DVICO TViX HD M-6500A

Ακριβώς αυτό που ρωτάς έκανα και μάλιστα με mybook 500GB με USB σύνδεση και έπαιξε κανονικότατα.

Κανένα πρόβλημα, άλλα πρόσεξε το δίκτυο να μην είναι απασχολημένο με τίποτα torrents που να κατεβάζεις κλπ...

Θα χεις όμως το PC ανοικτό μόνο και μόνο για να τραβάς την ταινία από τον mybook; δεν σκέφτεσαι το ρεύμα;

Υ.Γ. υπόψιν βγήκαν προσφάτως και passport στα 500GB (ούτε κουτιά μεγάλα, ούτε ρεύματα... ).

Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

Ενας άλλος τρόπος για να ξεκλειδώσει είναι να περάσετε ένα custom firmware 1.2.52-3 το οποίο βασίζεται στην official 1.2.52 έκδοση
http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18309

Κατεβάζετε το firmware από εδώ:

http://www.binary-art.net/

Υ.Γ. Για να λέει ο Hi-Jack που είναι ο administrator του mpcclub "Halleluia..." μάλλον δουλεύει....
Το δοκίμασα και το συγκεκριμενο firmware ελυσε τελικά το προβλημα.
Πολύ καλή δουλεια!

Εχει κανείς δοκιμάσει τα FW που εκδίδει ο BadEIP?? φαίνονται αρκετά πλούσια σε σχέση με αυτά του original....

Αγαπητέ κ. Οικονόμου, μου γράψατε:

Θα χεις όμως το PC ανοικτό μόνο και μόνο για να τραβάς την ταινία από τον mybook; δεν σκέφτεσαι το ρεύμα;
Νόμιζα οτι θα μπορουσε να παίζει τις ταινίες απευθεία απο το mybook. (Nα μην χρειαζεται το pc ανοικτό).

Υ.Γ. υπόψιν βγήκαν προσφάτως και passport στα 500GB (ούτε κουτιά μεγάλα, ούτε ρεύματα... ).
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου το κάνετε πιο λιανά!!!:grinning-smiley-043

Ευχαριστώ πολύ.

Θέλει να πει οτι ειναι προτιμοτερο να βαλεις το My book απευθειας πανω στο tvix αντι να τον εχεις στο pc και τραβας απο εκει μεσω δυκτιου.
Για τους "passport" ο λογος γινεται για το μικρο τους μεγεθος σε σχεση με τους My book.

Εχει κανείς δοκιμάσει τα FW που εκδίδει ο BadEIP?? φαίνονται αρκετά πλούσια σε σχέση με αυτά του original....
Εχω δοκιμασει το 1.2.52-3 αυτο που αντιμετωπιζει το προβλημα με τη γλωσσα στα κορεατικα μοντελα. Αυτο που υποσχεται το κανει, οσον αφορα τη γλωσσα. Απλα αντιμετωπιζω προβλημα με το δυκτιο πλεον.Δεν μπορω να δω το σκληρο του Tvix οπως πριν απο το pc.
Μπορω να δω μεσω δυκτιου, δεν μπορω να παρω και να στειλω αρχεια προς αυτο. Και προσπαθω να βρω πως θα λυθει...

Θέλει να πει οτι ειναι προτιμοτερο να βαλεις το My book απευθειας πανω στο tvix αντι να τον εχεις στο pc και τραβας απο εκει μεσω δυκτιου.
Για τους "passport" ο λογος γινεται για το μικρο τους μεγεθος σε σχεση με τους My book.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.:grinning-smiley-043

Λοιπόν προς ενημέρωση…
Μετά από πολλές ώρες ενασχόλησης με τα τροποποιημένα firmware, με κυρίαρχο στόχο το ξεκλείδωμα της γλώσσας στα κορεάτικα μοντέλα κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
1) Ο καλύτερος και πιο ασφαλής τρόπος ξεκλειδώματος είναι αυτός του αυστραλού που περιγράφεται στο post 516
2) Τα τροποποιημένα firmware έχουν πολλά bugs με κυρίαρχο αυτό της λειτουργίας samba (δεν μπορεί κάποιος να μεταφέρει από και προς το pc αρχεία του Tvix), με αποτέλεσμα αν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει τα πειράματα του δημιουργού τους, να σπάσουν τα νεύρα του!!

ναι αλλά στην πράξη ούτως ή άλλως ποιός κάθεται να μεταφέρει με ftp αρχεία πολλών GB με τόσο χαμηλές ταχύτητες;

Το καρφώνεις με usb και τελειώνεις.

Δοκίμασες στο δικό σου τον τρόπο του αυστραλού;

Παρέλαβα και εγώ το δικό μου πριν μερικές μέρες μαζί με 1ΤΒ δίσκο και σιγά σιγά το έχω στήσει.
Έβαλα το τελευταίο firmware, το ένταξα στο δίκτιο μου στο σπίτι και μετέφερα αρκετά αρχεία από το PC στο ΤVX.

Θα βάλω και τα Ελληνικά fonts και είμαι κομπλέ!

Το HD υλικό που θα βλέπω μόνο μου λείπει τώρα!!! Ματρόσκες σας έρχομαι! :violent-smiley-030:

έχει εγκαταστήσει κανείς με το 1.3.52? το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αν έχει παρατηρήσει καλύτερη ταχύτητα στο δίκτυο

Τώρα που το αναφέρεις, βλέποντας τις βελτιώσεις που προσφέρει το 1.3.52 παρατήρησα αυτό

8. External UTF8 subtitle is supported.

Αυτό σημαίνει ότι αν τα srt είναι σωσμένα σε UTF-8 τότε τα ελληνικά θα φαίνονται κανονικά.

Το σώσιμο γίνεται ανοίγοντας το με το notepad --> file --> save as --> encoding : UTF-8

Άσχετα με το trick των TTF fonts ίσως είναι μια λύση και αυτό. Το έχει βάλει κανείς αυτό το firmware να το δοκιμάσει;

έχει βγει και 1.3.55 beta

Tην έβαλά χθές... Κυρίως ήθελα να δώ τι γίνεται με τα Blu Ray.
Μία από τα ίδια... Παίζει κάποια αλλά όχι όλα...
icon9.gif

με τα ελληνικά σε επίπεδο UTF-8???? δοκίμασε κανείς;

κανένα εναλλακτικό λινκ για το 1.3.55 υπάρχει? γιατί από dvico δεν....

Last edited:
Εγω να ρωτησω ...

τι γινεται με το θεμα των ταινιων mkv στον τομεα Συνχρονισμος ηχου με την Εικονα ;

εβαλα το αρχειο ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ των 17 Γιγα 1080ρ να παιζει στο πισι το παλιο μου και ο ηχος ηταν 4 βηματα πιο μπροστα απο την εικονα !

αν αγορασω μια τετοια συσκευη θα παιζει τις ταινιες με ΑΡΙΣΤΟ συνχρονισμο η θα αρχισει τα κοληματα σε μεγαλα αρχεια ;

ειμαι μεταξυ HTPC η ενος τετοιου πλευερ και με ενδιαφερει ενα απο τα δυο να παιζει τις ταινιες συνχρονισμενα στον ηχο με την εικονα !

αλλιως πανε τζαμπα οσα κατεβαζουμε.....