- 17 June 2006
- 2,756
Δύο μέτρα και δυό σταθμά και η διαχείριση
Αγαπητοί φίλοι δεν ξέρω αν φταίει η ζέστη ή η έντονη ανάγκη γιά διακοπές από όλους μας, αλλά σε στιγμές και χρόνο ανύποπτο εμφανίζονται "κρίσεις".
Η χρήση των εισαγωγικών δεν είναι τυχαία.
Ορισμένοι μάλιστα εκτός του ότι σαφώς επιθυμούν την αφαίρεση των εισαγωγικών προχωρού παραπέρα στην χρήση κεφαλαίων και bold...
Όπως λοιπόν έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν αλλά και όπως πιθανόν πολλοί από σας έτυχε να συζητήσετε στο πάρτυ του avclub με μέλη της διαχείρισης η πρόθεσή μας δεν είναι οι διαγραφές, οι φιμώσεις ή οι τσαμπουκάδες.
Τα μέλη της διαχείρισης είναι μέλη όπως εσεις που έχουν επιφορτιστεί με το άχαρο έργο να βάζουν μιά ταξη ανάμεσα σε φίλους.
Δεν πληρώνονται γιά το σκοπό αυτό, ξοδεύουν χρόνο από την εργασία τους και το κάνουν (και επεμβαίνουν όταν μπορούν). Πολλές φορές αυτό το "όταν" μπορεί να είναι και κατόπιν εορτής και όταν ένα θέμα ήδη έχει παρει διαστάσεις.
Στα πλαίσια όλων των παραπάνω η ΔΓ θέλει να κάνει σαφές ότι
την στεναχωρεί ιδιαίτερα και γιά το λόγο αυτό δεν θέλει να ξαναακούσει υπαινιγμούς σχετικά με δυό μέτρα και δυό σταθμά. Μπορεί κάποιος κάποτε να αδικήθηκε ή κάποιος να αδικηθεί επειδή επέδειξε συμπεριφορά, γιά την οποία άλλος παλιότερα δεν "τιμωρήθηκε" Λοιπόν δεδικασμένα δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρχουν. Προσπαθούμε όσο γίνεται να είμαστε δίκαιοι προς όλους.
Σεβαστείτε τους διαχειριστές, όταν σας κάνουν μιά παρατήρηση και πολύ περισσότερο σεβαστείτε το χώρο αυτό, στον οποίο φιλοξενείστε και έχετε αποδεχτεί τους όρους λειτουργίας.
Τα παραπάνω γράφονται ως επωδός στα θέματα "αποχώρησης Κωτσή από Ήχο" και "to whom it may concern"
όπου γράφτηκαν ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ σχόλια γιά την ΓΔ και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες έπρεπε να διαγραφούν. Γιά άλλη μιά φορά, ίσως τελευταία, ας μείνουν.
Η ΓΔ θεωρεί τον τρόπο με τον οποίο επενέβη ο SM Δημοσθένης ενδεδειγμένο και σωστό και γιά το λόγο αυτό και τον καλύπτει πλήρως.
Τέλος το γνωστό πρόβλημα της συζήτησης "εκτός θέματος"...
Είναι γεγονός ότι στο avclub υπάρχει μιά χαλαρότητα στο θέμα αυτό, που δεν συναντάται σε άλλα fora. Είναι κάτι σαν παράδοση που μας κληροδοτήθηκε από την εποχή του avforum. Προσφέρει ζωντάνια στις συζητήσεις, είναι χούι που έγινε συνήθεια. Φυσικά υπάρχουν και όρια. Ασαφή σίγουρα. Δεχθείτε ότι ο κριτής γιά το που θα μπούν αυτά τα όρια θα είναι η ΓΔ. Και παρακαλώ όταν σας γίνει παρατήρηση επ αυτού συμμορφωθείτε. Θα βγούμε όλοι κερδισμένοι και ιδιαίτερα το avclub.
Καλή σας μέρα και καλό καλοκαίρι.
Εδώ και καιρό δεν ασχολούμαι με πολλά από όσα λένε / πράττουν οι διαχειριστές μια και δεν έχει σημασία… όπως έγραψα και πρόσφατα ο καθένας μας δικαιούται να έχει τη προσωπική του θέση σε κάποια πράγματα και το μόνο μεμπτό είναι η προσπάθεια του αλλού να του επιβάλει τη δική του…
… αλλά το σημερινό thread το λιγότερο που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω είναι εμπρηστικό…ανακοίνωση παλαιάς κοπής…κλειδωμένη για να μην σχολιαστεί (εάν δεν ήταν closed for comments πιθανό να μην είχα δώσει σημασία)… ήμαρτον ρε παίδες αλλά ξανασκεφτείτε σε ποιους απευθύνεστε…
…εάν πιστευτέ ότι με ανακοινώσεις – προαναγγελίες – επαναλήψεις των θέσεων που πιστεύετε εσείς ότι είναι οι σωστές και εμείς θα πρέπει να συμφωνούμε θα λύσουμε τα προβλήματα, καλύτερα είναι να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο του avclub.gr… παρά να θέλετε την αλλαγή τρόπου συμπεριφοράς των μελών του…
…δε μπαίνω καν στο περιεχόμενο του κειμένου, απλά στο τρόπο παρουσίασης του… εδώ και καιρό αισθάνομαι, συμπεριφέρομαι και πράττω ως πελάτης συνεπώς το περιεχόμενο δεν έχει σημασία αρκετές φόρες, το packaging και η εξυπηρέτηση του πελάτη μετρούν περισσότερο… τι να κάνω το καλό προϊόν αν δεν έχει υποστήριξη στη πρώτη στραβή… σε αυτό το επίπεδο Κε Παναγιωτιδη το avclub.gr νοσεί εδώ και καιρό… διορθώστε αυτό και μετά κουβεντιάζουμε τα υπόλοιπα κάτι μου λέει ότι τα υπόλοιπα θα φτιάξουν αν βρούμε λύση στο πρώτο…
…η συμβουλή είναι φιλική και σαφώς όπως γράφετε η ΔΓ αποφασίζει και επιβάλει το θέμα είναι σε ποιους ?
P.S 1 …έχω κάνει τις πρώτες μου διακοπές, συνεπώς είμαι χαλαρός…
P.S 2 …μένω στα προάστια κοντά σε πευκοδάσος… χαλαρότατα θα έλεγα ούτε νέφος/κίνηση / άγχος κλπ
P.S 3 …και οικογενειακά και επαγγελματικά μια χαρά είμαι…
P.S 4 …εiδικά σήμερα μου έκατσαν και κάτι έξτρα όποτε και καλή διάθεση έχω, έφαγα και καλά συνεπώς δεν έχω λόγο να πω κακίες… να σας προβληματίσω θέλω μήπως τα λάθη που βλέπετε ότι κάνουν οι άλλοι ξεκινούν από κάπου αλλού
P.S.4 …αν χρειάζονται προτάσεις βεβαίως και υπάρχουν…
P.S.5 …και σαφώς έχετε δικαίωμα διαγραφής του παραπάνω μηνύματος άτυπα…