ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ
AVClub Enthusiast
- 17 June 2006
- 1,235
Και το τελευταίο στησιματάκι μόλις πριν λίγο, για τον έναν KFL+ στο δεύτερο Nemesis, το Kanthal A1 26άρι της UD, οχτώ τυλίγματα στα 2 χιλιοστά διάμετρο, εννοείται βαμβάκι Nakamichi, με υγρό ένα που ξεπέταξα στα γρήγορα, η βανίλια της Holy Juice, 70%VG-30%PG, στα 7mg νικοτίνη και 7% αραίωση.
![]()
Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο...![]()
Τώρα που πηγες στο μονό, αν έχεις Microcoil ξεκίνα να αραιώνεις και λιγάκι τις σπείρες για να γίνεις λικάκι πιο old-school![]()
Δεν είχα ποτέ Kayfun 4, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά από φίλους που έχω ατμίσει, είναι σίγουρα καλύτερος από τους KFL+ που έχω, πιο αεράτος, και μπορεί να αντέξει περισσότερα βατ, οπότε σωστά νομίζω ότι μιλάς για 2,5 χιλιοστά διάμετρο τύλιγμα. Στους KFL+ νόμίζω ότι θα ήταν υπερβολή.

Είμαι εντελώς ντεφορμέ, ούτε ξέρω πλέον πως λένε αυτά που αγοράζωΟ παραπάνω είναι ο πιο πρόσφατος με ονομασία Squape Rs!
Δεν είχα ποτέ Kayfun 4, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά από φίλους που έχω ατμίσει, είναι σίγουρα καλύτερος από τους KFL+ που έχω, πιο αεράτος, και μπορεί να αντέξει περισσότερα βατ, οπότε σωστά νομίζω ότι μιλάς για 2,5 χιλιοστά διάμετρο τύλιγμα. Στους KFL+ νόμίζω ότι θα ήταν υπερβολή.
Κυρίες και κύριοι, με χαρά σας παρουσιάζω το τελευταίο μου απόκτημα, το πρώτο εν Ελλάδι RX200 modified by SEB! :music-smiley-005:
Στο μοντάκι αλλάχτηκε ο κεντρικός πόλος 510, η μαμίσια πλακέτα πήγε στα σκουπίδια και αντικαταστάθηκε από την DNA200, ενώ αλλάχτηκε και όλη η εσωτερική καλωδίωση από άλλη σεβαστών διαστάσεων. :grandpa:
Δύο φωτό από το καμάρι μου, ουσιαστικά ολοκληρωμένο, μόλις μου τις έστειλε από Θεσσαλονίκη ο πρωτομάστορας Βαγγέλης (SEB). :ernaehrung004:
![]()
![]()
Ελπίζω και μετά από αυτό, να βρω επιτέλους την ατμιστική μου νιρβάνα, μια και θα είναι το δέκατο μοντάκι στη συλλογή μου...![]()
Ο rs ειναι απο τα καλυτερα κομματια της αγορας. Με την πρωτη ευκαιρία δοκιμασε και taifun.
Για ποια νιρβάνα μιλάς ακριβώς?τα μοντάκια σου είναι 9, εκτός αν θεωρείς μοντάκι και τον JVC RS25 που θα κρεμάσεις στην κρεβατοκάμαρα σου..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.