Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP) / Base 3D / Max 3D

Status
Not open for further replies.
Re: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

E, καλα ηρεμησε Νικόλα.Δεν θα τους χαρίσουμε τίποτα.Ας βγεί, ας παίζει τα πάντα σε 3d (γιατι όλα τα υπόλοιπα τα κάνω ηδη αψογα με το dune h1) και αν κάνει πανάκριβα υπάρχουν και άλλες λυσεις (qdeo : oppo/pioneer/asus) ...

Καλά .....δεν θα στολίσω και με φωτάκια την είσοδο.....:D
Ούτε φυσικά θα τα σκάσω εάν εκτιμήσω ότι πάνε να με πιάσουν κορόιδο .....

Αλλά...είναι ποιοτικά πρωτοπόροι τελικά οι τύποι της Dune....

Τσατάκι τσατάκι? Να σας δει ο Γενικός μόνο... :p

Ο ένας Dune Lover και ο άλλος (που δεν θα στολίσει...) τον ρώτησε η κόρη του πότε θα ξεστολίσουν το δέντρο και της είπε: "δεν είναι δέντρο κορίτσι μου... το ρακ είναι...." :ADFADF1:

Τσατάκι τσατάκι? Να σας δει ο Γενικός μόνο... :p

Ο ένας Dune Lover και ο άλλος (που δεν θα στολίσει...) τον ρώτησε η κόρη του πότε θα ξεστολίσουν το δέντρο και της είπε: "δεν είναι δέντρο κορίτσι μου... το ρακ είναι...." :ADFADF1:

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

Aαααααχ βααααχ τι μου κάνατε νυχτιατικα βρε ?θα χάσω τον ύπνο μου........και μόλις πήρα το himedia !

Ανακαλώ τις τιμές που έγραψα ... Δεν υπάρχει περιπτωση να εχει 500ε το main unit...

Photo%252011%2520janv.%25202011%252000%253A23.jpg

Photo%252011%2520janv.%25202011%252000%253A27.jpg

Photo%252011%2520janv.%25202011%252001%253A01.jpg

CES 2012: Dune HD Receives CES 2012 award in the category High Performance Home Audio. Compared to the version presented at the IFA 2011, the Dune HD Pro is segmented into several modules like the Dune HD Smart. The main module embeds the motherboard equipped with the new chip Sigma Designs SMP8910 video processor and the famous VXP. Connectivity, ultra provided offers everything one can imagine a better namely two HDMI, XLR balanced outputs for analog and digital AES / EBU audio output RCA unbalanced analog 2.1 (stereo + subwoofer) S / PDIF coaxial and optical, USB and eSATA ports, IR input, etc..

Two additional modules will be offered. The first will offer a Blu-Ray 3D and a removable hard drive rack to warm. The second will also offer a Blu-Ray 3D, but along with four drive bays configurable as RAID 0, 1, or 5. The block will be connected in eSATA for Blu-ray and ethernet for hard drives. The network protocol will not be the SMB or NFS, but a proprietary protocol developed specifically for Dune HD.

The main module can stand alone even in the case of use in existing network with a NAS or external hard drives. Add-ons will be powered by the main module (no additional external transformer modules as the Dune HD Smart).
The Dune HD Pro is certified THX Media Director. The price is not yet final but should be up to the ambitions that drive ultra high end. The release is scheduled for this year without elaborating at this time. Everything will depend on SIGMA DESIGNS.

Toυλάχιστον βρήκαμε το πρώτο Hi End media player :p

πότε το βλέπουμε να βγαίνει. έχω ψηθεί άσχημα με την πάρτη του. γρήγορα??????

εν είναι να πάω να κάνω μια εξέταση να δω αν έχω 2 γιατί αν έχω 1 κλάψτα χαράλμπε.

βάλε κανένα μήνα να βγούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. δεν θέλω και κανένα 3μηνο να βρώ τον λήπτη????

μετά βάλε να βρώ νοσοκομείο να κάνω την αφαίρεση θα πιάσει καλοκαίρι.

δεν το βλέπετε πριν το καλοκαίρι ε????

α και τα έξοδα νοσηλείας ποιον βαρύνουν - το δότη ή το λήπτη.

To Θέμα είναι :

1) Να πωλείται μόνο του το media player .
2) Το Νetwork protocol που θα χρησιμοποιεί να μην είναι μόνο αυτό που θα είναι σχεδιασμένο από την Dune, αλλά να υποστηρίζει samba και nfs....γιατί αλλιώς .....μου θυμίζει τo στυλ του marketing της Xtreamer......Πάρε τον player αλλά για να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητές του πρέπει να πάρεις και τον server ......:D
3) Εάν ισχύουν τα παραπάνω.......τότε είναι the absolute media player....................

Οχι,δεν εχει βγει ακομα...αλλα σιγα να μη αφησουν την αγορα στους ισραηλινους (hdi-dune) να κανουν οτι θελουν...:flipout:

Re: Απάντηση: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

Ας ειναι καλα, η popcorn και οι κινεζοι.....

Μπα....θα βγάλουν και οι ίδιοι πιο φθηνό μοντέλο......Απλά εντυπωσιάζουν τώρα....στην CES

Οταν βγει player με Intel + Nvidia or Amd + Ati + Microsoft θα τελειωσουν ολα. Απορω πως κοιμουνται ορθιοι ακομα αυτοι???? Μηπως το καινουργιο XBOX θα τα εχει και θα τα κανει ολα????

xtreamer ultra, dlink boxee, asrock, asus eeebox, zotac, κλπ

Αυτός που θα βγάλει πρώτος τον 8910 με xbmc....θα δώσει το απόλυτο media player .

xtreamer ultra, dlink boxee, asrock, asus eeebox, zotac, κλπ

Αυτα δεν ειναι μηχανακια ειναι ταφοι. Ασε που θελουν και δουλεια για να γινουν player. Εδω μιλαμε για appliance να το ανοιγεις και να παιζει οχι να φας μια μερα να το στησεις και να μπουταρεις windows η linux. Παραδειγμα να πατας on και να βρισκεσαι κατευθειαν σε XBMC η κατι αντιστοιχο και να μη σε νοιαζει τι τρεχει απο κατω.

Status
Not open for further replies.