Δύο μέτρα και δυό σταθμά και η διαχείριση

Status
Not open for further replies.

GeonX

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
2,756
Δύο μέτρα και δυό σταθμά και η διαχείριση

Αγαπητοί φίλοι δεν ξέρω αν φταίει η ζέστη ή η έντονη ανάγκη γιά διακοπές από όλους μας, αλλά σε στιγμές και χρόνο ανύποπτο εμφανίζονται "κρίσεις".

Η χρήση των εισαγωγικών δεν είναι τυχαία.
Ορισμένοι μάλιστα εκτός του ότι σαφώς επιθυμούν την αφαίρεση των εισαγωγικών προχωρού παραπέρα στην χρήση κεφαλαίων και bold...

Όπως λοιπόν έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν αλλά και όπως πιθανόν πολλοί από σας έτυχε να συζητήσετε στο πάρτυ του avclub με μέλη της διαχείρισης η πρόθεσή μας δεν είναι οι διαγραφές, οι φιμώσεις ή οι τσαμπουκάδες.
Τα μέλη της διαχείρισης είναι μέλη όπως εσεις που έχουν επιφορτιστεί με το άχαρο έργο να βάζουν μιά ταξη ανάμεσα σε φίλους.
Δεν πληρώνονται γιά το σκοπό αυτό, ξοδεύουν χρόνο από την εργασία τους και το κάνουν (και επεμβαίνουν όταν μπορούν). Πολλές φορές αυτό το "όταν" μπορεί να είναι και κατόπιν εορτής και όταν ένα θέμα ήδη έχει παρει διαστάσεις.

Στα πλαίσια όλων των παραπάνω η ΔΓ θέλει να κάνει σαφές ότι
την στεναχωρεί ιδιαίτερα και γιά το λόγο αυτό δεν θέλει να ξαναακούσει υπαινιγμούς σχετικά με δυό μέτρα και δυό σταθμά. Μπορεί κάποιος κάποτε να αδικήθηκε ή κάποιος να αδικηθεί επειδή επέδειξε συμπεριφορά, γιά την οποία άλλος παλιότερα δεν "τιμωρήθηκε" Λοιπόν δεδικασμένα δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρχουν. Προσπαθούμε όσο γίνεται να είμαστε δίκαιοι προς όλους.

Σεβαστείτε τους διαχειριστές, όταν σας κάνουν μιά παρατήρηση και πολύ περισσότερο σεβαστείτε το χώρο αυτό, στον οποίο φιλοξενείστε και έχετε αποδεχτεί τους όρους λειτουργίας.

Τα παραπάνω γράφονται ως επωδός στα θέματα "αποχώρησης Κωτσή από Ήχο" και "to whom it may concern"
όπου γράφτηκαν ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ σχόλια γιά την ΓΔ και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες έπρεπε να διαγραφούν. Γιά άλλη μιά φορά, ίσως τελευταία, ας μείνουν.
Η ΓΔ θεωρεί τον τρόπο με τον οποίο επενέβη ο SM Δημοσθένης ενδεδειγμένο και σωστό και γιά το λόγο αυτό και τον καλύπτει πλήρως.
Τέλος το γνωστό πρόβλημα της συζήτησης "εκτός θέματος"...
Είναι γεγονός ότι στο avclub υπάρχει μιά χαλαρότητα στο θέμα αυτό, που δεν συναντάται σε άλλα fora. Είναι κάτι σαν παράδοση που μας κληροδοτήθηκε από την εποχή του avforum. Προσφέρει ζωντάνια στις συζητήσεις, είναι χούι που έγινε συνήθεια. Φυσικά υπάρχουν και όρια. Ασαφή σίγουρα. Δεχθείτε ότι ο κριτής γιά το που θα μπούν αυτά τα όρια θα είναι η ΓΔ. Και παρακαλώ όταν σας γίνει παρατήρηση επ αυτού συμμορφωθείτε. Θα βγούμε όλοι κερδισμένοι και ιδιαίτερα το avclub.

Καλή σας μέρα και καλό καλοκαίρι.

Εδώ και καιρό δεν ασχολούμαι με πολλά από όσα λένε / πράττουν οι διαχειριστές μια και δεν έχει σημασία… όπως έγραψα και πρόσφατα ο καθένας μας δικαιούται να έχει τη προσωπική του θέση σε κάποια πράγματα και το μόνο μεμπτό είναι η προσπάθεια του αλλού να του επιβάλει τη δική του…

… αλλά το σημερινό thread το λιγότερο που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω είναι εμπρηστικό…ανακοίνωση παλαιάς κοπής…κλειδωμένη για να μην σχολιαστεί (εάν δεν ήταν closed for comments πιθανό να μην είχα δώσει σημασία)… ήμαρτον ρε παίδες αλλά ξανασκεφτείτε σε ποιους απευθύνεστε…

…εάν πιστευτέ ότι με ανακοινώσεις – προαναγγελίες – επαναλήψεις των θέσεων που πιστεύετε εσείς ότι είναι οι σωστές και εμείς θα πρέπει να συμφωνούμε θα λύσουμε τα προβλήματα, καλύτερα είναι να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο του avclub.gr… παρά να θέλετε την αλλαγή τρόπου συμπεριφοράς των μελών του…

…δε μπαίνω καν στο περιεχόμενο του κειμένου, απλά στο τρόπο παρουσίασης του… εδώ και καιρό αισθάνομαι, συμπεριφέρομαι και πράττω ως πελάτης συνεπώς το περιεχόμενο δεν έχει σημασία αρκετές φόρες, το packaging και η εξυπηρέτηση του πελάτη μετρούν περισσότερο… τι να κάνω το καλό προϊόν αν δεν έχει υποστήριξη στη πρώτη στραβή… σε αυτό το επίπεδο Κε Παναγιωτιδη το avclub.gr νοσεί εδώ και καιρό… διορθώστε αυτό και μετά κουβεντιάζουμε τα υπόλοιπα κάτι μου λέει ότι τα υπόλοιπα θα φτιάξουν αν βρούμε λύση στο πρώτο…
…η συμβουλή είναι φιλική και σαφώς όπως γράφετε η ΔΓ αποφασίζει και επιβάλει το θέμα είναι σε ποιους ?

P.S 1 …έχω κάνει τις πρώτες μου διακοπές, συνεπώς είμαι χαλαρός…
P.S 2 …μένω στα προάστια κοντά σε πευκοδάσος… χαλαρότατα θα έλεγα ούτε νέφος/κίνηση / άγχος κλπ
P.S 3 …και οικογενειακά και επαγγελματικά μια χαρά είμαι…
P.S 4 …εiδικά σήμερα μου έκατσαν και κάτι έξτρα όποτε και καλή διάθεση έχω, έφαγα και καλά συνεπώς δεν έχω λόγο να πω κακίες… να σας προβληματίσω θέλω μήπως τα λάθη που βλέπετε ότι κάνουν οι άλλοι ξεκινούν από κάπου αλλού
P.S.4 …αν χρειάζονται προτάσεις βεβαίως και υπάρχουν…
P.S.5 …και σαφώς έχετε δικαίωμα διαγραφής του παραπάνω μηνύματος άτυπα…

Παντως υπηρξαν και 2 ποστς πριν γινει "closed"....
Οσο για τα PS 2,3,4(a),5 μια απο τα ιδια

Αν και συμφωνώ με τον GeonX βαριέμαι να το προχωρήσω !!!!!

Κάποια πράγματα με κουράζουν αφάνταστα.....

Και έχει και δροσούλα.....:7SFGSFG:

Ας προσπαθήσουμε όλοι για μια περισσότερο "χαλαρή", διάθεση, άλλωστε καλοκαιράκι είναι.

Εδώ και καιρό δεν ασχολούμαι με πολλά από όσα λένε / πράττουν οι διαχειριστές μια και δεν έχει σημασία… όπως έγραψα και πρόσφατα ο καθένας μας δικαιούται να έχει τη προσωπική του θέση σε κάποια πράγματα και το μόνο μεμπτό είναι η προσπάθεια του αλλού να του επιβάλει τη δική του…

… αλλά το σημερινό thread το λιγότερο που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω είναι εμπρηστικό…ανακοίνωση παλαιάς κοπής…κλειδωμένη για να μην σχολιαστεί (εάν δεν ήταν closed for comments πιθανό να μην είχα δώσει σημασία)… ήμαρτον ρε παίδες αλλά ξανασκεφτείτε σε ποιους απευθύνεστε…

…εάν πιστευτέ ότι με ανακοινώσεις – προαναγγελίες – επαναλήψεις των θέσεων που πιστεύετε εσείς ότι είναι οι σωστές και εμείς θα πρέπει να συμφωνούμε θα λύσουμε τα προβλήματα, καλύτερα είναι να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο του avclub.gr… παρά να θέλετε την αλλαγή τρόπου συμπεριφοράς των μελών του…

…δε μπαίνω καν στο περιεχόμενο του κειμένου, απλά στο τρόπο παρουσίασης του… εδώ και καιρό αισθάνομαι, συμπεριφέρομαι και πράττω ως πελάτης συνεπώς το περιεχόμενο δεν έχει σημασία αρκετές φόρες, το packaging και η εξυπηρέτηση του πελάτη μετρούν περισσότερο… τι να κάνω το καλό προϊόν αν δεν έχει υποστήριξη στη πρώτη στραβή… σε αυτό το επίπεδο Κε Παναγιωτιδη το avclub.gr νοσεί εδώ και καιρό… διορθώστε αυτό και μετά κουβεντιάζουμε τα υπόλοιπα κάτι μου λέει ότι τα υπόλοιπα θα φτιάξουν αν βρούμε λύση στο πρώτο…
…η συμβουλή είναι φιλική και σαφώς όπως γράφετε η ΔΓ αποφασίζει και επιβάλει το θέμα είναι σε ποιους ?

P.S 2 …μένω στα προάστια κοντά σε πευκοδάσος… χαλαρότατα θα έλεγα ούτε νέφος/κίνηση / άγχος κλπ
P.S 4 …εiδικά σήμερα μου έκατσαν και κάτι έξτρα όποτε και καλή διάθεση έχω, έφαγα και καλά συνεπώς δεν έχω λόγο να πω κακίες… να σας προβληματίσω θέλω μήπως τα λάθη που βλέπετε ότι κάνουν οι άλλοι ξεκινούν από κάπου αλλού

Αγαπητέ Γιώργο, (λυπάμαι γιά τη χρήση πληθυντικού προς το πρόσωπό μου καθώς γνωριζόμαστε και θεωρώ ότι η εκτίμηση ήταν αμοιβαία)
μερικές απορίες...

εμπρηστικό γιατί ?
εγώ το βλέπω σαν πυροσβεστικό

τι σημαίνει παλαιάς κοπής ?
κλειδώθηκε επειδή από το δεύτερο θέμα κάποια μέλη αδιαφόρησαν γιά το τι γράφει η ΔΟ και συνέχισαν σε δικό τους σκοπό.

ο ρόλος του avclub είναι σαφής. Ορισμένοι δεν θέλουν να τον κατανοήσουν.

Το περί πρώτης στραβής...
Ακριβώς αυτό αφορά η ανακοίνωση τοποθέτηση.
Αυτήν που θέλετε όλοι να αντιμετωπίζουμε άμεσα., αυτήν που ορισμένοι επιζητούν να προκαλέσουν και αυτήν που σας ξεκαθαρίζουμε ότι επειδη δεν είμαστε μηχανές θα αντιμετωπίζεται στην κατάλληλη στιγμή.

τώρα όσο για τα ps...

P.S 1 …Δυστυχώς όχι και κάτω από αυτές τις συνθήκες και with a little help from "my friends" στρεσαρισμένος...
P.S 2 …Το αυτό
P.S 3 …Το αυτό…
P.S 4 …Τα λάθη ξεκινούν από την νοοτροπία λίγων
P.S.4 …Αν υπάρχουν θα θέλαμε να τις δούμε
P.S.5 …Εποικοδομητική κριτική ευπρόσδεκτη

Αν και το θεωρώ δεδομένο να θυμίσω την πλήρη υποστήριξη της Γ.Δ. στα καθήκοντα και τις ενέργειες των διαχειριστών ειδικά των super moderator. Αυτό είναι προϋπόθεση για τη λειτουργία μιας ομαδικής εργασίας και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί μερικές φορές ενοχλεί τόσο πολύ.

είσαι σίγουρος πως δεν ασχολείσαι ?
σε ποιους απευθυνόμαστε ? μα φυσικά στον εαυτό μας ή αν θέλεις σε συνοδοιπόρους ασθενείς audiohomecinemakηδές. Τα μέλη του δικτυακού τόπου avclub είναι όλα "ένα" απλά κάποια επιβαρύνονται με κάποια καθήκοντα δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό

…εάν πιστευτέ ότι με ανακοινώσεις – προαναγγελίες – επαναλήψεις των θέσεων που πιστεύετε εσείς ότι είναι οι σωστές και εμείς θα πρέπει να συμφωνούμε θα λύσουμε τα προβλήματα,
πάλι διαχωρισμός γιατί να πιστεύουμε και να πιστεύετε, δηλαδή όταν διορίζεις ένα άτομο να κάνει μια εργασία δεν του δίνεις την απαραίτητη εμπιστοσύνη για να την ολοκληρώσει, αλλά κάθεσαι απέναντι και κρίνεις κάθε βήμα του ίσιο ή στραβό ?
καλύτερα είναι να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο του avclub.gr… παρά να θέλετε την αλλαγή τρόπου συμπεριφοράς των μελών του…
ο ρόλος του avclub ήταν και θα είναι πάντα να παρέχει γνώση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από το αγαπημένο μας χόμπι (ήχος-εικόνα). Πλέον αυτός ο ρόλος έχει και νομική προστασία ότι δεν θα αλλάξει ποτέ και είναι κάτι που αν θυμάσαι προσδιορίσαμε όλοι μαζί και ακόμα καλύτερα κληρονομήσαμε από το avforum αλλά επιμένεις να διαχωρίζεις ...

Πελάτες φίλε Γιώργο δεν έχουμε τουλάχιστον όχι ακόμα. Αλλά αν εσύ νιώθεις πελάτης τότε εγώ είμαι ο μαγαζάτορας και επειδή δεν καταλαβαίνω τα παραπάνω γενικά σχόλια " Παρακαλώ πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω "

Last edited:
Αγαπητέ Γιώργο, (λυπάμαι γιά τη χρήση πληθυντικού προς το πρόσωπό μου καθώς γνωριζόμαστε και θεωρώ ότι η εκτίμηση ήταν αμοιβαία)
μερικές απορίες...

εμπρηστικό γιατί ?
εγώ το βλέπω σαν πυροσβεστικό

τι σημαίνει παλαιάς κοπής ?
κλειδώθηκε επειδή από το δεύτερο θέμα κάποια μέλη αδιαφόρησαν γιά το τι γράφει η ΔΟ και συνέχισαν σε δικό τους σκοπό.

Αυτο δεν ειναι αληθες, υπηρχε ενα ποστ απο τον Δημητρη Θ. και ενα απο εμενα.

Ποιος ηταν ο δικος μας σκοπος Κε. Παναγιωτιδη?

Μηπως κανω λαθος??

Δεν ηταν θεμα δικου μας σκοπου, αλλα επειδη ετσι θελατε και τα σβησατε.

Μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν.

ο ρόλος του avclub είναι σαφής. Ορισμένοι δεν θέλουν να τον κατανοήσουν.

Το περί πρώτης στραβής...
Ακριβώς αυτό αφορά η ανακοίνωση τοποθέτηση.
Αυτήν που θέλετε όλοι να αντιμετωπίζουμε άμεσα., αυτήν που ορισμένοι επιζητούν να προκαλέσουν και αυτήν που σας ξεκαθαρίζουμε ότι επειδη δεν είμαστε μηχανές θα αντιμετωπίζεται στην κατάλληλη στιγμή.

τώρα όσο για τα ps...

P.S 1 …Δυστυχώς όχι και κάτω από αυτές τις συνθήκες και with a little help from "my friends" στρεσαρισμένος...
P.S 2 …Το αυτό
P.S 3 …Το αυτό…
P.S 4 …Τα λάθη ξεκινούν από την νοοτροπία λίγων
P.S.4 …Αν υπάρχουν θα θέλαμε να τις δούμε
P.S.5 …Εποικοδομητική κριτική ευπρόσδεκτη

"Συν Αθηνα και χειρα κινει"

Ενα μόνον σχόλιο στα περί ´Διορισμού´.
Οταν ´διορίζω´ένα άτομο στην δουλειά μου ασφαλώς και αρχικά το εμπιστεύομαι.
Ομως η εμπιστοσύνη όπως παραχωρείται έτσι και αίρεται.
Δεν δίνεται εν λευκώ και επ´αόριστον.
Ούτε ο ´διορισθείς´έχει πάντα δίκιο και οι άλλοι άδικο.
Και εν πάσει περιπτώσει όταν διοικώ κάτι και ´διορίζω´έχω την δυνατότητα να κρίνω και την συνέπεια,την παρουσία ,τούς τρόπους ,την προθυμία ,το ενδιαφέρον,την δημιουργικότητα τών ´διορισθέντων´.
Και υπάρχει και περίπτωση να κρίνω ότι κάποιος πιά κουράστηκε και δεν αποδίδει ή και δεν κάνει για την δουλειά.
Τότε τον αλλάζω και με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύω περίτρανα και στούς πλέον δύσπιστους ότι δεν θεωρώ τούς ´διορισθέντες´ως ισόβιους ανεξαρτητως αποδόσεως και ικανοτήτων.
Και έτσι αποκτώ την εμπιστοσύνη τών περισσοτέρων καλοπίστων και κλείνω τα στόματα τών κακοπίστων
Ειδικά μάλιστα όταν δεν είναι και δουλειά αλλά χόμπυ αποδεικνύω έτσι εμπράκτως ότι δεν ισχύει η ισόβια μονιμότητα με μοναδικό κριτήριο τον αρχικό διορισμό,χωρίς να αξιολογώ την μετέπειτα πορεία.
Ετσι σταματάνε και πολλές διαμαρτυρίες.
Πάντως ο σεβασμός κατακτάται και δεν απονέμεται βάσει αξιωμάτων.Οσο πιό γρήγορα αυτό γίνει κατανοητό τόσο το καλύτερο.

Αγαπητέ Δημήτρη, δεν απευθύνθηκα στη Δημήτρη Παναγιωτιδη ως γνωστό μου, αλλά στον ΑΓΔ του avclub.gr, ρόλο που εδώ και καιρό με τα περί προστασίας των Διαχειριστών και των αποφάσεων τους, έχετε διαχώριση από τα υπόλοιπα μέλη, ο πληθυντικός θεωρώ ότι ήταν αυτό που αρμόζει όταν ζητάτε το διαχωρισμό… και επιβεβαιώνετε στο επόμενο μήνυμα του Κου Κρύωνα…
Αν σε ενόχλησε να ζητήσω συγγνώμη στα υπόλοιπα δεν έχω να προσθέσω κάτι…

Originally Posted by GeonX
είσαι σίγουρος πως δεν ασχολείσαι ?

Κε Κρυωνα, αν ξέρετε κάτι που δε ξέρω μπορείτε να το γράψετε, διαφορετικά αποσύρετε το σχόλια σας παρακαλώ…

Στα υπόλοιπα δεν έχω να γράψω τίποτα, εφόσον εσάς δεν σας ενοχλούν τα όσα τραγελαφικά γίνονται για να κάνετε την αυτοκριτικής σας είναι λίγο δύσκολο από τη πλευρά μου να σας βοηθήσω να το καταλάβετε…

-bye-

Re: Απάντηση: Δύο μέτρα και δυό σταθμά και η διαχείριση

Πάντως ο σεβασμός κατακτάται και δεν απονέμεται βάσει αξιωμάτων.Οσο πιό γρήγορα αυτό γίνει κατανοητό τόσο το καλύτερο.

+1

Aς δωσουμε τον χρονο που απαιτειται για να εκτιμηθουν οι διαθεσεις και οι ικανοτητες των παιδιων που προσπαθουν να κανουν αυτο που πολλοι απο εμας δεν εχουν ουτε τη διαθεση ουτε το χρονο. :grinning-smiley-043

Ενα μόνον σχόλιο στα περί ´Διορισμού´.
Οταν ´διορίζω´ένα άτομο στην δουλειά μου ασφαλώς και αρχικά το εμπιστεύομαι.
Ομως η εμπιστοσύνη όπως παραχωρείται έτσι και αίρεται.
Δεν δίνεται εν λευκώ και επ´αόριστον.
Ούτε ο ´διορισθείς´έχει πάντα δίκιο και οι άλλοι άδικο.
Και εν πάσει περιπτώσει όταν διοικώ κάτι και ´διορίζω´έχω την δυνατότητα να κρίνω και την συνέπεια,την παρουσία ,τούς τρόπους ,την προθυμία ,το ενδιαφέρον,την δημιουργικότητα τών ´διορισθέντων´.
Και υπάρχει και περίπτωση να κρίνω ότι κάποιος πιά κουράστηκε και δεν αποδίδει ή και δεν κάνει για την δουλειά.
Τότε τον αλλάζω και με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύω περίτρανα και στούς πλέον δύσπιστους ότι δεν θεωρώ τούς ´διορισθέντες´ως ισόβιους ανεξαρτητως αποδόσεως και ικανοτήτων.
Και έτσι αποκτώ την εμπιστοσύνη τών περισσοτέρων καλοπίστων και κλείνω τα στόματα τών κακοπίστων
Ειδικά μάλιστα όταν δεν είναι και δουλειά αλλά χόμπυ αποδεικνύω έτσι εμπράκτως ότι δεν ισχύει η ισόβια μονιμότητα με μοναδικό κριτήριο τον αρχικό διορισμό,χωρίς να αξιολογώ την μετέπειτα πορεία.
Ετσι σταματάνε και πολλές διαμαρτυρίες.

Σπύρο καλά όλα αυτά που λες αλλά κάπως γενικά και χάρην παραδείγματος, σου απαντώ στο μόνο που έχει να κάνει με το avclub.

Κανένας διαχειριστικός ρόλος δεν είναι ισόβιος στο avclub και ήδη μέσα στον έναν χρόνο ζωής του υπήρχαν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα. Ο μόνος λόγος που δεν ήταν ααυτές οι αλλαγές περισσότερες είναι ότι προηγείται η υλοποίηση κάποιων διαδικασιών που πήραν πολύ περισσότερο χρόνο από ότι θα θέλαμε και έμεινε πίσω το κομμάτι της συνεχούς ανανέωσης.

Αγαπητέ Δημήτρη, δεν απευθύνθηκα στη Δημήτρη Παναγιωτιδη ως γνωστό μου, αλλά στον ΑΓΔ του avclub.gr, ρόλο που εδώ και καιρό με τα περί προστασίας των Διαχειριστών και των αποφάσεων τους, έχετε διαχώριση από τα υπόλοιπα μέλη, ο πληθυντικός θεωρώ ότι ήταν αυτό που αρμόζει όταν ζητάτε το διαχωρισμό… και επιβεβαιώνετε στο επόμενο μήνυμα του Κου Κρύωνα…

Κε Κρυωνα, αν ξέρετε κάτι που δε ξέρω μπορείτε να το γράψετε, διαφορετικά αποσύρετε το σχόλια σας παρακαλώ…

Στα υπόλοιπα δεν έχω να γράψω τίποτα, εφόσον εσάς δεν σας ενοχλούν τα όσα τραγελαφικά γίνονται για να κάνετε την αυτοκριτικής σας είναι λίγο δύσκολο από τη πλευρά μου να σας βοηθήσω να το καταλάβετε…

-bye-

Γιώργο θα μου επιτρέψεις ελπίζω τον ενικό, ο πληθυντικός μεταξύ μας μου μυρίζει «καβγά». Απλά είχα την αίσθηση ότι ασχολείσαι αν έκανα λάθος συγχώρησε με, ίσως να παρεξήγησα κάποια γραπτά σου, ίσως να πέρασε πολύ καιρός, ίσως η μνήμη μου να μη δουλεύει πολύ σωστά, πάντως δόλος δεν υπάρχει στο μήνυμα μου και επειδή σίγουρα για σένα ξέρεις καλύτερα εσύ συμφωνώ μαζί σου.

Μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβουν και άλλοι στην παρέα μας πως όπως για σένα ξέρεις καλύτερα εσύ, έτσι για μένα ξέρω καλύτερα εγώ κτλ κτλ

Νίκο μου κανένα πρόβλημα.Αρκεί η διαβεβαίωσή σου.
Αν και μιλούσα για αλλαγές εκ τών άνω και όχι για εκούσιες παραιτήσεις

Σπύρο δεν μπορεί να γίνει αυτό (οι αλλαγές εκ των άνω), το φόρουμ δεν είναι ιεραρχικά δομημένο. Επομένως η ΓΔ δεν μπορεί να "παραιτήσει" ή να "τιμωρήσει" κάποιον διαχειριστή. Όποιος νομίζει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει παραιτείται μόνος του.

Ακριβώς.
Είμαστε όλοι ίσοι και η επιλογή γίνεται μεταξύ ίσων.
Χώρια που οι "ηλεκτρικές" καρέκλες συνήθως μένουν στα αζήτητα.

με ενόχλησε αγαπητέ GeonX διότι μιά φορά φίλος πάντα φίλος.
Μιά φορά ενικός πάντα ενικός, μέχρι αποδείξεως του εναντίου φυσικά...

Πάντως θεωρώ ότι δεν διάβασες καλά την τοποθέτηση που έκανε η ΔΟ μέσω εμού, ή τουλάχιστον βιάστηκες να απαντήσεις. Με στεναχωρεί που εσύ και τα άλλα μέλη του avclub μένουν στα ονόματα που υπογράφουν τις ανακοινώσεις και τέλος που εκφράζεις τέτοια άποψη όταν μάλιστα υπήρξες και διαχειριστής και έχεις βρεθεί σε αναλογη δύσκολη θέση

Δημήτρη θά μου επιτρέψεις να πώ ότι´ηλεκτρική καρέκλα´είναι για ορισμένους που είναι πιό δεσμευμένοι και εκτίθενται ανοικτά με τίς αποφάσεις που παίρνουν(το εκτίθενται με θετικό πρόσημο φυσικά)σάν Δ.Ο.
Δεν είναι για όλους..
Και μιά παρατηρηση ακόμα.
Αν και γενικά δεν πολυσυμπαθώ τίς διαγραφές μηνυμάτων θά ήθελα να παρατηρήσω ότι όταν αποφασίζεται η διαγραφή ενός post καλό θα ήταν να μήν επανέρχεται το πόστ ύστερα απο πιέσεις.
Απο την στιγμή που λαμβάνεται μιά απόφαση καλό είναι να τηρείται μέχρι τέλους.
Είναι θέμα σθένους τής Δ.Ο. και όχι απόδειξη ισχύος ή τσαμπουκά.Και οι παλινωδίες δεν βοηθάνε γιατί δημιουργούν νέους κυκλους συζητήσεων(γιατί επανέφερες αυτό το πόστ ενώ το δικό μου το κράτησες σβυσμένο κ.ο.κ.).
Eύχομαι ασφαλώς να γίνεται λελογισμένη διαγραφή μηνυμάτων,αλλά όταν γίνεται να τηρείται αμετάκλητα.Κατά την γνώμη μου αποσαφηνίζει τα πράγματα.

και με τη σειρα μου και τελειως φιλικα θα ηθελα να τονισω την αναγκη "προστασιας" της παρεας απο ΕΞΩγενεις παραγοντες.
Δεν υπαινισσομαι κατι απλα θα επιθυμουσα σκληροτερη συμπεριφορα σε αναρμοστες και αγενεις συμπεριφορες....

Καταλαβαινω οτι πολλοι συνδεομαστε με φιλιες και συμπαθειες με διαφορους χρηστες αλλα η αμεροληπτη και σκληρη καποιες φορες αντιμετωπιση σε ατομα με αλλες σκοπιμοτητες ισως θα ηταν προτιμοτερη απο το να περιμενουμε να ωριμασουν σαν ανθρωποι.

Δημήτρη θά μου επιτρέψεις να πώ ότι´ηλεκτρική καρέκλα´είναι για ορισμένους που είναι πιό δεσμευμένοι και εκτίθενται ανοικτά με τίς αποφάσεις που παίρνουν(το εκτίθενται με θετικό πρόσημο φυσικά)σάν Δ.Ο.
Δεν είναι για όλους..

ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΝΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ

Και μιά παρατηρηση ακόμα.
Αν και γενικά δεν πολυσυμπαθώ τίς διαγραφές μηνυμάτων θά ήθελα να παρατηρήσω ότι όταν αποφασίζεται η διαγραφή ενός post καλό θα ήταν να μήν επανέρχεται το πόστ ύστερα απο πιέσεις.
Απο την στιγμή που λαμβάνεται μιά απόφαση καλό είναι να τηρείται μέχρι τέλους.

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Είναι θέμα σθένους τής Δ.Ο. και όχι απόδειξη ισχύος ή τσαμπουκά.Και οι παλινωδίες δεν βοηθάνε γιατί δημιουργούν νέους κυκλους συζητήσεων(γιατί επανέφερες αυτό το πόστ ενώ το δικό μου το κράτησες σβυσμένο κ.ο.κ.).
Eύχομαι ασφαλώς να γίνεται λελογισμένη διαγραφή μηνυμάτων,αλλά όταν γίνεται να τηρείται αμετάκλητα.Κατά την γνώμη μου αποσαφηνίζει τα πράγματα.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ
ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ PROXY ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ EDIT ΚΑΙ ΦΑΤΣΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ AVCLUB.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΑΥΤΟΝ, ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2002 Η 2003....
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΚΑΠΟΥ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΤΡΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΩΝ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ή Ο ΦΟΡΕΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ AVCLUB.
ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΕΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΔΥΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ...
ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Status
Not open for further replies.