E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

δεν ψώνισα όντως...ψωνίσαμε... :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δώστο στον Παναγιώτη, το τυλίγει όλο σε μια αντίσταση (κάνει μια 20απλή που λέει ο λόγος), βάζει και καμιά 20αριά 18650 με κινέζικη πλακέτα και το πυροδοτεί άφοβα! :flipout:

Α. Αν περιμένεις ότι θα σου στήνω τις επισκευάσιμες κεφαλές σου με δικά μου σύρματα και βαμβάκια, σε βλέπω να... περιμένεις πολύ! :flipout:

Β. Να σου υπενθυμίσω ότι εκτός από τα Provari και τις πλακέτες της Evolv, ουσιαστικά ότι άλλο μοντάκι έχει κυκλοφορήσει στον πλανήτη τα τελευταία δέκα χρόνια, είναι κινέζικο με κινέζικη πλακέτα. Δηλαδή το 99,99% από τα μοντάκια που υπάρχουν σε κυκλοφορία... :BDGBGDB55:

Χμμμ... ένα 20coil στις 30 σπείρες με πυρήνα την 18650 και τροφοδοσία από την ασφάλεια της κουζίνας θα βγάλει ένα ντουμάνι...
Θα θέλει ένα δύλιτρο tank μόνο για τον πρωινό καφέ!

Χμμμ... ένα 20coil στις 30 σπείρες με πυρήνα την 18650 και τροφοδοσία από την ασφάλεια της κουζίνας θα βγάλει ένα ντουμάνι...
Θα θέλει ένα δύλιτρο tank μόνο για τον πρωινό καφέ!

τώρα εσύ γιατί δίνεις ιδέες δηλαδή? :flipout:

Α. Αν περιμένεις ότι θα σου στήνω τις επισκευάσιμες κεφαλές σου με δικά μου σύρματα και βαμβάκια, σε βλέπω να... περιμένεις πολύ! :flipout:

Α όλα και όλα!το βαμβάκι δικό μου... :flipout:

τώρα εσύ γιατί δίνεις ιδέες δηλαδή? :flipout:

Για τον Παναγιώτη έχω κρατήσει καβάτζα από μία περίφραξη που ξήλωσα.
Στήνεις ένα mesh με την περίφραξη σε σωλήνα κεντρικής αποχέτευσης και το χώνεις σε χιλιάρι ντεπόζιτο.
Αυτός μόνο έτσι θα βρει τη νιρβάνα του... :flipout:

Για τον Παναγιώτη έχω κρατήσει καβάτζα από μία περίφραξη που ξήλωσα.
Στήνεις ένα mesh με την περίφραξη σε σωλήνα κεντρικής αποχέτευσης και το χώνεις σε χιλιάρι ντεπόζιτο.
Αυτός μόνο έτσι θα βρει τη νιρβάνα του... :flipout:

:flipout::flipout:

κλαίω...

εγώ βασικά σκεφτόμουν κάτι πιο απλό...κάτσε μια στιγμή να το φωτοσοπιάσω..

Τι αντιστάσεις βαμβάκια και πράσινα άλογα..

Το νέο μοντάκι του Παναγιώτη.. :flipout:

php_Thumb_generated_thumbnailjpg.jpg

E οχι που θα παει σε παλια τεχνολογια ο Παναγιωτης.
Να παρει αυτο με τα δαχτυλιδια καπνου.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Από το πρωί έχω στα χέρια μου ένα μοντάκι 40W για Stealth καταστάσεις:

Έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1300Mah και είναι μόνο για ειδική/υποστηρικτική χρήση προφανώς.

Αυτό ρε φίλε το είδα, το έπιασα στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι είναι ότι πιο άβολο έχω πιάσει.
Για καμιά γκομενίτσα που σηκώνει και το μικρό δαχτυλάκι για να πιει το τσάι της, μια χαρά είναι βέβαια... :p

Παίδες σας παρακολουθώ αν και δεν συμμετέχω στην κουβέντα σας και πριν 2 σελίδες μου δημιουργήσατε απορία. Τι ειναι το κλαπτον τι πλεονεκτήματα εχει και γιατί να το προτιμήσει κάποιος;
Φαντάζομαι πως ουδεμία συγγένεια υπάρχει με τον γνωστό Eric.

Και το staple staggered fused clapton.

Πρακτικά απορροφούν πολύ υγρό από μόνα τους και θεωρητικά έχουν καλύτερη γεύση.
Εγώ δεν ενθουσιάστηκα από το clapton...

Μάπα το καρπούζι...η δική μου εμπειρία είναι παρόμοιο ατμιστικό (για να μην πω υποδεέστερο) αποτέλεσμα με το κλασικό σύρμα άλλα πολλά κατάλοιπα τα οποία σφηνώνουν ανάμεσα στο δεύτερο περιτύλιγμα με αποτέλεσμα η αντίσταση να είναι πάντα μαυρισμένη και βρώμικη.

Κάποιοι έχουν φτάσει σε σημείο να ασχολούνται 1-2 ώρες για να στήσουν μία αντίσταση για να τους χειροκροτούν άλλοι στα social media.
Τα πράγματα στη φυσική είναι απλά και όχι απαραίτητα εμφανίσιμα.
Πέρα από το spaced dual parallel coil που στήνω (και έχω βάλει σε φωτογραφίες εδώ) δεν έχω ατμίσει τίποτα καλύτερο.

Εγώ βαριέμαι τόσο πολύ να στήνω τον εξοπλισμό για να φτιάχνω φυτιλαντιστάσεις, ωστε παρήγγειλα 2 διαφορετικές έτοιμες 50άδες απο FT ατο 1 και 1.25 ohm με κόστος 2 και 4 ευρώ αντίστοιχα.
https://www.fasttech.com/p/1995003
https://www.fasttech.com/p/1995001

Ερώτηξις... Αυτοί εχουν υπολογίσει και το μήκος του σύρματος (που θα κοπεί), ή μόνο το περιστρεφόμενο μήκος της αντίστασης άραγε ? Γιατί, ένα 0.1 ή 0.2 θα το έχουν τα ποδαράκια, δεν θα το έχουν ?

Last edited:
Εγώ έχω αυτό:

Αυτό:

και 10 μέτρα σύρμα Κάνθαλ 0.35.

Aσχολούμαι ελάχιστα. Κάθε 4-5 μέρες αλλάζω το βαμβάκι και κάθε όποτε θυμάμαι αλλάζω και την αντίσταση χρησιμοποιώντας το πρώτο εργαλέιο. Συνήθως η διαδικασία μου παίρνει ελάχιστα. Βέβαια υπάρχουν και φορές που δε μου κάθεται με τίποτα το σωστό βαμβακι και παίζει να αλλάξω 3-4 για να βρω το σωστό. Για το λόγο αυτό από σήμερα έκανα τη μετάβαση σε pads, ώστε να κόβονται με το ψαλιδάκι όμορφα σε λωρίδες και να μη χρειάζεται να κόβω με το χέρι που απ´ οτι φαίνεται δεν τα πάω και πολύ καλά πάντοτε :D

Υ.γ. Οποιος ενδιαφέρεται για cotton pads και δε θέλει να του πιάνουν τον πωπό, ας μπεί στο γερμανικό muji και να πάρει το πακέτο των 140 που θα του κρατήσει μια ζωή :D

Τι να τα κάνεις παιδάκι μου;
Αν ανοίξεις 140 pads γεμίζεις μαξιλάρι! :flipout:
Tο μικρό των fiber freaks (καμιά 10αριά νομίζω είναι) μου κρατάει πάνω από έξι μήνες!

Για να τυλίξω μία αντίσταση μου παίρνει λιγότερο από το να στρίψεις ένα τσιγάρο.
Οπότε και εγώ δεν βλέπω το λόγο να πάω σε έτοιμες, τουλάχιστον, απλές αντιστάσεις.
Άσε που έχω καταλήξει ότι δεν μου αρέσει το μικροκόλι.
Σε αντίσταση έχω καταλήξει... Μένει να δοκιμάσω και κανένα κοτομπέικον να δω τι λέει.

Τα muji, δεν τα αγόρασα επείδή είναι πολλά ή επειδή είναι φτηνά! Όταν τα έψαχνα το έκανα γιατί για κάποιο λόγο όποιος ρώτησα μου είπε ότι θεωρούνται κορυφαία. Ε και όταν τα 140 κάνουν 6 ευρώ, ενώ τα "βαφτισμένα" ως ατμιστικά κάνουν 3 ευρώ τα 10, πρότίμησα τα 140 με 6 ευρώ να έχω να χαρίζω :D