Dune HD TV-101 & HD TV-301

Απάντηση: Re: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Καλημερα.
Εγω πηρα το 101w.
Αλλα δυστυχως λιγο οτι δεν εχω χρονο εγω, λιγο οτι ειμαι καπως ασχετος λιγο οτι δεν ειναι plug n play το ιδιο το μηχανημα...εχω εκκρεμοτητες.

Του εβαλα το σκληρο δισκο με τα mkv μου και ολα καλα. Το ρυθμισα και για εικονα και ηχο και παιζει και πολυ ωραία.
Έκανε και firmware update και απεκτησα και youtube κλπ.

Όμως, οπου χρειαζεται γνωση και λιγος χρονος, δεν τα καταφερνω.
Δηλαδη:
internet radio. Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει configuration. Δεν ξερω ουτε τι ειναι αυτο, ουτε που το βρισκουν, ουτε τι το κανουν οταν το βρουν. Δηλαδη χρειαζομαι ενα τριωρακι τουλαχιστον ερευνας στο internet μηπως και το καταφερω.
Δικτυο. Δεν βλέπει το pc μου. Ξερω οτι δε φταιει το μηχανημα, οτι ειναι σιγουρα κατι απλο, αλλα για μενα που δεν ξερω τι πρεπει να κανω, απλα το μηχανηματακι δεν ειναι plug n play.
Για podcast κλπ εννοειται οτι ισχυουν τα ιδια.

Αν υπαρχουν απλες συμβουλες απο σας που ξερετε περισσοτερα, σάς ευχαριστω προκαταβολικα.

Χρηστο σε ευχαριστω πολυ,αλλα δεν ρωταω για τα smart b1/h1/prime3.Ρωταω συγκεκριμενα για το HD TV-301

Last edited:
Re: Απάντηση: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Χρηστο σε ευχαριστω πολυ,αλλα δεν ρωταω για τα smart b1/h1/prime3.Ρωταω συγκεκριμενα για το HD TV-301

Tα ιδια ισχυουν, ειναι υποτιθεται και ελαφρως πιο γρηγορος επεξεργαστης με "official" gigabit υποστηριξη.

Κοιτα τωρα τι γινεται.Σκεφτομουν να παω για το popcorn A-300,αλλα με αυτα που εγραψες πηγε ''στον καλαθο των αχρηστων'',ελεω προβληματικου-ισως- δυκτυου σε βαρια αρχεια.Λεω να περιμενω το Α-400 ή τα καινουργια της Dune αλλα εφοσον κανω την δουλεια μου με το 301 γιατι να μπαινω σ'αυτη την διαδικασια;
Υ.Γ.Ολο το δυκτυο μου ειναι 1000 με cat6 καλωδια και giga Router.

Καλημερα σε ολους.Χρηστο,σε ρωταω σε αυτο το νημα,αν παρω το 301 θα παιζει απροβληματιστα τα παντα μεσω δυκτυου ''Στα καλά ομως και σε δυσκολές σκηνές , δεν θα αποδώσει όπως πρέπει.Πχ terminator salvation, avatar κτλ.''.Το ερωτημα γινεται γιατι θελω να αγορασω ενα synology Nas.Περιμενω με ενδιαφερον την απαντηση σου.

Είσαι τυχερός. Με καλώδιο Cat 6 και Gigabit Lan (με switch D-Link Green) τέσταρα χθες το 301 με το Avatar. Σφαίρα και άψογη όλη η ταινία. Άψογη απόδοση επίσης σε remux έκδοση των Star Wars και Lord of the Rings.

Είσαι τυχερός. Με καλώδιο Cat 6 και Gigabit Lan (με switch D-Link Green) τέσταρα χθες το 301 με το Avatar. Σφαίρα και άψογη όλη η ταινία. Άψογη απόδοση επίσης σε remux έκδοση των Star Wars και Lord of the Rings.

Eτσι ακριβως ! :)

Αυτα παίζουν μενού bluray; Κατεβάζουν αυτόματα υπό τίτλους; Έχουν κάτι αντίστοιχο του NMJ; Τουλάχιστον να κατεβάζει αυτόματα ένα εξώφυλλο και synopsis..

Γεια σας.
Τελικα χρειαζομαι βοηθεια.
Που θα βρω να κατεβασω ενα inetradio configuration? Καταφερα να το κανω με το sample απο το site του Dune αλλα δεν βρισκω κανενα άλλο.
Επισης δεν εχω καταφερει να το κανω να δει τον υπολογιστη μου, δηλαδη να δικτυωθει.
Ταλαιπωριεμαι ρε παιδια...

Κατα τα λοιπά δεν εχω παραπονο. Εχει ωραια εικονα, ωραιο ηχο. Αλλα η ταλαιπωρια ειναι ταλαιπωρια.

Μια διευκρίνιση από τους συμφορουμίτες που έχουν το 301. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές 3d δεν παίζει.Όμως 3d sbs υποστηρίζει;και να ναι τι γίνεται με τους υπότιτλους;Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχει λόγος να μην παίζει sbs.
Παιζουν και υποτιτλοι με μια μετατροπή.Θα την βρεις στα προσφατα νήματα.

Στις ρυθμισεις εικονας τα output colorspace και default decoder colorspace τελικα σε ποια θεση ειναι πιο σωστο να τα βαλουμε?Στο auto,BT.601,BT.709? Να προσθεσω οτι το hdmi color depth σε μενα εχει κλειδωσει στα 12-bit αν βοηθαει αυτο σε κατι η αν ειναι και σωστο βεβαια η πρεπει να μπει στα 10-bit η 8-bit?

Εγω το βαζω στο 709 για τα blu ray/mkv

Ποια ρυθμιση απ τις δυο?output colorspace η την default decoder colorspace? Δηλαδη για να καταλαβω οταν προκειτε να δεις απλο avi και οχι mkv μπαινεις στο μενου και το ξανααλλαζεις?
Και για το 12 bit?δεν πρεπει να το υποστηριζει και η tv μας αυτο?

Last edited:
Και στα δυο το ιδιο βαζω.
Avi δεν βλεπω ποτε αλλα δεν χρειαζεται να το αλλαζεις.
Το αλλο το εχω στα 8bit για καλυτερη συμβατοτητα.

Και στα δυο το ιδιο βαζω.
Avi δεν βλεπω ποτε αλλα δεν χρειαζεται να το αλλαζεις.
Το αλλο το εχω στα 8bit για καλυτερη συμβατοτητα.

Οκ σ'ευχαριστω για τις απαντησεις:a0210:,αν γνωριζεις και καποιο site που να γραφει γενικα για τα dune player ρυθμισεις κ.λ.π οποτε σου ειναι ευκολο ποσταρε το