E - smoke...

Και το τελευταίο στησιματάκι μόλις πριν λίγο, για τον έναν KFL+ στο δεύτερο Nemesis, το Kanthal A1 26άρι της UD, οχτώ τυλίγματα στα 2 χιλιοστά διάμετρο, εννοείται βαμβάκι Nakamichi, με υγρό ένα που ξεπέταξα στα γρήγορα, η βανίλια της Holy Juice, 70%VG-30%PG, στα 7mg νικοτίνη και 7% αραίωση.

UD_Kanthal_26_zps9s5a6uqo.jpg

Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο... -bye-

Εγώ για να πω την αλήθεια, όσα βαμβάκια έχω δοκιμάσει δεξιά και αριστερά (cotton pads από replacesmoke, cotton bacon, VCC, fiber freaks) όλες αυτές τις ημέρες μου δούλεψαν (μόνο το VCC δε δοκίμασα σε δικό μου ατμοποιητή αλλά σε 2 επισκευάσιμους φίλου) κανονικά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτό που είμαι περίεργος να δοκιμάσω βέβαια είναι το Drago, για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια κυρίως ως προς την υφή του και το πως κάθεται στη βάση του ατμοποιητή.

Και μια που είδα τον kfl+ πάνω, θυμήθηκα ότι πρέπει να βρω να αγοράσω έναν 3.1 :drool:

Θελω να παρω ένα σετακι για την συζυγο και σκέφτομαι το γνωστο istick 50w με τον kanger mini τον επισκευασιμο.
Επειδή δοκιμασα τον kanger, εχετε να προτείνεται καποιον αλλον επισκευασιμο που να δεχεται και ετοιμες αντιστασεις, αλλα να εχει πιο σφιχτη τζουρα;

Αν εχετε και καποια άλλη προταση σε Mod που να παιζει στα ιδια χρηματα, ευχαρίστως να την ακουσω.
Η αγορα θα γινει από fasttech

Πόσο πιο σφιχτή τζούρα ? το kanger (subtank) που δοκίμασες, έχει 3 ρυθμίσεις... 1 τρύπα, 2 τρύπες, και γραμμή ολόκληρη (που θα έλεγα ισοδυναμεί με 5-6 τρύπες... Εσύ σε ποιά ρύθμιση το δοκίμασες ? Κάτω απο αυτήν της 1 τρύπας, πολύ δύσκολο να βρείς πιο σφιχτή τζούρα...

Είχα δοκιμάσει την παλιά βάση και το είχα βάλει στην μια τρύπα.
Την ήθελα πιο σφιχτη.
Στη νέα βάση λένε ότι έχει αλλάξει ο αερισμος και ότι είναι πιο σφιχτη η τζουρα.
Δεν το έχω δοκιμάσει όμως και δεν ξερω

Αν παίξεις με το δακτυλίδι του, μπορείς να το βάλεις και σε μισή τρύπα ή και λιγότερο... :)

Εχω και τον Lemo (τον πρώτο) με ρυθμιζόμενο αέρα κι αυτός, αλλά άβολη η ρύθμισή του.
Μαγουλάτες μ'αρέσουν κι εμένα, αλλά προσαρμόστηκα γρήγορα στις πνευμονικές. Μαγουλάτες κάνω σαν να παίζω με πίπα, σε 2 (αλλά γρήγορους) χρόνους... 1η τζούρα - απομάκρυνση και μικρή εισπνοή - 2η τζούρα και κανονική τελική εισπνοή. Γούστα είναι αυτά...

Last edited:
Έχεις δίκιο με το δαχτυλίδι, απλά δεν κάνει αυτό το κλικ που σημαινει ότι κούμπωσε.
Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα να μείνει έτσι.
Για γυναίκα δεν παίζουν οι πνευμονικες, είναι και λίγο ακομψες. Χεχε

Re: Απάντηση: E - smoke...

Και το τελευταίο στησιματάκι μόλις πριν λίγο, για τον έναν KFL+ στο δεύτερο Nemesis, το Kanthal A1 26άρι της UD, οχτώ τυλίγματα στα 2 χιλιοστά διάμετρο, εννοείται βαμβάκι Nakamichi, με υγρό ένα που ξεπέταξα στα γρήγορα, η βανίλια της Holy Juice, 70%VG-30%PG, στα 7mg νικοτίνη και 7% αραίωση.

UD_Kanthal_26_zps9s5a6uqo.jpg

Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο... -bye-

Με εβαλες στην πριζα :ernaehrung004: κι αντικατεστησα το 2πλο 2,5mm 0,6Ω στον Kayfun 4 με μονο 2mm στο 1.1Ω. Μια χαρά, αν και νομιζω πως τα 2,5mm δινουν λιιιιγο παραπανω σε γευση

Τώρα που πηγες στο μονό, αν έχεις Microcoil ξεκίνα να αραιώνεις και λιγάκι τις σπείρες για να γίνεις λικάκι πιο old-school :D

Δεν είχα ποτέ Kayfun 4, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά από φίλους που έχω ατμίσει, είναι σίγουρα καλύτερος από τους KFL+ που έχω, πιο αεράτος, και μπορεί να αντέξει περισσότερα βατ, οπότε σωστά νομίζω ότι μιλάς για 2,5 χιλιοστά διάμετρο τύλιγμα. Στους KFL+ νόμίζω ότι θα ήταν υπερβολή.

Κυρίες και κύριοι, με χαρά σας παρουσιάζω το τελευταίο μου απόκτημα, το πρώτο εν Ελλάδι RX200 modified by SEB! :music-smiley-005:

Στο μοντάκι αλλάχτηκε ο κεντρικός πόλος 510, η μαμίσια πλακέτα πήγε στα σκουπίδια και αντικαταστάθηκε από την DNA200, ενώ αλλάχτηκε και όλη η εσωτερική καλωδίωση από άλλη σεβαστών διαστάσεων. :grandpa:

Δύο φωτό από το καμάρι μου, ουσιαστικά ολοκληρωμένο, μόλις μου τις έστειλε από Θεσσαλονίκη ο πρωτομάστορας Βαγγέλης (SEB). :ernaehrung004:

RX200_modified_by_SEB_1_zpsij9ub4y7.jpg

RX200_modified_by_SEB_2_zpshsmr8uvj.jpg

Ελπίζω και μετά από αυτό, να βρω επιτέλους την ατμιστική μου νιρβάνα, μια και θα είναι το δέκατο μοντάκι στη συλλογή μου... :flipout:

Η ένδειξη της μπαταρίας στα μισά, ΔΕΝ υποδηλώνει πως κάποιος ήδη άτμισε...η μπαταρία έπεσε στα μισά μόλις πατήθηκε το on...όποιος επιθυμεί να ατμίσει του δίνει ρεύμα με μπαταρία αυτοκινήτου..

αυστηρά, όμως, για 5 τζούρες...μετά, τα φτύνει η μπαταρία!!

Τώρα που πηγες στο μονό, αν έχεις Microcoil ξεκίνα να αραιώνεις και λιγάκι τις σπείρες για να γίνεις λικάκι πιο old-school :D

Αμα σου πω πως αυτο ακριβως εκανα εχθες που το εστησα? :ernaehrung004:
Πρωτα λιγο πιεση και μετα αραιωμα στις σπιρες με τσιμπιδα και... τεντωμα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν είχα ποτέ Kayfun 4, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά από φίλους που έχω ατμίσει, είναι σίγουρα καλύτερος από τους KFL+ που έχω, πιο αεράτος, και μπορεί να αντέξει περισσότερα βατ, οπότε σωστά νομίζω ότι μιλάς για 2,5 χιλιοστά διάμετρο τύλιγμα. Στους KFL+ νόμίζω ότι θα ήταν υπερβολή.

Καλα μιλαμε για κλωνο (http://vapenw.com/kayfun-v4-by-tobeco). Δεν βρηκα τον 4 στο Αμερικα. Εδω λυσσανε για subohm και πνευμωνικες. Αρχικα τον εστησα με διπλο 2.5μμ (ειναι πολυ ευκολο με τις 4 βιδες και τις 2 βασεις), αλλα ζηλεψα εχθες και αντι να στησω τον ενα απο τους 2 Expromizer (αυτοι αυθεντικοι) ειπα να χαλασω τον Κ4. Μαλλον θα ξαναστησω με 2.5μμ να δω τη διαφορα

@Παναγιώτη, χρυσό παιδί ο SEB. Χρόνια πριν, το πρώτο μου μποξάκι ήταν δικό του. Το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο και μου έβγαλε μια βλάβη. Επικοινώνησα λοιπόν μαζί του, του το έστειλα για επισκευή και μετά από λίγες ημέρες μου επεστράφει ένα ίδιο ολοκαίνουριο!

Στα δικά μου τώρα, ευτυχής κάτοχος εδώ και λίγες ώρες του Squape R:

Αγοράστηκε από φίλο μαζί με έξτρα bottom feed deck, το clear του mun και διάφορα άλλα καλούδια. Η χρήση που του έχω κάνει είναι ελάχιστη, αλλά από το πρωί φαίνεται η καλή μερα.

Είμαι εντελώς ντεφορμέ, ούτε ξέρω πλέον πως λένε αυτά που αγοράζω :D Ο παραπάνω είναι ο πιο πρόσφατος με ονομασία Squape Rs!

Απάντηση: Re: E - smoke...

Είμαι εντελώς ντεφορμέ, ούτε ξέρω πλέον πως λένε αυτά που αγοράζω :D Ο παραπάνω είναι ο πιο πρόσφατος με ονομασία Squape Rs!

Ο rs ειναι απο τα καλυτερα κομματια της αγορας. Με την πρωτη ευκαιρία δοκιμασε και taifun.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Κυρίες και κύριοι, με χαρά σας παρουσιάζω το τελευταίο μου απόκτημα, το πρώτο εν Ελλάδι RX200 modified by SEB! :music-smiley-005:

Στο μοντάκι αλλάχτηκε ο κεντρικός πόλος 510, η μαμίσια πλακέτα πήγε στα σκουπίδια και αντικαταστάθηκε από την DNA200, ενώ αλλάχτηκε και όλη η εσωτερική καλωδίωση από άλλη σεβαστών διαστάσεων. :grandpa:

Δύο φωτό από το καμάρι μου, ουσιαστικά ολοκληρωμένο, μόλις μου τις έστειλε από Θεσσαλονίκη ο πρωτομάστορας Βαγγέλης (SEB). :ernaehrung004:

RX200_modified_by_SEB_1_zpsij9ub4y7.jpg

RX200_modified_by_SEB_2_zpshsmr8uvj.jpg

Ελπίζω και μετά από αυτό, να βρω επιτέλους την ατμιστική μου νιρβάνα, μια και θα είναι το δέκατο μοντάκι στη συλλογή μου... :flipout:

Για ποια νιρβάνα μιλάς ακριβώς?τα μοντάκια σου είναι 9, εκτός αν θεωρείς μοντάκι και τον JVC RS25 που θα κρεμάσεις στην κρεβατοκάμαρα σου.. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ο rs ειναι απο τα καλυτερα κομματια της αγορας. Με την πρωτη ευκαιρία δοκιμασε και taifun.

Από όσους επισκευάσιμους έχω δει και χρησιμοποιήσει, είναι αυτός με το πιο προφανές στήσιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος ή εν γένει να μην καταφέρεις να τον στήσεις. Αυτό βέβαια είναι περιορισμός για όσους θέλουν να πειραματίζονται, αν και με τα extra decks (τα οποία βέβαια είναι επιπρόσθετο κόστος), μπορούν να γίνουν πολλά και διάφορα.

Σε κάθε περίπτωση, καινούριος είναι εξωφρενικά ακριβός. Αν θέλει κάποιος να φτιάξει το set που έχω εγώ (με το έξτρα clear) πρέπει να δώσει κοντά 190 ευρώ, ποσό αδιανόητο κατ' εμέ για αγορά ατμοποιητή. Το καλό είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει χάσει σε μεταπωλητική αξία, και μπορεί κάποιος να βρει το βασικό πακέτο από 80+ με λίγη υπομονή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Για ποια νιρβάνα μιλάς ακριβώς?τα μοντάκια σου είναι 9, εκτός αν θεωρείς μοντάκι και τον JVC RS25 που θα κρεμάσεις στην κρεβατοκάμαρα σου.. :flipout:

Κάνε όνειρα. :flipout:

Το RX200 by SEB είναι πλέον το καμάρι μου, ο μάστορας ήδη δήλωσε ότι δεν πρόκειται να φτιάξει άλλο, άσε που πρέπει να είναι το μοναδικό στον κόσμο με αλλαγμένο τον κονέκτορα 510.

Στα πούπουλα θα το έχω, και όχι όπως εσύ, που σε βλέπω να "κοπανάς" τα μοντάκια σου στο γραφείο, και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. :rifle:

Για αυτό εδώ, το συζητάμε, γεμάτος είναι ο πλανήτης από δαύτα, μόνο καμιά... δεκαριά χιλιάδες έχουν κυκλοφορήσει. :flipout:

Stand1_new_7_zpspd0iuztb.jpg