Dune Smart & Dune Max media players

Οχι hdmi να βαλεις για να σου περναει και τα νεα format ηχου πχ dts-hd true-hd με το οπικο δεν θα τα εχεις αυτα.
Αν φυσικα θελεις να εχεις τον ηχο στον AV

Στις ρυθμισεις του ηχου στο Dune να βαλεις Αυθεντικος (Beatstream)

Καλες θεασεις!

Ουπς,εχει δικιο ο Λευτερης,παρασυρθηκα απο το δικο μου Home cinema που διαθετει μονο οπτικη εξοδο κι αυτη χρησιμοποιω εγω....

Τις απολογιες μου φιλε Ianni.

Πρωτες εντυπώσεις

Ποιοτικη κατασκευή. Επεξα το AVATAR MKV file 20gb με παλαβό bitrate απο USB2 δισκο WD-2T χωρις κανενα προβλημα ουτε στο x16 .
Στην αρχη οταν μπουταρει η οθονη ειναι 4:3 Ειναι νορμαλ αυτο?
Εχει firmware 110606-1357 κατι τετοιο εαν θυμαμαι καλα και για το 2012 εμμφανισε 2 firmware στη λιστα αλλα δεν εβαλα κάποιο επειδη ηταν beta.
Εσεις με ποιο το δουλευεται?
Στσ setting εχει 1080p-60Hz 12bit Στην αρχη στο πρωτο σκιν ειχε κατι γκριζες καθετες γραμμες και νομιζα οτι ηταν προβληματικο το HDMI Μετα εβαλα ενα κατι με μπλε βουνα Εσας τα solid χρωματα στα skin τα εμφανιζει σαν κουρτίνες?
Ποιο ειναι το πληκρο edit?
Ενα λευκο στην μεση στην τελευταια σειρα πληκτων τι ειναι?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Εχει firmware 110606-1357 κατι τετοιο εαν θυμαμαι καλα και για το 2012 εμμφανισε 2 firmware στη λιστα αλλα δεν εβαλα κάποιο επειδη ηταν beta.
Ευχαριστώ

Βαλε το πιο τελευταιο κι ας ειναι beta.

Version "120202_1544_beta" (BETA version)

Στην αρχη στο πρωτο σκιν ειχε κατι γκριζες καθετες γραμμες και νομιζα οτι ηταν προβληματικο το HDMI Μετα εβαλα ενα κατι με μπλε βουνα Εσας τα solid χρωματα στα skin τα εμφανιζει σαν κουρτίνες?

Φυσιολογικο ειναι,σαν "βουρτσισμενο ατσαλι" δε μοιαζει ? Αυτο μαλλον εννοεις.....

Για χρηση σε μελλοντικες λειτουργιες....

Οχι,και πως αλλαζει ? μονο του ?

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Πρωτες εντυπώσεις

Ποιοτικη κατασκευή. Επεξα το AVATAR MKV file 20gb με παλαβό bitrate απο USB2 δισκο WD-2T χωρις κανενα προβλημα ουτε στο x16 .
Στσ setting εχει 1080p-60Hz 12bit Στην αρχη στο πρωτο σκιν ειχε κατι γκριζες καθετες γραμμες και νομιζα οτι ηταν προβληματικο το HDMI Μετα εβαλα ενα κατι με μπλε βουνα Εσας τα solid χρωματα στα skin τα εμφανιζει σαν κουρτίνες?
Ποιο ειναι το πληκρο edit?

Ευχαριστώ

Αυτα θα βαλεις αλλα θα βαλεις πρωτα το νεο firmware

Συνδεση video ψηφιακη hdmi
Επιλογη video 1080p 50hz
Λογος διαστασης 16:9
Auto Framerate 24/50/60Hz

Δεν μου λεει κατι το Avatar στα 20GB παιζω στο MAX ανετα την επιστροφη του βασιλια LOTR extended 69GB 1080/24p με ηχο dts-hd ma

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Οχι,και πως αλλαζει ? μονο του ?

Ναι οταν μπει στην κεντρικη οθονη φτιαχνει.

Ειχα ενα θεμα με τα Ελληνικά αλλα το εφτιαξα στα encodings Εχω το interface στα Αγγλικα Να τα αφήσω ολα στο UTF-8 εκτος τους υποτιτλους που τους εβαλα greek-1234...kati tetoio

Θα βαλω το νεο firmware Παιδες ποιο ειναι το πληκτρο "Edit"

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Ακυρο το βρήκα......

Και κατι πρέπει να γινει με το Edit button παιδια...

Παιδες ποιο ειναι το πληκτρο "Edit"

Αν εννοείς αυτό που είπα εγώ πιο πάνω αναφερόμουν στο edit button του forum το οποίο εξαφανίζεται μετά απο 5 λεπτά απο το εκάστοτε ποσταρισμα...
Δεν ανφερόμουν στο Dune... ;)

Η εταιρεία Sun A.E. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την DUNE HD, την πασίγνωστη εταιρεία κατασκευής των κορυφαίων media players, ως αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα.

Πλέον, η πλήρης σειρά προϊόντων της θα είναι άμεσα διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά δίνοντας μία άλλη διάσταση στο πως βλέπουμε την ψυχαγωγία στο σπίτι. Η πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της ψυχαγωγίας, αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία της Dune HD στην Ελληνική αγορά.

Δελτίο Τύπου

Λογω οτι δισκακια δεν βλεπω αλλα βλεπω μονο μεσα απο τον σκληρο δισκο και εκανα βλακεια που πηρα το MAX γιατι το optical drive μου ειναι αχρηστο και θα ηθελα εκτος απο 3D sbs να να μπορω να βλεπω και κανονικα 3D εστω και σε iso λεω να το στειλω και να παρω το Himedia 900B ποια ειναι η γνωμη σας;

Βρε λες ;;; :ears: Σαν νεο interface φαίνεται.....

580766_412430505434926_169066499771329_1623138_122824032_n.jpg

http://www.facebook.com/pages/HDI-Dune/169066499771329?sk=wall

Last edited:
μπορει να βγαλουν καποιο νεο fw με φρεσκο UI (προσωπικα δεν το εχω αναγκη , ειδικα αν τα κανουν μανταρα).
Ελπιζω να φτιαχνουν το θεμα με το dvb-t , και να μην βαλουν cinavia.

Δουλευει το Link αλλα δεν εχουν προσθεσει κατι εκτος και αν εχουν κανει διορθωσεις και ελεπιζω να μην εχωσαν κανα Cinavia μεσα.