Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Για να τα εχεις ολα αυτα το μηχανημα σου δεν πρεπει να γραφει Dune πανω. :flipout:

Σταματησες να τους ενοχλεις και πλέον νομίζουν οτι όλα δουλεύουν άριστα :-)
Το δωσε κι ο Λευτερης θες να πεις...

Παει για αγγελία από αυριο...

(μιλαμε για την ποιο ακυρη αγορα που χω κανει ποτε)

Το δωσε κι ο Λευτερης θες να πεις...

Παει για αγγελία από αυριο...

(μιλαμε για την ποιο ακυρη αγορα που χω κανει ποτε)

Σου βρήκα την επόμενη :jester:..... android media player ...... Himedia Q5 II με 3d.iso και hd ήχο αλλά χωρίς μενού (lite)

Υ. Γ Απλά θα βγει τέλος του μήνα......... και αν παίζει 3d.iso από δίκτυο, με την 100αρα κάρτα που έχει...... θα αγοράσω iPhone 64gb :flipout:.

Το 100σταρι δίκτυο μια χαρά αρκεί, οι επεξεργαστές συνήθως αδυνατούν...
Δεν έχεις και άδικο, πάντως λέω να το πάρω γιατί έτσι και αλλιώς θα έπαιρνα ένα Android stick player, πάντως ένα 50αλεπτο βίντεο στο YouTube από το αρχικό, περσινό q5 που έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή και δεν υποστηρίζει 3d, ήταν ενδιαφέρον...

Εγω τουλαχστον δεν βγηκα χαμενος γιατι το πηρα 120 το εδωσα 140 το πηρα πισω 100 και το εδωσα 130 :firstprize:

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εγω τουλαχστον δεν βγηκα χαμενος γιατι το πηρα 120 το εδωσα 140 το πηρα πισω 100 και το εδωσα 130 :firstprize:

Οπότε το ηθικό δίδαγμα είναι ότι κάνουμε αγορές από τον Λευτέρη μόνο με 30 τις εκατό έκπτωση επί της αρχικής τιμής :worshippy:

Ωχ! πόσα έβγαλες ρε απο το hp που μου πούλησες? :flipout:

(επι την ευκαιρία, απο τις καλύτερες αγορές! Δεν έχει κάνει κιχ η γυναίκα μου πάνω απο χρόνο τώρα και εγώ έβγαλα στις διακοπές, πέρσι ολόκληρο fringe και φέτος 3 κύκλους falling skies απροβλημάτιστα!!!)

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Ασχολείται κανεις (της Dune περιλαμβανομένης) με δαυτο;......

Δεν προλαβαινουν.......................

............................. βλεπουν ταινιες με το MED600 που εχουν αγορασει. :flipout:

Το 100σταρι δίκτυο μια χαρά αρκεί, οι επεξεργαστές συνήθως αδυνατούν...
Μια χαρα δεν το λες...

Θεωρητικά ειναι ΟΚ αλλά ψιλοοριακα στην πραξη....

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το 303D του κουμπάρου μου. Συνδέεται κανονικά και παίρνει IP από το router (cat 6 καλώδιο), κάνει τα firmware update, αλλά μέσω SMB δεν μπορεί να δει τα shared folders. Καμιά ιδέα; Έχουμε ακριβώς το ίδιο setup στα PC και εγώ με το 301D δεν έχω θέμα. Καμιά ιδέα;

ερώτηση σημαντική: το μαραφέτι αυτό κάνει sort τον file manager? (ανα ημερομηνια, size κτλ?)