Dune Smart & Dune Max media players

Re: Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Τα δύο τελευταία αρχεία είναι από μια σειρά με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει η σειρά Smart 2 με το νέο Sigma chipset 8910 ........

Δυσκολο.Εκτος αν βγουν σε κανα εξαμηνο...
Και απο την στιγμη που το 8910 ειναι ναυαρχιδα με @@ :p χλωμο το βλέπω να το βαλουν και στα "φθηνα" smart.Εκτος αν του βγαλουν τον scaler και τον αφησουν μονο στο ΜΑΧ.
Επισης δυσκολο να αφησουν μονο την syabas να αλωνιζει με νεα media player 867x εχοντας αυτή μονο τα 101/301 που ειναι της φθηνης κατηγορίας και χωρις υποστηριξη full blu ray.
To θεμα ειναι να κυκλοφορησει γρηγορα το 8910 και ας τα λενε τα μηχανακια οπως θελουν!
Θα δειξει ...

dune hd pro

http://konstant.de/pressefach/dune-hd/dune-hd-pro-ces/

all_2012.jpg

αν κατάλαβα καλά το ένα είναι media player, το άλλο είναι bluray με δίσκο σε racκ και το τρίτο είναι media gateway server με touch screen 7 ιντσων και 4 δισκους hot swap σε rack. προφανώς κάποιος μπορεί να αγοράσει 1 γιατί το αναφέρει σαν modular αλλά προφανώς??? πρέπει να ξεκινήσει από το mplayer.

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Μήπως γνωρίζετε αν γίνεται να ΜΗΝ παίζει αυτόματα το επόμενο αρχείο και να σταματάει μόλις τελειώνει η ταινία;

Υ.Γ. Επειδή τις περισσότερες φορές με παίρνει ο ύπνος, κρίμα είναι να παίζει όλο το βράδυ...... :flipout:

Στα τελευταια fw επιλεγεται αυτοματα το μεσαια πληκτρο ΟΚ να κανει την ιδια δουλεια με το play που πατωντας το σου παιζει ολα τα αρχεια στο folder.
Καπου στα settings σου εχει επιλογη για το τι συμπεριφορα θες να εχει το ΟΚ πληκτρο.Θα το αλλαξεις και θα σου παιζει μονο αυτο που εχεις επιλεξει.

Ti σε πειραζει βρε να πατας το ΟΚ ?
Εμενα για παραδειγμα αυτο με βολευει πιο πολυ να παταω γιατι ειναι ακριβως στο κεντρο και το βρισκω ευκολα.
Με το play δεν νομιζω να μπορεις να το κανεις.Επειδη ομως δεν θυμαμαι για δες αν υπάρχει και για δαυτο καμμια επιλογη.

Παιδια γεια σας και απο εμενα. Μετα απο πολυ μελετη στο forum λεω να παρω και εγω το Β1 μιας και δεν εχω blu ray. Εχω 2 ερωτησεις. 1ον Μπορω να γραψω σε εξωτερικο σκληρο προγραμμα απο την TV? 2ον μπορω μεσω του μtorrent να κατεβαζω ταινιες απο τον player και να αποθηκευονται σε εξωτερικο σκληρο?

Last edited:

Στα τελευταια fw επιλεγεται αυτοματα το μεσαια πληκτρο ΟΚ να κανει την ιδια δουλεια με το play που πατωντας το σου παιζει ολα τα αρχεια στο folder.
Καπου στα settings σου εχει επιλογη για το τι συμπεριφορα θες να εχει το ΟΚ πληκτρο.Θα το αλλαξεις και θα σου παιζει μονο αυτο που εχεις επιλεξει.
ανάποδα το είπες. η επιλογή ειναι για την συμπεριφορά του play ,όχι του ΟΚ.

Παιδια γεια σας και απο εμενα. Μετα απο πολυ μελετη στο forum λεω να παρω και εγω το Β1 μιας και δεν εχω blu ray. Εχω 2 ερωτησεις. 1ον Μπορω να γραψω σε εξωτερικο σκληρο προγραμμα απο την TV? 2ον μπορω μεσω του μtorrent να κατεβαζω ταινιες απο τον player και να αποθηκευονται σε εξωτερικο σκληρο?

Καποιος που ξερει να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα?

Aν και δεν εχω χρησιμοποιησει τις λειτουργιες αυτες, μαλλον η απαντηση ειναι θετικη και στα 2.

1)Εχω το στικακι dvb-t και υπάρχει λειτουργία rec οποτε θεωρω οτι γινονται κανονικα εγγραφες σε ολα τα dune (ακομα και σε αυτα που δεν δεχονται εσ. δισκο)
2)Ολα τα dune εχουν torrent client.Δεν ξερω τι εννοεις με το μtorrent.Αλλος ειναι αυτος.Παλι για τον ιδιο λογο που εγραψα παραπανω, μπορεις να αποθηκευσεις σε εξωτερικο δισκο.Ο client του dune δεν θεωρειται ο καλυτερος/συμβατος σε οτι εχει να κανει τουλαχιστον με private trackers.