Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP) / Base 3D / Max 3D

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

Αυτα δεν ειναι μηχανακια ειναι ταφοι. Ασε που θελουν και δουλεια για να γινουν player. Εδω μιλαμε για appliance να το ανοιγεις και να παιζει οχι να φας μια μερα να το στησεις και να μπουταρεις windows η linux. Παραδειγμα να πατας on και να βρισκεσαι κατευθειαν σε XBMC η κατι αντιστοιχο και να μη σε νοιαζει τι τρεχει απο κατω.
πατας on και να βρισκεσαι κατευθειαν σε XBMC=openelec
το boxee το ανοίγεις και παίζει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

πατας on και να βρισκεσαι κατευθειαν σε XBMC=openelec
το boxee το ανοίγεις και παίζει

Μαλλον δεν καταλαβαινομαστε. Δεν θελω PC, θελω player να τα κανει ολα out of the box. Και εγω τωρα με αυτες τις συνταγες παιζω. Ολα ομως εχουν τα θεματα τους. Στεισε εκεινο, δεν παιζει το αλλο, HD ηχο δεν εχω, κανει σπασιματα, φταιει ο driver κα.

Re: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

Με 800Mz και 512 L2 cache ξεχνα το.

Στα 1200 Mhz τρέχει..(o 8910 ....για να μην βγαίνουμε από το θέμα.....)και είναι έτσι optimized....που δεν χρειάζεται L2 cashe για να αυξάνει την επίδοση..........:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

Μαλλον δεν καταλαβαινομαστε. Δεν θελω PC, θελω player να τα κανει ολα out of the box. Και εγω τωρα με αυτες τις συνταγες παιζω. Ολα ομως εχουν τα θεματα τους. Στεισε εκεινο, δεν παιζει το αλλο, HD ηχο δεν εχω, κανει σπασιματα, φταιει ο driver κα.
το boxee όπως είπα είναι media player

Re: Απάντηση: Re: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

εδώ τρέχει στον BCM2835 του Raspberry Pi
http://www.youtube.com/watch?v=PHlLnLqEBfg&feature=player_embedded

Κοιτα ποσο εκανε να μπει στο system info. Φαντασου τωρα να εχεις εξωφυλλα απο 1500 ταινιες και ενα skin οπως το AEON NOX. Εδω με core i5 και ειχα θεμα. Εσκασα και 200 ευρω για ssd για να δω φως. Και τον εχω στησει με mini image ubuntu.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

το boxee όπως είπα είναι media player

Αυτο φιλαρακι με συγχωρεις και χωρις παρεξηγηση για μενα προσωπικα ειναι για τα σκουπιδια. Τα standards που εχω βαλει ειναι πολυ πανω.

Κοιτα ποσο εκανε να μπει στο system info. Φαντασου τωρα να εχεις εξωφυλλα απο 1500 ταινιες και ενα skin οπως το AEON NOX. Εδω με core i5 και ειχα θεμα. Εσκασα και 200 ευρω για ssd για να δω φως. Και τον εχω στησει με mini image ubuntu.

Αρα......για να έρθουμε στο θέμα του νήματος .....:D ...8910+VXP + xbmc ( και κανένα server καλό για να έχει μαζεμένες εκεί τις 1500 ταινίες...γιατί εάν δεν υπάρχει NAS server ....και τις έχουμε σκόρπιες από εδώ κι από κει....ούτε ο i7 σώζει....)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

os-openelec
cpu-celeron g530
ram-2gb
hdd-2.5"
skin-cirrus extended v2
movies-300+
tv shows-3000 episodes
σε λιγότερο απο 20 sec μπορώ να ξεκινήσω την ταινία που θέλω

Αρα......για να έρθουμε στο θέμα του νήματος .....:D ...8910+VXP + xbmc ( και κανένα server καλό για να έχει μαζεμένες εκεί τις 1500 ταινίες...γιατί εάν δεν υπάρχει NAS server ....και τις έχουμε σκόρπιες από εδώ κι από κει....ούτε ο i7 σώζει....)

Και στα 1000ευρω το παιρνω χτες.....!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Pro (Sigma 8910+VXP)

Αυτο φιλαρακι με συγχωρεις και χωρις παρεξηγηση για μενα προσωπικα ειναι για τα σκουπιδια. Τα standards που εχω βαλει ειναι πολυ πανω.
sory αλλά ως πρώην κάτοχος του συγκεκριμένου μόνο για τα σκουπίδια δεν είναι
πολύ εκτός θέματος είμαστε

http://www.anandtech.com/show/5399/...inment-system-using-the-sigma-designs-smp8910

1900$ η βασική μονάδα...

Και το βασικότερο , cinavia θα μπει σε ολα τα sigma based blu ray.Τωρα αν θα ενεργοποιείται και σε media players χωρίς bd είναι αγνωστο.

Το ποστάρησα κι εγώ πιο πριν το link αλλά...δεν έγραψα για το Cinavia γιατί θέλω να πιστεύω ότι όλοι όσοι θα χρησιμοποιήσουν τον 8910 είναι ενημερωμένοι για τους περιορισμούς που θέτει το Cinavia.. το οποίο βρίσκεται μέσα στο SDK του chipset. Οπότε....ή η sigma θα δώσει 2 ταχυτήτων SDK's ή θα βγούν πολλές νέες εκδόσεις προγραμμάτων που κάνουν ripping και converting.....:D

Φημες εχουν το επομενο marvell τσιπακι να κανει θαυματα ...
Οτι δεν εχει cinavia ειναι φιλος μας.

Φημες εχουν το επομενο marvell τσιπακι να κανει θαυματα ...
Οτι δεν εχει cinavia ειναι φιλος μας.

Αυτό λές ? http://www.marvell.com/digital-entertainment/armada-1500/software-standards/

Το παρουσίασε στην CES ...αλλά ποιο θα το φορέσει......δεν ξέρουμε ακόμα...Το ίδιο ισχυρό με το 8910 και Qdeo μαζί ......:D

Αυτο λέω.
Αλλα αν ειναι τοσο μετριο δικτυακα οσο το oppo τοτε βραστα ...
Το oppo θέλει Κoppo..με ενα 15 USB απο το pc στο κoppo και Είσαι άρχοντας.
Ελπίζω στο επόμενο να το διορθώσουν, Αλλα αφου πουλάει μπορει και Όχι.

Status
Not open for further replies.