Dune Smart & Dune Max media players

Κανενας πανικος.

Απλως ενα φρεσκαρισμα στο interface θα ηταν ευπροσδεκτο.

Τώρα που ανοίγει ο καιρός..
http://youtu.be/KD3ZVVEnSlo

Καθε πέρυσι και καλύτερα και στα mp..
Bd menu γιοκ.
Απειρα προβλήματα ακόμα και σε 2D
3D χειρότερα δεν γίνεται..
Οσο για το interface πιο κιτς αισθητικη με βουνά, ποτάμια, Βοσκους και βοσκοπουλες..δεν γίνεται.. Η μάλλον γίνεται αλλα μονο επιτηδευμενα..

Last edited:
Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Το νεο firmware ειναι εντελώς μάπα
Applications???? what is this ??? Δεν ανοιγει καμία
Αντίο BD menu
Μην το βάλετε

Από χθες είμαι ευτυχής κάτοχος του Dune Smart HD1 :BDGBGDB55:.... ήδη ηρέμησε το κεφάλι μου και γουστάρω που δεν θα ξαναασχοληθώ με players στο PC, με φίλτρα .... με διαβόλια και τριβόλια:violent-smiley-030:

Ευχαριστώ τον Νεκταρ που μου άνοιξε τα μάτια:2thumb22sup:

Από χθες είμαι ευτυχής κάτοχος του Dune Smart HD1 :BDGBGDB55:.... ήδη ηρέμησε το κεφάλι μου και γουστάρω που δεν θα ξαναασχοληθώ με players στο PC, με φίλτρα .... με διαβόλια και τριβόλια:violent-smiley-030:

Καλορίζικο!
Σε 2d ειναι οντως τα κορυφαία μηχανάκια.Το λέμε και το γράφουμε εδώ και καιρό.
Απλα μην βάλεις το τελευταιο beta fw και θα εισαι εντάξει!

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Έχεις μπεί με τις πάντες βλέπω... Έμπλεξες με κακές παρέες... -bye-

Καλορίζικο και καλές θεάσεις...

Re: Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Καλορίζικο!
Σε 2d ειναι οντως τα κορυφαία μηχανάκια.Το λέμε και το γράφουμε εδώ και καιρό.
Απλα μην βάλεις το τελευταιο beta fw και θα εισαι εντάξει!

Σε ευχαριστό ... το έμαθα για το firmware και δεν το πειράζω.

Έχεις μπεί με τις πάντες βλέπω... Έμπλεξες με κακές παρέες... -bye-

Καλορίζικο και καλές θεάσεις...

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Thanks Μπαμπίνο μου.

Άστα να πάνε ... της γυναίκας της τα φέρνω ένα ένα και λαου λαου για να μην μου τα περάσει καπέλο:jester:
Έχω σχέδιο δράσης ... πριν από κάθε αγορά, κάθομαι τρεις τέσσερις μέρες μπροστά από τα μηχανήματα τα ψαχουλευω και κατεβάζω καντήλια "άντε με την μ....κια" και τα σχετικά.
Μετά της το ξεφουρνάω και της λέω ότι ηρέμησε το κεφάλι μου τώρα:jester:

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Μεγειες κι απο δω.
Ειδες τι παθαινεις οταν μεγαλωνεις? Βαριεσαι τις ρυθμισεις και πας στα ετοιμακια...-bye-

Ο Νεκταρ, ηταν σιγουρος οτι θα σου ανοιγε τα ματια, αφου ηθελε σωνει και καλα το med :flipout:

Μεγειες κι απο δω.
Thanks Chris.

Ειδες τι παθαινεις οταν μεγαλωνεις? Βαριεσαι τις ρυθμισεις και πας στα ετοιμακια...-bye-
Δεν αντέχουν τα νευρα μου ποια :flipout:

Ο Νεκταρ, ηταν σιγουρος οτι θα σου ανοιγε τα ματια, αφου ηθελε σωνει και καλα το med :flipout:

Είσαι παλιοχαρακτήρας:BDGBGDB55:

Λυπαμαι που θα το αποκαλύψω αλλα νομίζω οτι το ποιόν του εν λόγω μέλους πρέπει να αποκαλυφθεί:

Ο Nektar, που λετε, μου χε στειλει pm να σβησω ολα τα post για το Base 3D γιατι προσπαθούσε να το πουλήσει στον Αλέξη.

Φιλικά

Αρτέμης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Λυπαμαι που θα το αποκαλύψω αλλα νομίζω οτι το ποιόν του εν λόγω μέλους πρέπει να αποκαλυφθεί:

Ο Nektar, που λετε, μου χε στειλει pm να σβησω ολα τα post για το Base 3D γιατι προσπαθούσε να το πουλήσει στον Αλέξη.

Φιλικά

Αρτέμης

no comment :p

Μηπως με το νεο firm παιζει μεν bd menu αλλα εχουμε πλεον θεμα sb (οπως στα Base 3D) ;

Εχει βάλει κανένας με επιτυχία κάποιο ¨ωραίο¨ πρόγραμμα για movie collection management?

Εβαλα το yadis αλλά δεν μπορώ ότι ενθουσιάστηκα από το αποτέλεσμα.
Τώρα πειραματίζομαι με το My movies for Dune. Πολύ ποιο όμορφο από το yadis
αλλά απέχει πολύ από αυτό που είχα συνηθίσει στο HTPC.

Εχει βάλει κανένας με επιτυχία κάποιο ¨ωραίο¨ πρόγραμμα για movie collection management?

Εβαλα το yadis αλλά δεν μπορώ ότι ενθουσιάστηκα από το αποτέλεσμα.
Τώρα πειραματίζομαι με το My movies for Dune. Πολύ ποιο όμορφο από το yadis
αλλά απέχει πολύ από αυτό που είχα συνηθίσει στο HTPC.
Το σκεφτόμουν τις προάλλες.

Τι διαφορα εχει το mymovies στο Dune;

Η εμφάνιση του είναι πιο λιτή, αλλά αυτό ίσως να διορθώνεται με νέα templates και με ψάξιμο.
Το καλό της υπόθεση (σε σχέση με το yadis) είναι ότι είναι πολύ εύκολο στο αρχικό σετάρισμα και κάποιος που ήδη έχει το My movies management collection το στήνει αμέσως χωρίς extra πράγματα.

Το μειονέκτημα σε σχέση με το yadis είναι ότι για να έχεις backdrops θα πρέπει να έχει μαζέψει τουλάχιστον 250 contribution points αλλιώς δεν έχεις τίποτα (στο yadis έχεις από την αρχή).
Τώρα έχω μπει στην διαδικασία να μαζέψω πόντους και να βάλω άλλα templates.