Δυστυχώς, ενώ τον δοκίμασα (τα 3Τ) με περίπου 50 ταινίες και έπαιζε κανονικά, όταν τον γέμισα περίπου στα 2,5 Τ τον δείχνει κενό.
Ενώ φαίνεται στις ιδιότητες ότι είναι κατά 82% γεμάτος.
κυκλοφορησε νεα beta εκδοση.......την περασα αλλα δεν ειδα και καμια διαφορα.....μονο οτι ''χανει'' καμια φορα το δικτυο κα δεν βλεπει το server που εχω τις ταινιες και με 1-2 επαννεκινησεις του dune ισιωνει....
Ποιο ειναι το τελευταίο firmware που υποστηρίζει bluray menu;
Δυςτυχως έκανα update και χάθηκε αυτή η λειτουργία. Ευτυχώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε παλιότερα firmware αλλα το τελευταίο που μου βγάζει απο το μενού μεςα απο το gui του dune δεν υποστηρίζει μενού στα bluray. Πρεπει να κατεβασω το firmware απο το ιντερνετ και να κανω update manually απο usb stick.
Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Έχω το Dune max και εδώ και κάποιο διάστημα έχω σοβαρά προβλήματα με τους δίσκους.
Δεν μπορώ να δω λίστα περιεχομένων (μου εμφανίζει φακέλους).
Επισυνάπτω 2 φωτογραφίες.
Έχετε κάποια ιδέα τι συμβαίνει;
Το κάνει σε δίσκους που δεν είχε πρόβλημα, ακόμα και στον εσωτερικό.
Ταυτόχρονα υπάρχει δυσλειτουργία στο Yadis.
***Υπάρχει τρόπος για ένα γενικό reset στο μηχάνημα;
Και σε κάποιους εξωτερικούς.
Πέρασα ξανά το τελευταίο firmware.
Να τα σβήσω όλα τα fw και να ξαναβάλω από την αρχή; Γίνεται με κάποιον τρόπο;
Ή θα έπρεπε να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο;
Δεν με ενδιαφέρουν yadis και zappiti διότι δεν μπορούν να διαβάσουν φακέλους αρχείων από torrent groups. (εκτός κι αν αυτό άλλαξε και δεν το ξέρω)
Δεν θέλω να αλλάξω τις ονομασίες αφού οι φάκελοι εξακολουθούν να seedαρονται και επιπλέον δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να αλλάζω ονόματα.
Το kodi κάνει σούπερ δουλειά αλλά για Dune δεν παίζει.
Δοκίμασα και plex μαζί με emplexer2 αλλά θα πρέπει να κάνω update σε νεότερο firm το Dune.
Το νέο firm ομως θα μου βάλει ένα σωρό apps ρωσικών άχρηστων υπηρεσιών....
Αυτά απεγκαθιστούνται?
Τι έχετε να προτείνετε?
Ποιο δουλεύετε εσείς αν έχετε κάποιο.