(στο Έναρξη - εκτέλεση)convert /FS:NTFS F:
... έχει μεταφερει κανεις μία HD_MKV ταινιουλα (8-9 GB) ασύρματα απο το PC του στο TVX χωρίς να παέι για ψάρεμα να μαγειρέψει και στο τέλος να πλύνει και το ταψί... μεχρί που να τελειώσει η διαδικασία?
τί ταχύτητες μετάδοσης υποστηρίζεις? μου φαίνεται αρκετός ο χρόνος που δίνεις για ένα τέτοιο μέγεθος αρχείου....που να δεις και την τεχνολογία που ακολουθεί μέσω ασύρματης HD υποστήριξης!!!
κι όμως εμένα χάνεται, πρέπει κάθε φορά που ανοίγω το μηχάνημα να επιλέγω το arialg.ttf αλλιώς φορτώνει το δικό του.
Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι άλλο που μου έχει ξεφύγει;
Υ.Γ. Οχι ότι είναι μεγάλη δουλειά τώρα, αλλά μου κάνει εντύπωση.
Μα αφού το δυκτιακό interface της συσκευής είναι δηλωμένο από κατασκευαστή ξεκάθαρα στα 100MB. Τί νόημα θα έχει, για την απόδοση αναπαραγωγής ή έστω τις όποιες δικτυακές αντιγραφές της συσκευής, να κουμπώσει πάνω σε 1GB δίκτυο; Έτσι κι αλλιώς στα 100MB θα κάνει παιχνίδι. Μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει η δυνατότητα της ίδιας.Εχει δοκιμασει κανεις συνδεση σε 1gb router ?
Για να δουμε κατ' αρχας αν εχει διαφορα στην μεταφορα των αρχειων
και αν δουλευει με καλωδιο cat5 που εχουν οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Μα αυτό λέω! Σιγά μην ήταν καλύτερες!Εχω το 6500 σε δίκτυο 1GB με καλώδιο cat6 και δικτυακό εξοπλισμό GB, και οι ταχύτητες ftp από/προς tvix είναι πρακτικά οι ίδιες με δίκτυο 100ΜΒ.
Ας έβαζαν WiFi, ξέρω 'γω;!:ernaehrung004:Και στο επόμενο μοντέλο τι θα έβαζαν;![]()
Οντως ετσι ειναι ... και στο επομενο πχ "7500Α" τι θα ειχαν να βαλουν ?
Εδώ έρχεσαι στα "νερά" μου τώρα...η ερώτηση που είχα κάνει πριν κάποια posts ήταν αν υπάρχει καλύτερη απόδοση στο νέο μοντέλο -7000Α με σύνδεση WiFi (wireless) σε ethernet router...
Κάποιος κατέχει πρακτικά το θέμα?
Γιάννης
ΥΓ: Πέραν του ζητήματος με το RFX engine....
Εδώ έρχεσαι στα "νερά" μου τώρα...η ερώτηση που είχα κάνει πριν κάποια posts ήταν αν υπάρχει καλύτερη απόδοση στο νέο μοντέλο -7000Α με σύνδεση WiFi (wireless) σε ethernet router...
Κάποιος κατέχει πρακτικά το θέμα?
Γιάννης
ΥΓ: Πέραν του ζητήματος με το RFX engine....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.