ααα, γιατι για GTP εγινε λογος... οκ.
Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις format τον δίσκο σε NTFS κατευθείαν από το Duo σύμφωνα με το changelog για firmwares του μηχανήματος από την έκδοση "110923_1710", έχεις τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
* Various improvements for working with HDDs:
- Improved handling of GPT-formatted HDDs (so handling of 3TB+ HDDs is
more reliable now).
- Added a possibility to format huge HDDs (3TB+) on Dune. For HDDs
greater than 2TB, GPT partition table is created now. For smaller
HDDs, MBR partition table is used as before.
- Added built-in function of formatting into EXT3 file system.
- Added built-in function of formatting into NTFS file system.
- Improved support for formatting of "Advanced Format" HDDs (using 4KB
physical sector size). Partitions created by Dune are now always
aligned to the boundary of 1MB.
- When creating partitions, convenient labels are assigned to them now:
"data" for user data partitions, and "dune_system_storage" for system
storage partitions.
Γιατι δεν ειχα σκοπο να τον βαλω πανω σε υπολογιστη. Αν ηθελα να παρω η να βαλω κατι εβαζα εναν εξωτερικο usb δισκο και εκανα την δουλεια μου.
Παντως εχω διαβασει οτι για να δει πανω απο 2TB δισκο δηλαδη 3TB πρεπει το format να γινει μεσα στο Dune και οχι ntfs και καπου ειχα διαβασει οτι τα Linux partition ειναι καλυτερα σε θεμα αντοχης δισκου απο τα Windows partition.
Η γνωμη μου να τους κανεις μεσα στο μηχανημα και ext3
Τον δισκο μου τον ειχα πριν παρω το MAX και ηταν NTFS αλλα περασα τα πραγματα σε αλλους δισκους για να μην τα χασω και μετα τον εκανα format μεσα στο MAX υστερα εβαζα εναν εναν δισκο με κουτακι στην θυρα usb του Dune και ετσι σιγα σιγα περασα παλι τα πραγματα μου μεσα στον 2TB
Μήπως κανά καλό παιδί έχει βρει λύση στο αν και πως μπάινει password στο dune;
Το είχα ψάξει παλιότερα αλλά δεν είχα βρει λύση. Μήπως βγήκε κανα add-on προγραμματάκι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.