DVICO TViX HD M-6500A

το δεξιό κομάτι της εικόνας (με τα icons) είναι αυτό που βλέπεις στην TV!!!! μέσω του 6500 και αν κάνεις και κλίκ μέσα βλέπεις και πληροφορίες για την ταινία

Last edited:
Λοιπόν, το έκανα και όντως δείχνει σε εικονίδια. Ομως όταν πατάω μέσα σε μια εικόνα με πηγαίνει στην επόμενη σελίδα με τις πληροφορίες για 1-2 δευτερόλεπτα και ξεκινάει αυτόματα η ταινία. Πως γίνεται να μένει στην οθόνη με τις πληροφορίες;

Απλά νομίζω ότι έχεις ευαίσθητο remote control .. ένα κλικ και ανοιγει ο φάκελος (icon) και είσαι μέσα στον φάκελο με τα αρχεία σου και σαν background έχεις display το info και το Cover της ταινίας...
Μέσα εδώ μπορείς και να μετακινηθείς (πάνω κάτω) άν έχεις πολλά αρχεία (πχ φάκελος από TV Series

εσύ μάλλον πατάς πολύ το κουμπί και ανοίγει ο φάκελος icon και μετά αμέσως επιλέγει και το αρχείο της ταινίας

για λίστα - εικονίδια από το κουμπί function
για να μπεις στο avatar πατάς μία φορά :a0210: το ΟΚ/play/pause

Όσες φορές κι αν προσπαθώ πάντα ξεκινάει η ταινία αμέσως χωρίς να περιμένει στην οθόνη με τις πληροφορίες. Επειδή δεν πιστεύω ότι έχω ευαίσθητο τηλεκοντρόλ, ούτε ότι απέκτησα ξαφνικά πάρκινσον :flipout: την ψιλιάστηκα την δουλειά και βρήκα τι φταίει:

Πρέπει στο menu να βάλετε την επιλογή του Smart navigation στο NORMAL και OXI στο smart που είναι το default!

Σας παραθέτω και μια φωτό από την τηλεόραση να δείτε πως φαίνεται: :firstprize::SFGSFGSF::grinning-smiley-043:worshippy::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

attachment.php

Attachments

• IMG_0035.JPG
    IMG_0035.JPG
    83.8 KB · Views: 135
Δεν πολυκατάλαβα...
Αυτό δουλεύει όταν το Dvico είναι συνδεδεμένο στο PC ή και ανεξάρτητα. Αν πχ έχω το Dvico συνδεδεμένο στην τηλεόραση μόνο τί γίνεται;

Δεν πολυκατάλαβα...
Αυτό δουλεύει όταν το Dvico είναι συνδεδεμένο στο PC ή και ανεξάρτητα. Αν πχ έχω το Dvico συνδεδεμένο στην τηλεόραση μόνο τί γίνεται;

Αυτό το πράγμα πάει και "κολλάει" στον σκληρό. Αυτός μπορεί να είναι είτε ο εσωτερικός του dvico, είτε εξωτερικά mybook, είτε ο σκληρός του pc που τον βλέπει μέσω δικτύου. Με άλλα λόγια, "φτιάχνεις" τον σκληρό.

Καμία σχέση με το λειτουργικό του tvix. Δεν πειράζεις το λειτουργικό του tvix.

Εννοείται ότι όλα αυτά προϋποθέτουν ότι δεν σβήνεις-γράφεις συνέχεια τους σκληρούς γιατί θα χάνονται και οι πληροφορίες.

Αν υποτίθεται ότι θέλουμε να φτιάξουμε τις ταινίες στον εσωτερικό σκληρό του tvix:

Πρώτα συνδέεις το tvix με Usb στο PC .
Τρέχεις το πρόγραμμα.
Διαλέγεις το folder του σκληρού του Tvix.
Κατεβάζεις τις πληροφορίες για τις ταινίες (εννοείται ότι το PC είναι στο ιντερνετ)
Ξεσυνδέεις το Tvix και είσαι έτοιμος.
Πιό απλά δεν μπορώ να το πω -bye-

Εχει φτιάξει ο τύπος μια λίστα με servers από τους οποίους τραβάει info. Αν τους τσεκάρεις όλους τους servers αργεί πολύ. Κάνει και 2-3 λεπτά να τραβήξει info για κάθε ταινία!!
Ασε τα default τσεκαρίσματα.
Διάβασε και το pdf εδώ που τα γράφει αναλυτικότατα:
http://www.tvixie.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=7

Άντε πάλι απ' την αρχή, δεν πρόλαβα να τελειώσω με το Movie Collector
icon9.gif

Καλα καμία σχέση. Αυτό που μιλάμε είναι ένα απλοϊκό view για τις ταινίες για να μην τις βλέπεις σαν μια ξερή λίστα. Ούτε search περίεργα μπορείς να κάνεις, ούτε σορταρίσματα.

Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

30'' το πολύ κάνει για κάθε ταινία ... διάλεξε να παίρνεις info και covers μόνο από 2-3 servers στο τέλος κάθε λίστας

Εχει φτιάξει ο τύπος μια λίστα με servers από τους οποίους τραβάει info. Αν τους τσεκάρεις όλους τους servers αργεί πολύ. Κάνει και 2-3 λεπτά να τραβήξει info για κάθε ταινία!!
Ασε τα default τσεκαρίσματα.
Διάβασε και το pdf εδώ που τα γράφει αναλυτικότατα:
http://www.tvixie.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=7

Απάντηση: Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

30'' το πολύ κάνει για κάθε ταινία ... διάλεξε να παίρνεις info και covers μόνο από 2-3 servers στο τέλος κάθε λίστας

Αφού περίμενα μια ώρα, στο τέλος το κατάλαβα. :grinning-smiley-043 (στην αρχή τα είχα τσεκάρει όλα).
Μπορείς να μας πεις εσύ ποιούς servers έχεις κλικάρει;

Οταν ξανανοίγεις το πρόγραμμα μένουν οι ρυθμίσεις ή άντε πάλι τσεκάρεις και ξετσεκάρεις από την αρχή;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

δες την εικόνα ... αυτός ο συνδυασμός είναι γρήγορος αλλά και με καλά αποτελέσματα
οι ρυθμίσεις παραμένουν...

Αφού περίμενα μια ώρα, στο τέλος το κατάλαβα. :grinning-smiley-043 (στην αρχή τα είχα τσεκάρει όλα).
Μπορείς να μας πεις εσύ ποιούς servers έχεις κλικάρει;

Οταν ξανανοίγεις το πρόγραμμα μένουν οι ρυθμίσεις ή άντε πάλι τσεκάρεις και ξετσεκάρεις από την αρχή;

Attachments

• mov1.jpg
    mov1.jpg
    17.8 KB · Views: 49
Το έβαλα χθές... Μιά χαρά δουλεύει.
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι οτι δεν γράφει τον τίτλο της ταινίας, απλά τον διαβάζεις στο εξώφυλλο.
Αν δεν βρεί εξ'ωφυλο - μου έτυχε σε 4-5 ταινίες - τότε απλά σου δείχνει ένα κίτρινο folder χωρίς όνομα. Για να δείς ποιά ταινία είναι θα πρέπει να πατήσεις πάνω του.

μπορείς και μόνος σου να βάλεις cover ... κανε ένα search στο ΝΕΤ με ένα screen grabber πάρε όποια εικόνα θέλεις και κανε την save στο φάκελο της ταινίας σαν folder.jpg

Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

μπορείς και μόνος σου να βάλεις cover ... κανε ένα search στο ΝΕΤ με ένα screen grabber πάρε όποια εικόνα θέλεις και κανε την save στο φάκελο της ταινίας σαν folder.jpg

Καλό αυτό... Ευχαριστώ iasonx...
icon14.gif

Ούτως ή άλλως με το Movie Collector έχω άπειρα εξώφυλλα στο HTPC, και μάλιστα σε πολύ καλύτερη ανάλυση α' αυτή που "τραβάει" το πρόγραμμα.
Μπορώ να τα φτιάξω εύκολα,