Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Θα συμφέρει όμως η αποθήκευση?
Εκεί βλέπω το πρόβλημα περισσότερο και όχι στους επεξεργαστές.

Γιατι τώρα λίγα ειναι 40+gb ανα ταινία ?
Οσοι εξάλλου παίζουν μπάλλα στην μεγάλη κατηγορία εχουν server με κάμποσα τερατάκια γιαυτο το σκοπό.Εγω που παιζω ερασιτεχνικά (σε σχέση με άλλους) εχω 14ΤΒ...
Ασ επου και τοτε μπορει να σκαρφιστούν remux κτλ ...

Ο αρχοντας των δακτυλιδιων που εχω χωρις τις κομμενες σκηνες ειναι πανω απο 200GB και τα 3 και μιλαμε mkv με μονο dts hd ηχο

Δε ξέρω βρε παιδιά...
άλλο να θες έναν 2άρι για 40-50 ταινίες και άλλο για τις μισές...
Το πρόβλημα δεν είναι στο δίκτυο (imo) αλλά στο κόστος.

Για κάποιον που μπορεί να δει 4Κ ίσως να μη σταθεί ούτε αυτό σαν πρόβλημα... αλλά αμα δίνει τόσα χρήματα για τα υπόλοιπα, δεν είναι ολίγον μ@λακία να μην προτιμήσει ένα έτοιμο/καλοστημένο htpc?

Αυτό σκέφτομαι... άμα τα media player, με κάποιο τρόπο, δώσουν καλύτερη παραμετροποίηση της εικόνας θα κάνουν την ίδια δουλειά στα μισά λεφτά απο το htpc, αθόρυβα και ματζόβολα... και θα είναι και πιο προσιτά αφού δεν θα χρειάζονται γνώσεις pc...

Εχουν περασει 100 χρονια απο τοτε που βγηκε το BD και 50 απο το BD-3D και οι ανθρωποι ακομα το παλεύουν και μου λετε για 4K και ιστορίες;

θα αλλάξει και η κωδικοποίηση όμως (x.265), οπότε δεν ξέρουμε τι μεγέθη θα έχουμε τότε... Τα μεγέθη τα τωρινά είναι το "αποτέλεσμα" του x.264...

Εχουν περασει 100 χρονια απο τοτε που βγηκε το BD και 50 απο το BD-3D και οι ανθρωποι ακομα το παλεύουν και μου λετε για 4K και ιστορίες;

Μια χαρά τα πηγαινουν με το BD.Με το BD 3D επίσης θα τα πηγαιναν περίφημα αλλα μπήκε το cinavia και απαυτώθηκε ο Δίας ... :p

Μια χαρά τα πηγαινουν με το BD.Με το BD 3D επίσης θα τα πηγαιναν περίφημα αλλα μπήκε το cinavia και απαυτώθηκε ο Δίας ... :p
Αφου ''τα πηγαινουν'' ακόμα, συμφωνουμε...

Οσο για το Cinavia, ως συνηθως, καμία σχεση...

Αφου ''τα πηγαινουν'' ακόμα, συμφωνουμε...

Οσο για το Cinavia, ως συνηθως, καμία σχεση...

Κανεις μεγάλο λάθος για το cinavia.
Με bd licence θα διάβαζαν κανονικά την δομή και τους υπότιτλους.Ουτε branching , ουτε left/right first , ουτε άλλα θέματα.

Κανεις μεγάλο λάθος για το cinavia.
Με bd licence θα διάβαζαν κανονικά την δομή και τους υπότιτλους.Ουτε branching , ουτε left/right first , ουτε άλλα θέματα.

Μπα και που το ξέρεις αυτό, είσαι και προγραμματιστής;

Απλως, wishful thinking / defense κλασικα

(τουλάχιστον τα Apple fanboys το κανουν πιο τεκμηριωμένα - εξ' ου και ο Τακης πάντα καθεται στην κεντρική θεση στον καναπε :p)

Τα δεδομένα δειχουν ότι απλώς οι άνθρωποι ειναι ερασιτεχνες.

Οποτε, παρτε ενα MP για την TV στο υπνοδωματιο και ειστε τζετ (ακόμα καλύτερα, να κοιμαστε και πριν ξεκινησει η ταινια :p)

Μπα και που το ξέρεις αυτό, είσαι και προγραμματιστής;

Απλως, wishful thinking / defense κλασικα

(τουλάχιστον τα Apple fanboys το κανουν πιο τεκμηριωμένα - εξ' ου και ο Τακης πάντα καθεται στην κεντρική θεση στον καναπε :p)

Τα δεδομένα δειχουν ότι απλώς οι άνθρωποι ειναι ερασιτεχνες.

Οποτε, παρτε ενα MP για την TV στο υπνοδωματιο και ειστε τζετ (ακόμα καλύτερα, να κοιμαστε και πριν ξεκινησει η ταινια :p)

Mην βιάζεσαι.Εχει αναφερθεί οτι branching ,left eye κ.α. ειναι ενσωματωμένα στο bd licence.
Δεν σε κοροιδευω ουτε εχω λόγο να υποστηρίξω κάτι.
Με μπερδεύεις με άλλα fanboys :p

Δε ξέρω βρε παιδιά...

Μία από τις σκέψεις που είναι σε επεξεργασία από τις εταιρείες για τη διανομή 4Κ υλικού και σε διάφορους κύκλους φημολογείται ως επικρατέστερη, αφορά σε digital downloads, με κωδικοποίηση HEVC και μέγεθος ανά ταινία παρόμοιο με 1080p/AVC ή μικρότερο... ;)

Μία από τις σκέψεις που είναι σε επεξεργασία από τις εταιρείες για τη διανομή 4Κ υλικού και σε διάφορους κύκλους φημολογείται ως επικρατέστερη, αφορά σε digital downloads, με κωδικοποίηση HEVC και μέγεθος ανά ταινία παρόμοιο με 1080p/AVC ή μικρότερο... ;)
Εχουμε VDSL, δεν μας τρομάζουν και τα 80GB λεμε :p

Δε ξέρω βρε παιδιά...

Για κάποιον που μπορεί να δει 4Κ ίσως να μη σταθεί ούτε αυτό σαν πρόβλημα... αλλά αμα δίνει τόσα χρήματα για τα υπόλοιπα, δεν είναι ολίγον μ@λακία να μην προτιμήσει ένα έτοιμο/καλοστημένο htpc?

Αυτό σκέφτομαι... άμα τα media player, με κάποιο τρόπο, δώσουν καλύτερη παραμετροποίηση της εικόνας θα κάνουν την ίδια δουλειά στα μισά λεφτά απο το htpc, αθόρυβα και ματζόβολα... και θα είναι και πιο προσιτά αφού δεν θα χρειάζονται γνώσεις pc...

TimeScapes: the movie
Special Edition 4K Cineform
4096 x 2304, 330Gb, 12 bit, hard drive

Special Edition 4K Cineform $299.95
Worldwide shipping: $0.00
Total: $299.95

https://secure.timescapes.org/products/purchase.aspx?&pai=57366&token=D02860

:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Να παρουμε 2, να μας βγουν φθηνότερα τα μεταφορικα :p

Kατσε να πεσει στα χερια μας και θα δεις που θα καταληξουν κατι player-ακια......

Ψιτ, κανονικό VDSL, λεμε, απο καμπινα / fiber, όχι το γιαλαντζί με χαλκοκαλωδιουμπα από κέντρο....:p

Εχουμε και πρώην φίλους με σκασμένους σερβερς και παλιους jvc προβολείς που ίσως βοηθησουν με copy paste.
Αλλιώς , έχει ο Θεος ... :p