ένα Med600 για τα 3D μόνο. Αλλά είπα να μην έχω βάλε βγάλε από τον lumagen (έχω τον mini που παίρνει 2 inputs μόνο και το ένα είναι κατειλημμένο από τον δορυφορικό δέκτη).

Μη νομιζεις, ουτε εμενα απαντησαν στο τικετ - αυτο ειναι απο το facebook!

To H1, οντως δεν επρεπε να το δωσεις.

Γιατι δεν χρησιμοποιεις τον ενισχυτη για switcher (εκτός αν δεν ειναι 3D) ;

Δεν το έχω δώσει το H1. Έχει μεταφερθεί κρεβατοκάμαρα προς το παρόν (κι ελπιζω και για το μέλλον)

Ίσως να μην τους εξηγούμε σωστά το πρόβλημα με το left/right eye. Δεν είναι ουσιαστικά ανάποδα στην ταινία αλλά το πρώτο stream αντί να είναι το αριστερό μάτι είναι το δεξί. Αν θες γράψτους το. Γνωστές ταινίες είναι το RIO 3D, Drive Angry, Ice Age 4, Prometheus και μάλλον και το Life of Pi.

Τον ενισχυτή δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω σαν switcher γιατί θέλω και TV και προβολέα να περνάνε από τον lumagen.
Οπότε το ένα output του Lumagen πηγαίνει σε ένα Input του ενισχυτή, και τα 2 outputs του ενισχυτή σε TV/Projcector.

Ίσως να μην τους εξηγούμε σωστά το πρόβλημα με το left/right eye. Δεν είναι ουσιαστικά ανάποδα στην ταινία αλλά το πρώτο stream αντί να είναι το αριστερό μάτι είναι το δεξί. Αν θες γράψτους το. Γνωστές ταινίες είναι το RIO 3D, Drive Angry, Ice Age 4, Prometheus και μάλλον και το Life of Pi.
Θα το τσεκαρω και ο ιδιος πρωτα και θα τους το πω.

Τον ενισχυτή δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω σαν switcher γιατί θέλω και TV και προβολέα να περνάνε από τον lumagen.
Οπότε το ένα output του Lumagen πηγαίνει σε ένα Input του ενισχυτή, και τα 2 outputs του ενισχυτή σε TV/Projcector.
Και γιατι δεν ριχνεις ολες τις πηγες στον ενισχυτη, απο εκει, με τη μια εξοδο του ενισχυτη, στην μία εισοδο του Luma και κανονικά τις 2 εξόδους του Luma σε PJ / TV;

Edit

Ακυρο: Τωρα θυμηθηκα οτι ο mini εχει 1 out...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Θα το τσεκαρω και ο ιδιος πρωτα και θα τους το πω.

Και γιατι δεν ριχνεις ολες τις πηγες στον ενισχυτη, απο εκει, με τη μια εξοδο του ενισχυτη, στην μία εισοδο του Luma και κανονικά τις 2 εξόδους του Luma σε PJ / TV;

Ο mini έχει μία έξοδο μόνο.